Ve dvanáctém kole Třebětice poprvé ztratily, remizovaly v Lomnici


Branky


25

V předposledním podzimním kole přijely hájit vedoucí Třebětice svoji stále stoprocentní bilanci na půdu předposlední Lomnice nad Lužnicí. Jak se ale ukázalo, postavení v tabulce neznamená všechno, Lomnice se dokázala hostům vyrovnat jak herně, tak především gólově a stala se tak prvním týmem, který dokázal Třebětice obrat o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase hosté vedli

Ve dvanáctém kole se představily vedoucí Třebětice na hřišti Lomnice nad Lužnicí a chtěli zde přidat další výhru. I přes nervózní začátek plný nepřesností a ztrát to byli nakonec právě hosté, kteří převzali iniciativu a začali se tlačit za první brankou.

 

Té se také dočkali v 18. minutě. Třebětický kapitán Vojtěch Habr dostal přihrávku před vápno domácích. Tento prostor byl obsolutně nepokrytý, Vojtěch Habr si tak míč našteloval ke střele a trefil se přesně k tyči lomnické branky - 0:1.

 

A jelikož další branku už úvodní poločas nenabídl, šli hosté do kabiny s jednogólovým náskokem a mohlo se zdát, že míří za dalším vítězstvím.

Ve druhém dějství domácí skóre otočili, ale Třebětice vzápětí vyrovnaly

Jenže vstup do druhého poločasu mnohem lépe vyšel domácí Lomnici, která navíc úvodní tlak rovnou přetavila ve vyrovnávací branku ve 49. minutě. Domácí brankář Ondřej Vala vykopával od branky, Václav Melichar svedl úspěšný souboj s hostujcími obránci a pronikl do pokutového území, kde křižnou střelou k tyči srovnal skóre - 1:1.

 

Domácí tým ale nepolevil a snažil se zužitkovat svou dobrou hru ve vedoucí branku. Hosté byli nyní horším týmem na hřišti, ale v 64. minutě dostaly příležitost přímého kopu. Ten domácí obrana odvrátila přímo ke spoluhráči Vojtěchu Strouhovi, který nelenil a podnikl sprint od vlastního vápna až k tomu třebětickému, kde přesně přihrál na druhou stranu na nabíhajícího Dominika Fiktuse a ten se z úhlu trefil do odkryté branky - 2:1.

 

Vedení domácím vydrželo pouze dvě minuty. V 66. minutě zahrávaly Třebětice rohový kop, který tentokrát domácí odvrátit nedokázali, ve vápně došlo k závaru, který nakonec ukončil Petr Kelbler tím, že dostal balón do sítě a vyrovnal - 2:2.

 

Ve zbytku zápasu už ani jedno z mužstev své šance nevyužilo, a tak si Lomnice i Třebětice z dvanáctého kola odnáší po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Byl to celkem slušný zápas a výsledek je nejspíš spravedlivý. Začátek zápasu byl trochu rozháraný a nervózní. Pak měli více ze zápasu hosté, kteří se i ujali vedení. Zcela jsme otevřeli střed hřiště před naším vápnem, hostující hráč měl moře času si míč převzít, připravit a přesně zamířit k tyči. Do druhého poločasu jsme lépe vstoupili my a náš tlak vyústil ve vyrovnávací gól Vaška Melichara, který se dostal po výkopu Ondry Valy a vyhraném souboji do pokutového území a zamířil křížnou střelou přesně k tyči. Náš tlak pokračoval a po odvráceném trestném kopu hostí si míč nabral Vojta Strouha dovedl ho sprintem 80 metrů k hostující brance a nahrávkou přes celé vápno našel Dominika Fiktuse, který uklízel z úhlu do prázdné branky. Bohužel chvilku na to jsme neuhráli třebětický roh a z následného závaru jsme dostali vyrovnávací branku. Potom bylo k vidění ještě několik šancí na obou stranách, ale ke změně skóre už nedošlo. Nás několikrát zachránil Ondra Vala. Za výkon zaslouží kluci pochvalu, vždyť jsme první, komu se na podzim podařilo získat s Třeběticemi alespoň bod."

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "Já osobně bod z Lomnice beru, myslím, že to byla spravedlivá remíza. My jsme bohužel hráli hodně nekvalitně, nedařila se nám přechodová fáze a vepředu jsme nebyli nebezpeční. Nicméně aktivita a vůle výsledek přetočit v náš prospěch tam byla, bohužel nám to tentokrát moc fotbalově nešlo."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - SAIDL Radek, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2021 16:21
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:52

Tip: výhra hostů

Tady dávám dvojku.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:27
Lukáš Hulec

Expert: Aleš Benkovský
Tip experta: výhra hostů

Tady asi bude vítězné tažení Třebětic pokračovat.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:12

Tip: remíza

Třebětice jsou v euforii, ale někdy musí klopýtnout, zkusím dát remízu

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:20

Tip: výhra hostů

....není co řešit ..Třebětice

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 05:55

Tip: výhra hostů