2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov v nastavení nedal penaltu a všechny body tak zůstaly Strašicím


Branky


0

 Ve Strašicích diváci viděli opravdu pohledný fotbal, který se musel líbit i těm nejnáročnějším. Ostrý start, ve kterém padly tři góly v prvních sedmi minutách a následné dobývání obou branek. Utkání nakonec vygradovalo v nastavení, rozhočí odpískal za ruku ve vápně pokutový kop, ke kterému se postavil Špetka, gólman domácíh však jeho pokus lapil a zajistil Strašicím velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úvod

Začátek zápasu poměrně živý, už ve 2. minutě přišla první vážná šance domácích, ale neproměněná. O pár okamžiků později se však už domácí mohli radovat z gólu, autorem branky byl Michal Šípek. Mirošov však s odpovětí dlouho neotálel, Lukáš Starinský vyrovnal na 1:1. Strašice, ale bleskově odpověděli. Výkop domácího brankáře, sklepl z první Šimon Huttr na Josefa Sommera, který z druhého doteku vracel balón zpátky Huttrovi a ten se z prostoru penalty nemýlil. V první půli hráli domácí výborný fotbal a vytvářeli si další a další šance. Gólman Beránek už jim, ale skórovat nedovolil.

Neproměněná penalta

Druhá půle byla ze strany domácích zklamání, šancí měli minimálně a iniciativu převzal hostující Mirošov. Tentokráte se činil na druhé straně gólman Paur. Tlak Mirošova sílil a domácí mužstvo nevědělo kam dřív skočit. Když už se hostům podařilo domácího gólmana překonat, tak za něj zaskočil na brankvé čáře stoper Harčarik. V 88. minutě se opět vytáhl domácí brankář Paur, který předvedl opravdu pěkný zákrok a podržel tak svůj tým. Závěr utkání byl opravdu napínavý. Mirošov se tlačil za vyrovnáním a 90. minutě měl výhodu pokutového kopu. K němu se postavil hostující kapitán Zdeněk Špetka, brankář Roman Paur ho však svým pohybem dokonale zmátl a jeho penaltu chytil. Rozhodčí vzápětí utkání ukončil a body tak zůstaly ve Strašicích. Hosté z Mirošova se však nemají za co stydět předvedli opravdu dobrý výkon, soupeř byl však o něco šťastnější.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Strašice
Zdeněk Rolinec: Nejlepší hráč podle mě gólman Paur, ten podržel domácí tým a chytil penaltu.

FC Mirošov
Zdeněk Bezděk: Kdo přišel v sedmý minutě měl smůlu. Přinutili nás běhat a v 91. minutě jsme nedali penaltu a pískl konec. Ze začátku do nás vletěli, přepálili tempo, druhá půlka už byla vyrovnaná. Taky nás bavil fotbal, trošičku jsme poslechli trenéra, obehráli jsme to dvakrát, třikrát kolem a zjistilo, že to funguje. Nedávali jsme ložený šance, jednou ofsajd, jednou na brankový čáře, ale to k tomu patří. Fotbal pěknej, nahoru - dolu. Oni maj šikovný útočníky, rychlý, mladý. Ty se mi opravdu líbili. Penalta na konci po závaru, tam dvě střely vytáhl brankář, a pak tam nešťastně trefili hráče na zemi do ruky, nevim, já bych jí asi nepískl. Vzhledem k nějakýmu vývoji, by to asi nebylo spravedlivý. Musim dneska vyzdvihnout syna Patrika, nevim kde se to v něm vzalo, ale dneska hrál opravdu výborně, běhal, nahrával, bavilo ho to, u nás nejlepší na place.



Sestavy


TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - M. Hrabal [-] , J. Vildmon [-] , P. Harčarik [-] - V. Šlapák [-] (66. J. Švihovec [-] ) , M. Huttr [-] , Š. Huttr [-] , M. Šípek [-] (30. M. Giňa [-] ) , R. Štych [-] - J. Sommer [-] (75. P. Klír [-] ) , M. Pipich [-] (90. D. Císařovský [-] ) -

FC Mirošov
T. Beránek [-] - M. Bernard [-] (45. L. Martinec [-] ) , L. Starinský [-] , J. Križánek [-] , J. Šimonovský [-] , L. David [-] (90. Z. Bezděk [-] ) , R. Štverák [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] , V. Šmatlák [-] , J. Bezděk [-]

Hráči zápasu: P. Bezděk .
Místo: Strašice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - PETEREC Ivan (N), SÝKORA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.