Olešnice si doma poradila s Dolním Bukovskem


Branky


29

Na hřiště Olešnice zavítalo Dolní Bukovsko. Favoritem byli domácí fotbalisté, ale v první půli se nedokázal gólově prosadit nikdo z účastníků. Naopak druhý poločas přinesl hned šest branek a jelikož čtyři z nich padly do sítě hostujícího týmu, radovala se Olešnice ze tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Dolní Bukovsko přijelo do Olešnice pouze s jedenácti hráči. Marodka se tak těsně před zápasem rozšířila na sedm lidí. Po prvních deseti minutách to vypadalo na jednoznačný průběh zápasu, protože Olešnice hosty k ničemu nepustila.

 

Největší šance první půle přišla ve 12. minutě, paradoxně na straně Bukovska. Jan Bártík hlavou perfektně prodloužil míč, na který si naběhl Josef Cihla, bohužel pro Bukovsko ho ovšem brankář vychytal.

 

Podobná situace se opakovala o 10 minut později se stejným výsledkem. Olešnice si poté dokázala vytvořit pár dobrých šanci, nejvíce ovšem hráči ohrožovali branku z přímých kopů. Ve 35. minutě byl Patrik Raab blízko k vyrovnání právě z přímého kopu, kdy branku minul pouze o pár čísel.

 

Do šatny se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas byl mnohem gólovější

Druhý poločas už branky přinesl, a to hned ve svém počátku. Nejprve se ve 47. minutě prosadili domácí, první gól padl z rohového kopu po signálu Raaba s Drtinou, kdy první jmenovaný centrem našel Radima Horelicu, jenž otevřel skóre - 1:0.

 

Hned za pět minut už si domácí vypracovali dvoubrankový náskok. Druhou branku vstřelil Martin Koktavý po nádherné individuální akci Raaba, který si pohrál s obranou a na zadní tyč mu naservíroval bonbónek v podobě gólu - 2:0.

 

Pak se o slovo přihlásili i hosté. V 59. minutě se dostalo Dolní Bukovsko k brejkové příležitosti, kterou ve snížení skóre přetavil brankou František Hruška, který dorazil míč do branky po centru Ondřeje Malechy - 2:1.

 

Další góly přišly až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve si v 81. minutě znovu vzala náskok dovu gólů domácí Olešnice. Opět po centru Raaba hlavičkoval Horelica do břevna a odražený míč propálil svou první brankou v Olešnici Marek Lust - 3:1.

 

Hned v zápětí ale hosté z Bukovska opět korigovali vydařeným protiútokem. Po rozehrávce vzal Jan Vlach míč a sám středem se dostal až k soupeřovu vápnu. Přihrávkou doleva našel volného Hrušku, který poslal míč na Lukáše Chochola, který zakončil perfektně a bylo znovu sníženo - 3:2.

 

Bláznivý úsek zápasu pokračoval v 82. minutě nejprve další akcí hostů, kde byl závar před brankářem domácích Janečkem. Cihla z Dolního Bukovska se nakonec dostal před něj a gólman domácích ho sestřelil ve vápně. Rozhodčí ovšem podle Bukovských jasnou penaltu nepísknul.

 

Do protiútoku tak mohli jít domácí, kteří se postupným útokem dostali až k vápnu hostů. Jan Lust chtěl centrovat zprava, ovšem míč mu sjel po noze a zapadl přesně za Brůhu, který vystoupil na všemi očekávaný centr. Skóre zápasu se uzavřelo na 4:2 pro Olešnici.

 

Olešnice se tak po sérii tří vítězství drží v tabulce na třetím místě, zatímco Dolní Bukovsko se nachází na místě desátém.

 

Report sepsali: Jiří Matoušek, Ondřej Husa, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Chtěli jsme potvrdit body z minulého těžkého utkání s Lomnicí, což se povedlo, vezeme se na vítězné vlně, takže je nálada v týmu v pohodě. Zápas s Bukovskem nebyl jednoduchý, měli jsme mraky šancí, ale i soupeř měl příležitosti, které nevyužil. Pochválím celý tým, mělo to mouchy, ale body se počítají."

TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Prohrát jsme si v Olešnici určitě nezasloužili. Bod by byl spravedlivější. Za stavu 3:2 jsem říkal, že bych vsadil barák na to, že padne ještě jeden gól. Bohužel ho dali domácí. Venku se nám letos nedaří, o to víc je důležité příští týden porazit doma Lomnici."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ZABILKA Luboš, SKVAŠÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 10. 2021 14:48
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 20:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 18:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 10:06

Tip: výhra domácích

Dám na domácí.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:48
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:16

Tip experta: výhra domácích

Tady je to pro mě jednoznačná záležitost a výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 12:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:28

Tip: výhra domácích