Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mirošově viděli diváci deset branek


0

Velmi oslabený tým Hřebenářů přicestoval do Mirošova s jedním jediným cílem, dostat co nejméně branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm gólů za poločas

fkvolduchy.wz.cz: Béčko doplatilo na velké problémy áčka se sestavou, které hrálo svůj zápas v tutéž dobu v Plasích. Muselo prvnímu týmu přepustit několik svých stabilních členů a do Mirošova bylo vůbec rádo, že odjelo. Jedenáct statečných se sešlo opravdu na poslední chvíli. Brankostroj Mirošova na sebe nenechal dlouho čekat a už po půlhodině byl stav skóre 5:0! Pak zaznamenal čestný úspěch Hřebenářů Marek (32. min), na což ale Mirošovští ještě do poločasu odpověděli dalšími dvěma zásahy - 7:1! Po pauze už Mirošov tolik na pilu netlačil a Volduchy alespoň dokázaly ubránit nepopulární desítku. Konečný stav 9:1 je jasným ukazatelem rozložení sil na hřišti. 

 

Mirošv proti oslabeným Volduchám odehrál hodně pohodvé utkání, soupeř nekladl prakticky žádný odpor. Gólman hostů vytohoval míč ze sítě celkem osmkrát, z toho sedmkrát jen za první poločas a pětkrát za první půl hodinu zápasu. Nutno podotknout, že ještě několik vyložených šancí chytil a byl nejzaměstnanějším hráčem na hřišti. Za domácí mužstvo se dvakrát prosadil Jan Šimonovský, který dvakrát vykoupal hostujícího brankáře a zakončoval do prázdné branky. Dva góly vstřelil také domácí Václav Šmatlák a hattrick si připsal Lukáš Starinský. Po jedné brance si dále připsal Jiří Bezděk a Roman Štverák. Za hostující tým si připsal čestný úspěch kapitán Josef Marek



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Zdeněk Bezděk: To byl takovej zápas o ničem, jim hrálo áčko, takže to byla taková "slátanina". Asi ve 20. minutě šli navíc do desíti, s fotbalem to bohužel nemělo nic společnýho. Fotbal takovej jenom protože se to musí odehrát. Ty moje ovečky si z toho dělaly srandu, takže to nemělo žádnou "výšku". Oni přijeli dostat co nejmíň, takže to zakopali na půlce a kopali to do polí, lesů a do stavebnin. Divácí asi byli spokojení, viděli řekněme devět nějakejch gólů. Úroveň to nemělo, možná příští týden ve Strašicích, tam už to bude trošku fotbalový, uvidíme.

TJ Volduchy B
Pavel Bron: Včera to bylo o ničem, my jsme byli výrazně oslabení, takže podle toho tak vypadá. Zranil se nám jeden z těch lepších hráčů, Vaněček Pavel, takže to se pak hodně těžko dalo hrát. Po chybě obrany soupeře, akorát Marek šel sám na brankáře, udělal mu kličku a dal góla. Příští zápas máme Těškov, takže koukáme už na další kolo, na ty si věříme, tam bychom chtěli udělat nějaký body. Tohle byl bohužel zápas, kterej jsme potřebovali akorát odehrát, protože jsme byli opravdu výrazně oslabení. Ono víceméně asi čtyři hráči z béčka jeli s áčkem. Nejlepší brankář u nás Zatlkoukal ještě chytil asi nějakých šest gólů.



Sestavy



TJ Volduchy B
J. Zatloukal [-] - P. Bron [-] , L. Straka [-] , M. Hupák [-] , A. Egermaier [-] - M. Straka [-] , P. Vaněček [-] , J. Marek [-] , P. Doležal [-] , J. Raizer [-] - M. Plundrich [-]

Hráči zápasu: J. Šimonovský - J. Zatloukal .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOMÍNEK Stanislav - SÝKORA Vlastimil (N), ČERNÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.