Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné porazila Sedlec


Branky


18

Pohled na tabulku před duelem v Roudném napovídal, že Sedlec nečeká nic lehkého. Přesto se Sedlečtí na venkovní utkání vypravili s cílem přerušit neúspěchy na hřištích soupeřů a nějaký bod odvézt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Domácí na Sedlecké doslova vlétli a takový obrázek měla hra po celý první poločas. Hosté se ojediněle dostávali za půlící čáru, kde však kromě pár standardek nic nevymysleli. To domácí to zkoušeli vzduchem i po zemi, ale recept na hostující obranu nenašli, a tak první půle skončila bez branek.

Malše Roudné zlomilo Sedlec

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první skončil. V 51. minutě hosté špatně rozehráli, čehož dokázali hráči Roudného využít a Podlaha se radoval se svými spoluhráči z první branky utkání, když obstřelil Hanzala na první tyč - 1:0. Dvě minuty nato domácí zakombinovali přes střed, míč se dostal k Nekvindovi, a ten rozjásal domácí diváky podruhé - 2:0. Třetí branka do sedlecké sítě padla po velmi sporném momentu, kdy domácí hráč byl nastřelen do ruky, díky čemuž získal výhodu samostatného úniku a rozvlnil síť za zády Hanzala potřetí - 3:0. Ke konci utkání odpustil rozhodčí Sedleci faul ve vápně a penaltu neodpískal. Pár minut nato ale zase odpískal sporný moment na hranici vápna a domácí z trestného kopu upravili na konečných 4:0.

zdroj:sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): V první půli nám Sedlec dokázal vzdorovat. V Druhé jsme již našli skulinky v obraně a dokázali jich využít. Naladili jsme se dobře na příští týden, kdy nás čeká pořádná bitva.

SK Sedlec
Jaroslav Zíka (kapitán): Postavení v tabulce favorizovalo domácí, ale my jsme jeli do Roudného odhodlaní překvapit. Už pohled na obě sestavy sliboval pro náš tým těžkou práci. Roudenská rezerva byla poskládaná v drtivé většině z mladých hráčů. Spočítal jsem si pro zajímavost věkový průměr roudenské jedenáctky – vyšlo mi 23,7 roků (bez matadora Otepky dokonce 20,8 roků). Oproti tomu náš základ byl na 32,2 roků. Tento rozdíl byl patrný už od prvního hvizdu. Hbitost a dravost mladíků přinášela od začátku zápasu převahu domácím, která vydržela prakticky celý zápas. My jsme se nebyli schopni na delší dobu vymanit z tlaku Roudného, nedokázali si vyměnit několik přihrávek po sobě. Moc rychle jsme ztráceli míče, a tím jsme nahráli domácím. Myslím, že jsme za celý zápas netrefili branku, což je opravdu žalostná bilance našeho útočného snažení. První poločas jsme ještě dokázali díky dobře zvládnuté obranné fázi udržet čisté konto, ale vstup do druhého poločasu jsme nezvládli a v rychlém sledu dostali dva góly. Oba góly jsme přitom nabídli soupeři našimi zbytečnými chybami. Další dva góly jsme dostali po nepřesných výrocích rozhodčího. Nicméně to už výsledek zápasu nemělo žádný vliv. O výsledku rozhodl už první gól. Nebyli jsme schopni po celý zápas najít účinnou protizbraň na aktivní hru domácích, natož se dostat na dostřel domácí branky. Jako nezaujatému fanouškovi musím říct, že domácí rezervě držím palce. V dnešní složité době, kdy většina mladých kluků od fotbalu spíše utíká, je super vidět, že někde se dá na mladících skutečně stavět. Jen tak dál.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] , L. Nekvinda [-] (61. A. Stankay [-] ) , D. Hrouda [-] (78. D. Vogl [-] ) , A. Goretki [-] , R. Otepka [-] (69. J. Hošna [-] ) , R. Jinšík [-] , L. Skála [-] , F. Podlaha [-] , L. Wohlgemuth [-] , J. Tomášek [-] , P. Trnka [-] (46. D. Šrámek [-] )

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Bašar [-] , D. Král [-] (71. T. Folvarský [-] ) , M. Samohejl [-] , J. Koch [-] , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , Z. Rýpar [-] (80. O. Voráček [-] ) , M. Peterka [-]

Hráči zápasu: R. Jinšík - F. Hanzal .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: MACHÁČEK David - KŘÍŽ Karel, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 12:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:07
Miroslav Turek

Expert: Miroslav Jirkal
Tip experta: výhra domácích

Mladíci Roudného nepřipustí překvapení. Doma zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 09:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 07:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 11:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:19

Tip: remíza