Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol doma deklasoval béčko Třeboně


Branky


3. D. Trmal , 22. D. Trmal , 34. D. Trmal , 43. J. Záruba , 57. T. Kamiš , 74. Š. Kubašta , 90. K. Trmal
25

Suchdol nad Lužnicí razantně odpověděl na neúspěch z prvního kola a doma porazil Jiskru Třeboň B vysoko 7:0. Na vítězství domácích se čistým hattrickem v prvním poločase podílel Daniel Trmal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Trmala rozhodl o výsledku celého utkání

Utkání mezi Suchdolem nad Lužnicí a Jiskou Třeboň B mělo jednoznačný průběh. Hned od začátku se otěží ujalo domácí mužstvo. Nutno dodat, že hosté přijeli v celkem výrazně oslabené, a hlavně hodně mladé, sestavě.

 

Již ve třetí minutě potrestal chybu třeboňské obrany domácí Daniel Trmal. Zpracoval si ve vápně centr, který byl podskočený jedním z hostujících obránců, a placírkou pohodlně zakončil - 1:0. Hosté se poté přeci jen dostali do šance, nicméně vyrovnat se jim nepodařilo, když je zastavilo břevno.

 

A tak se ukázali opět suchdolští. Po standardní situaci ve 22. minutě se hlavou prosadil opět Daniel Trmal a zvýšil skóre zápasu už na 2:0. Tentýž hráč se prosadil po chvíli znovu. Ve 34. minutě přidal třetí branku svého týmu, čímž zkompletoval čistý hattrick.

 

Hosté z Třeboně v tuto chvíli působili poněkud rezignovaně. Toho využil ještě před koncem prvního poločasu Jakub Záruba, který ve 43. minutě upravoval již na 4:0 pro domácí Suchdol nad Lužnicí.

Domácí přidali ještě další tři branky

Druhý poločas nabídl v podstatě totožný obrázek hry s velkou převahou domácího Suchdola nad Lužnicí, který přidával další branky. V 57. minutě zvyšoval na 5:0 Tomáš Kamiš. Domácí si potom mohli dovolit i prostřídat, pošetřit klíčové hráče a dát šanci náhradníkům.

 

Jeden z nich, Štěpán Kubašta, který naskočil do druhého poločasu, svou šanci využil. Prosadil se v 74. minutě a zvyšoval již na 6:0 pro Suchdol nad Lužnicí. Zbytek utkání se již spíše dohrával, nicméně v samotném závěru ještě přidali domácí poslední, sedmý gól. Konkrétně se v 90. minutě trefil další ze střídajících hráčů, Karel Trmal. Suchdol nad Lužnicí tak deklasoval Jiskru Třeboň B 7:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "Dneska mi není moc do řeči. Měli jsme tým, který už takhle nikdy hrát nebude, jelikož jsme hráli ve stejný čas jako áčko. Půlka byla dorostenců, kteří hráli zápas už dopoledne. Ale soupeř byl jednoznačně lepší od začátku. První dva góly byly po našich chybách, darované. Pak už to byl válec. Vysloveně jsme čekali na popravu."



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - O. Černoch [-] (86. J. Vaněk [-] ) , D. Čáp [-] , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] , D. Trmal [-] (70. K. Trmal [-] ) , T. Kamiš [-] (60. T. Koranda [-] ) , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] (75. M. Šuba [-] ) , F. Měkuta [-] (46. Š. Kubašta [-] ) , T. Záruba [-]

TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - M. Nehoda [-] (46. M. Kocanda [-] ) , R. Bašta [-] , M. Blažek [-] , F. Čábela [-] , M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-] , O. Michal [-] , E. Ferchenbauer [-] , D. Dušek [-] (63. O. Franěk [-] ) , M. Rezek [-]

Hráči zápasu: D. Trmal - R. Bašta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hučík Michal - KOŘÍNEK Luboš, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Matoušek
Tip experta: výhra domácích

Suchdol doma prohrává málo. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

18. 8. 2021 11:37
Vsadím na domácí 1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tady bych to viděl na dělbu bodů...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích