1:3
(1:2)
10. K. Valek
23. J. Klokner
76. J. Madar (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Žďár doma nestačil na Kardašovu Řečici


Branky


45. J. Hrdlička - 10. K. Valek , 23. J. Klokner , 76. J. Madar (p.)
29

Horní Žďár přivítal na svém hřišti fotbalisty Kardašovy Řečice. Hosté si poměrně brzy vypracovali dvougólový náskok, který ale domácí dokázali těsně před poločasem ztenčit. Ve druhé půli ale přidala branku pouze Kardašova Řečice z penalty, a tak slaví zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili rychle dvě branky, Horní Žďár alespoň snížil v závěru první půle

Do zápasu na půdě Horního Žďáru vstoupila lépe Kardašova Řečice. Svoji převahu dokázala potvrdit i vstřelenou brankou a to hned v 10. minutě. Krásnou individuální akci předvedl Jonáš Madar, který předložil míč Karlu Valkovi a ten ho poslal do brány - 0:1.

 

Zanedlouho už byl náskok hostů dvoubrankový. Chybu domácího stopera v rozehrávce dokázal potrestat Jan Klokner, který překonal domácího brankáře - 0:2.

 

I nadále byla v prvním dějství lepší Kardašova Řečice, ale žádnou další příležitost již využít nedokázala. A tak se radovali domácí. Těsně před pauzou, ve 45. minutě, se prosadil Jakub Hrdlička. Hosté se dožadovali odpískání jasného ofsajdu, ale rozhodčí branku posvětili. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2.

Ve druhé půli přidala Kardašova Řečice jednu branku z penalty

Druhý poločas již nabídl spíše boj než fotbal. Na hřišti bylo plno osobních soubojů doprovázených nepřesnotmi ve hře obou týmů. Hra byla tudíž často přerušovaná. Domácí Horní Žďár si vypracoval dvě dobré příležitosti ke srovnání skóre, ale vytěžil z nich jen nastřelenou tyč branky hostů.

 

Branka tak padla na druhé straně. V 73. minutě byl ve vápně domácích faulován Karel Valek. Faulující Tomáš Roštek si za zákrok vysloužil druhou žlutou a tedy i červenou kartu. Zápas ale skončil kvůli zranění i pro faulovaného Valka. K nařízené penaltě se pak v 76. minutě postavil Jonáš Madar a dokázal ji proměnit - 1:3.

 

Jelikož nic dalšího se v utkání nestalo, odváží si Kardašova Řečice z Horního Žďáru všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "Zápas měl stejný scénář jako všechny doposud odehrané zápasy. My uděláme v prvním poločase dvě chyby, které soupeř potrestá, a následně druhý poločas pomalu nepůjčíme svou hrou míč soupeři. Šancí jsme měli opět hodně, a kdyby střela Maňoura neskončila na tyči, bylo to 2:2, a myslím si, že bychom dotáhli zápas do vítězného konce. Jenže na kdyby se nehraje a my se musíme modlit, aby se nám marodka co nejdříve vyprázdnila."

FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur: "V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Již v desáté minutě jsme se po krásné akci Jonáše Madara a zakončujícího Valka ujali vedení. Další branku nám nabídl domácí stoper. Jeho chybu v rozehrávce potrestal Klokner. Následně jsme si vytvořili několik dalších příležitostí, ale žádnou jsme nedokázali využít. V poslední minutě jsme pak inkasovali branku z ofsajdu, který byl vidět až z Hradce, ovšem pan pomezní rozhodčí, delegovaný OFS, byl od situace zřejmě ještě dál. Druhý poločas byla k vidění především kouskovaná hra plná nepřesností a osobních soubojů. Pustili jsme domácí do dvou vyložených šancí, ze kterých ale nastřelili jen tyč. Konečné rozhodnutí pak přinesla 73. minuta, domácí Roštek v pokutovém území fauloval Valka a byl vyloučen. Penaltu proměnil Jonáš Madar. Ovšem Karel Valek dohrál a bude nám chybět nejméně dva týdny. Věděli jsme, že nás na tomto hřišti nečeká nic jednoduchého. Navíc jsme nebyli zcela kompletní, ale zvládli jsme to a musím všechny hráče za přístup a výkon pochválit."



Sestavy


SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - T. Roštek [-] , J. Kubinec [-] , A. Moldrzyk [-] , J. Beneda [-] , L. Stejskal [-] (22. J. Hrdlička [-] ) , M. Koranda [-] , D. Šablatura [-] , D. Maňour [-] , K. Voldán [-] , P. Völfel [-]

FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - J. Tajml [-] , J. Klokner [-] (83. D. Mikloš [-] ) , K. Valek [-] (75. R. Porochoňski [-] ) , V. Roubík [-] , O. Madar [-] , J. Vosecký [-] , J. Madar [-] , F. Slavík [-] , J. Kovář [-] , V. Jánošík [-]

ŽK: 16. T. Roštek - 39. O. Madar , 45. J. Vosecký , 51. D. Houdek , 80. V. Jánošík . ČK: 73. T. Roštek .
Hráči zápasu: J. Hrdlička - J. Madar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUZIKA Filip - BRYCH Jiří, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Pro nás velice těžký zápas, ale budeme bojovat, abychom zvítězili.

Tip: výhra domácích

Vsadím na domácí

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kardašova Řečice nemá špatný mančaft. Pokud se sejdou v dobré sestavě, odvezou ze Žďáru tři body. Tipuji 1:2.