Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov zvítězil v Břasích 6:2


Branky


80. V. Kroc , 86. D. Kroc - 1. T. Teplý , 15. M. Ineman , 28. T. Teplý , 50. M. Auterský , 54. M. Šváb , 67. T. Teplý
0

Fotbalisté Holoubkova jsou druhým celkem v tabulce, který ještě neztratil ani bod. Platí to i po zápase v Břasích, kde zvítězili 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá převaha Holoubkova

Ve třetím kole jsme přicestoval do Břas silný soupeř z Holoubkova který pomýšlí na návrat do 1.B třídy. Svoji kvalitu ukázali hned v první minutě kdy po rychlé akci rozvlinili brankovou síť hostující snajpr Teplý, který otevřel svůj gólový účet. Ideální den neměl obránce domácho týmu Radek Nový, když z jeho prostoru přišli ještě v prvním poločase dvě branky, postaral se o ně Michal Ineman a střelec prvního gólu Teplý. Holoubkov byl jednoznačně lepší, rychlejší, pohyblivější, důraznější, přehrával domácí ve všech směrech. Domácí se za první poločas dostali pouze k jedinému střeleckému pokusu. 

Teplý zkompletoval hattrick

Do druhého dějství chtěly Břasy vstoupit lépe a také hosty potrápit, hru sice trochu zlepšily, ale hosté pokračovali v drtivé hře a přidávali další góly.  Hattrick završil Teplý a po jednom gólu přidali Martin Auterský a Michal Švábský. Až když se skóre zastavilo na čísle šest, hosté trochu polevili, čehož domácí dokázali alespoň částečně využít a zkorigovali skóre na konečných 6:2 pro Holoubkov. První branku vstřelil nestárnoucí útočník domácích Vladimír Kroc a druhou branku přidal pěkným přehozením gólmana jeho syn David. Hosté si tak poradily s Primalexem Břasy 6:2 a odváží si zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Primalex Břasy
Radek Nový: Hosté byli jasně lepší, důraznější, pohyblivější. Gratulujeme k zcela zaslouženému vítězství.

TJ Holoubkov
Petr Beran: Já byl na dovolené, takže jsem zápas neviděl, ale volal sem klukům a byl jsem rád, že to zvládli. Byli spokojený hráli dobře, pak za stavu 6:0 sice polevili, což je škoda, ale co se dá dělat. Příští zápas v Přívěticích to nebude uplně snadný, oni tam nemají moc dobrý hřiště, jsou malý, důrazný, takže to nebude lehkej zápas.



Sestavy


SK Primalex Břasy
P. Šmíd [-] - M. Liška [-] (45. M. Triner [-] ) , D. Kroc [-] , L. Černý [-] (45. J. Lukáč ml. [-] ) , P. Kalaš [-] , M. Zikmund [-] , M. Šašek [-] , V. Kofroň [-] , S. Kalombo [-] (70. V. Kroc [-] ) , J. Egrmajer [-] , R. Nový [-]

TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - T. Aubrecht [-] , J. Zajíček [-] (28. M. Šváb [-] ) , T. Teplý [-] , M. Rada [-] , P. Procházka [-] , P. Mleziva [-] , T. Jankovský [-] , M. Ineman [-] (70. J. Drábek [-] ) , A. Dragoun [-] , M. Auterský [-]

ŽK: 28. R. Nový , 51. M. Zikmund - 33. M. Ineman .
Hráči zápasu: M. Šašek - T. Teplý .
Místo: Břasy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - STRAKA Lukáš (N), GRIMM Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.