1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená porazila díky jediné brance Dvořáka Neplachov


Branky


28

Souboj o druhé místo. To přineslo utkání mezi domácí Studenou a hosty z Neplachova. Neplachov se po skvělém vstupu do podzimní části začal střelecky trápit, naopak Studená si v minulém kole zvedla sebevědomí vítězstvím v Suchdole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěrem první půle otevřeli domácí skóre

K utkání bohužel nebyl delegován třetí rozhodčí, takže funkci AR2 zastal člen domácího oddílu Lindourek Miloš a mohlo se začít. Vzájemné „oťukávání“ dlouho netrvalo a k vidění byl ofenzivní fotbal. Hosté si dávali pozor na domácího kanonýra Libora Dvořáka, kterého jeho spoluhráči často hledali. Hodně aktivní byl také domácí Josef Šimánek.

 

Neplachov zas hledal cestu k brance Studené spíše po křídlech. První nebezpečnější střelu měli na svědomí hosté. Rohový kop ve 14. minutě rozehráli nakrátko a ke střele se dostal Ondřej Dvořák. Technická střela na zadní tyč jen těsně minula domácí svatyni.

 

Pak přišla silná pasáž ze strany domácích. Po závaru v šestnáctce hostů se snažil procedit balón do sítě Filip Soukal, neplachovská obrana odvrátila na roh. Z následného rohového kopu rozehraného na velké vápno, se z první opřel do balónu Ondřej Dokulil a jeho dělovka do břevna doslova zatřásla celou brankou. Balón se však odrazil na kopačky Libora Dvořáka, jehož dorážku lapil jmenovec Marek Dvořák v brance Neplachova.

 

Chvíli na to měli domácí další možnost rohového kopu a centrovaný balón propadl až k Liboru Dvořákovi, ten však v tísni přestřelil. 22. minuta přinesla odpověď hostů. Jaroslav Hruška vysunul Ondřeje Dvořáka. Na jeho střílený centr si skvěle naběhl Michael Hruška. V gólové šanci bohužel odkrytou branku zblízka přestřelil.

 

Ve 29. minutě utekl po kolmici středem neplachovský Tomáš Hindy. Před šestnáctkou byl nedovoleně zastaven a Neplachov měl výhodu přímého volného kopu. Ondřej Dvořák však gólmana domácích Tomáše Duchoně neohrozil, netrefil zařízení.

 

Ve 35. minutě dostal po nedůrazném odkopu hostů prostor domácí Václav Staněk. Jeho zakončení bylo ale také nepřesné. Minutu na to z protiútoku zahrozili hosté. Po kombinaci kolem šestnáctky donutil k zákroku domácího gólmana hostující Ondřej Šíma, který vystřídal zraněného kapitána Patricka Mohameda.

 

V 40. minutě domácí zkusili dlouhý nákop za obranu. Tam se špatně domluvili obránci hostů a mohl z toho těžit Libor Dvořák. Jeho možnost zlikvidoval gólman Marek Dvořák. Chuť si domácí Libor Dvořák spravil o několik minut později. Po přistrčení od Josefa Šimánka vedl domácí kanonýr balón po velkém vápně, až našel prostor ke střele. A trefil to přesně k tyči, domácí tedy vedli 1:0. A tak i skončil první poločas.

Ve druhé půlce již žádná branka nepadla

Druhý poločas začal stejně, ve vysokém tempu a s častými souboji o balón. 50. minuta a další nákop domácích na Libora Dvořáka. Hostující gólman Marek Dvořák sice zaváhal při vybíhání, ale i tak nenechal domácího kanonýra navýšit skóre.

 

V dalších minutách se začali do hry dostávat více hosté. Jejich snažení však devalvovalo naprosto zbytečné vyloučení Petra Švece, který už neustál výroky domácího pomezního asistenta rozhodčího a také rozdílný metr posuzování vzájemných soubojů hlavního rozhodčího, když hosté v podstatě za každý kontakt dostávali žluté karty a po kritice rozhodčích byl vyloučen.

 

Hosté tak byli oslabeni a museli změnit rozestavení. Domácí naopak už spíše spoléhali na Libora Dvořáka, kterého hledali dlouhými nákopy, jako v 66. minutě. Tentokrát podržel balón v šestnáctce a po krátké kombinaci se dostával do zakončení. Včasným výběhem však vyřešil nebezpečnou situaci gólman Neplachova.

 

Hosté ještě jednou vystřídali a do hry přišel Michal Pícha. V 72. minutě si hosté připravili i v deseti gólovku, když se před gólmanem domácích objevil v náběhu Tomáš Hindy, který mohl vyrovnat. Centrovaný balón však do brány nezametl.

 

V 76. minutě měli domácí možnost přímáku z nebezpečné vzdálenosti a Libor Dvořák trefil technickou ranou břevno. Ve zbylých minutách utkání pak zabrali hosté, kteří i v deseti byli aktivnější a snažili se vyrovnat. Domácí ale kouskovali hru, jak jen mohli. A to pro hosty v deseti už bylo těžké a skórovat se jim nepovedlo.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "I když se nám teď nedaří, chtěli jsme ve Studené uspět. Celkem se nám dařilo eliminovat neudržitelného kanonýra domácích Libora Dvořáka, i tak nám dal gól, který nakonec byl vítězný. Ale i my jsme měli dobré příležitosti, bohužel nám to tam teď nepadá. Nicméně kluci bojovali i v deseti až do konce a šance na vyrovnání pak přišla, bohužel bez využití. Mrzí nás, že k utkání o druhé místo nebyl delegován třetí rozhodčí. Vývoj utkání tak mohl být jiný, nemuseli bychom mít vyloučeného hráče, dohrávat v deseti a ve sporných momentech mohl asistent na lajně hlavnímu rozhodčímu třeba i pomoci. HR utkání totiž absolutně nezvládl, protože prostě vůbec nestíhal. Že bychom si stěžovali na výkon rozhodčího nemáme ve zvyku, ale tohle bylo opravdu špatné. Navíc některé zákroky domácích ke konci utkání, kdy zdržovali, jak jen to šlo, byly za hranou a ti za ně ani nebyli napomenuti. A HR to neviděl, protože mu dle jeho slov několikrát zasvítilo slunce do očí. Za to my dostávali žluté karty za každý kontakt. Na pravidlových seminářích s p. Kurešem často slyšíme, že hrajeme soutěž jakou hrajeme, a tak nemůžeme chtít rozhodčí z první ligy. Ve Studené to chtělo alespoň rozhodčího, který by opustil středový kruh."



Sestavy


FK Studená
T. Duchoň [-] - J. Šimánek [-] (82. J. Krizan [-] ) , L. Dvořák [-] (90. K. Reidl [-] ) , D. Strojek [-] (89. R. Popelínský [-] ) , P. Maška [-] (86. L. Makovička [-] ) , F. Soukal [-] (90. M. Lacina [-] ) , T. Lindourek [-] , J. Šára [-] , M. Šimánek [-] , V. Staněk [-] , O. Dokulil [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Dvořák [-] , P. Švec [-] , T. Hindy [-] , P. Mohamed [-] (31. O. Šíma [-] ) , J. Hruška [-] , M. Hruška [-] (72. M. Pícha [-] ) , O. Čada [-] , J. Švec [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 12. D. Strojek , 78. P. Maška - 48. J. Hruška , 50. P. Dušák , 60. T. Hindy , 63. P. Švec , 85. O. Čada . ČK: 63. P. Švec .
Hráči zápasu: L. Dvořák - L. Svobodný .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Křížovský Jiří - JANÁK Pavel, LINDOUREK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 18:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 10:06

Tip: výhra domácích

Neplachov se zasekl a dám na domácí.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:48
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:16

Tip experta: výhra domácích

Přeji hostům, ale věřím domácím.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:48

Tip: výhra domácích

12. 10. 2021 15:06
výhra domácích
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 12:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:28

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 01:36

Tip: výhra domácích