Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasy nadělily Volduchám "bůra"


0

Břasy odehrály velmi dobré utkání, ve ktrém nadělily rezervě Volduch pět branek. Dvě branky vstřelil Lukáš Černý a další dvě přidal Jan Lukáč. O poslední gól v zápase se zařídil Kofroň Vladislav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fkvolduchy.wz.cz

Po čtrnácti dnech opět ta samá písnička. V áčku několik absencí zapříčinilo "vykradení" rezervního týmu, který tak opět odjížděl v kombinované sestavě. Áčko totiž ve stejný čas bojovalo o body v Radnicích. Rozložení sil bylo patrné od samého začátku, Volduchy zbuy nehty bránily a Břasy diktovaly hru. Do poločasu se domácí trefili hned dvakrát, a to ještě několik situací vyřešil skvělými zákroky brankář Zatloukal. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, hostům docházely síly a Primalex tedy do konce duelu přidal ještě tři zásahy. Bojovnost se týmu Hřebenářů upřít nedá, na přívětivý výsledek to ale nestačilo. Volduchy podlehly 0:5 a příští týden budou chtít v domácím prostředí výsledek odčinit.

Primalex Břasy | Facebook

K sobotnímu utkání jsme přivítali rezervu Volduch a úkol zněl po předchozích nezdarech jasně,opět získat tři body!!! Velmi nám k tomu pomohlo že hostům se křížilo zároveň utkání s jejich áčkem a tak dorazili ve smíšené sestavě. A bylo to znát od začátku zápasu,hosté nastoupili jen s jedním útočníkem a všechny síly vrhli do obrany,za prvních 25 minut se dostali za půlku jen při odkopech od branky a to jen vždy an chvilku. Bohužel jejich bránění v 9ti lidech okolo vápna se nám nedařilo prolomit, Až zhruba po 15ti minutách vstřelil první branku Černoch (Jan Černý),když zapřemýšlel a s klidnou hlavou obstřelil golmana. Pak se opakoval stejný scénář, hosté čekali jen na naši chybu a na brejk, a my stále obléhali vápno, střelami, centry ale bez úspěchu. Po půl hodině opět Černoch vsítil branku,tentokrát z voleje napálil míč a ten od tyče zapadl do sítě. Poločas skončil tedy 2:0.


Do druhého dějství oba celky šly se změnamy, hosté trochu vytáhli hru a útok posílili o jednoho člena, my jsme naopak vystřídali hned tři hráče a chtěli jsme tak zvýšit ofenzivní produktivitu. To se opět zdálo chvíli jako těžký úkol ale v 60. minutě po centru zvyšoval Kokos (Vladislav Kofroň) na 3:0. Poté si vzal slovo Jenda (Jan Lukáč) mladší a dalšímy dvěma nekompromisnímy zásahy upravil konečné skóre na 5:0. Výsledek vypadá jasně,herně jsme byly také jasně lepší,ale tak jednoduché to prostě nebylo,hlavní jsou tři body!!!

 

Předzápas obstaraly naši žáci rovněz s Volduchamy,a výsledek?? 5:0 Takže víkendové skóre Břasy-Volduchy 10:0.



Sestavy


SK Primalex Břasy
P. Šmíd [-] - R. Nový [-] (46. J. Lukáč ml. [-] ) , D. Kroc [-] (81. J. Lukáč st. [-] ) , L. Černý [-] (46. J. Soukup [-] ) , P. Kalaš [-] , S. Med [-] (46. M. Liška [-] ) , M. Zikmund [-] , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-] , J. Egrmajer [-] , M. Lukáč [-]

TJ Volduchy B
J. Zatloukal [-] - L. Straka [-] , F. Melka [-] - M. Hupák [-] (6. A. Egermaier [-] ) , F. Bron [-] , V. Kopecký [-] , P. Doležal [-] (52. M. Plundrich [-] ) , P. Bron [-] , J. Raizer [-] - P. Vaněček [-] - J. Marek [-]

ŽK: 62. M. Lukáč - 62. F. Melka .
Místo: Břasy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRAŽSKÝ Tomáš - STRAKA Lukáš (N), MELKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.