1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice svůj první zápas zvládli, zvítězili na hřišti Volduch


Branky


0

Dva góly během dvou minut rozhodli v nedělním zápase mezi dvěma rezervnímy týmy. Do Volduch přicestovali Radnice a i s trochou štěstí si odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

FKvolduchy.wz.cz: "Černý pouťový víkend dovršila nepovedeným výsledkem i rezerva FK. V utkání sice nebyla horším týmem, ale protože hráči nedokázali využít několik vyložených šancí, byli za to potrestáni. Po bezbrankovém úvodním dějství rozhodly o výsledku dva slepené góly v 66. a 68. minutě. Po nich se Radnice dostaly do dvoubrankového trháku, který stačil jen korigovat Hoblík v 88. minutě. Na vyrovnání již čas nezbyl, i když Volduchy v závěru soupeře hodně zatlačily. Béčko Volduch je tak nadále bez bodu a těžké to bude mít i v následujícím kole, kdy zajíždí na půdu Mirošova."

 

 

Souboj dvou rezervních týmů v úvodním poločase branku nepřinesl. Góly začaly padat až po hodině hry. Útočník Tomáš Buchanec a Tomáš Richter si v rozmezí dvou minut dvakrát vyměnili balon a vstřelili dvě branky. V 66. minutě se prosadil první jmenovaný, na branku mu přihrával právě Richter. O několik desítek vteřin později si oba hráči role vyměnili, tentokráte asistoval Buchanec a mezi střelce se zapsal Richter. Domácí mužstvo se pokoušelo o vyrovnání a stupňovalo tlak. Ten vyústil v 88. minutě, Radek Hoblík dostal přihrávku za obranu a střelou k tyči snížil. Domácí mužstvo mělo ještě v závěrečných minutách výhodu přímého kopu, ale využít ji nedokázalo. Všechny tři body tak putujíí do Radnic.



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy B
Daniel Buchanec: Soupeř moc šancí neměl, branku dal po naší chybě. Myslím, že jsme byli lepším týmem, měli jsme víc šancí, takže spokojenost. Na to, že chodíme čtyři trénovat, tak na úvod dobrý, čekal jsem to horší.

TJ Sokol Radnice B
Pavel Bron: Výkon v prvním poločase byl lepší než ve druhém, bohužel jsme “umřeli” na tom, že jsme neproměnili šance. Bohužel v jedné chvíli tam propadl balon ve vápně a soupeř to dotlačil do branky. Pak jsme se snažili hrát dopředu, ale bohužel jsme na někoho zapomněli a dostali další branku.



Sestavy


TJ Volduchy B
J. Černý [-] - J. Hraběta [-] , F. Melka [-] , V. Melka [-] , J. Zeman [-] (68. F. Bron [-] ) - E. Gvizd [-] (65. L. Straka [-] ) , J. Raizer [-] (46. V. Veselý [-] ) , R. Hoblík [-] , R. Pernica [-] - P. Vaněček [-] (80. M. Plundrich [-] ) , M. Zlatohlávek [-] (68. M. Hupák [-] )

TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - V. Procházka [-] , P. Kabát [-] , D. Buchanec [-] - R. Kokoška [-] , P. Kočka [-] , T. Richter [-] - T. Buchanec [-] - M. Krč [-] (46. V. Čekan [-] ) , J. Cozl [-] (71. J. Koželuh [-] ) , J. Jonák [-] (65. L. Paleček [-] )

Hráči zápasu: R. Hoblík .
Místo: Volduchy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: STANĚK Petr - KRATOCHVÍL Tomáš (N), KÖRNER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.