0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice prohrály s Mirošovem a na kontě tak mají jen tři body


Branky


0

Fotbalisté Mirošova dokonale ovládli první poločas, ve ktrém si vypracovali tolik potřebný náskok. O branky se postaralo duo Šimonvský - Šmatlák. Ve druhém poločase domácí mužstvo otevřelo hru a poslalo na hřiště mladou krev, ani jeden z týmu však už branku nepřidal a Mirošov si tak z Radnic odvezl tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: My jsme marný, bláznivej Šimonovský nás tam zlikvidoval. Takovej šikovnej kluk, neuhlídatelnej. Měli jsme na něj hlídače, ale nejde to no. Nedaří se nám. První půlku jsme dostali takový dva hloupý góly, druhou půlku jsme hráli dobře, ale nedáme góla, je to špatný. Měli jsme dvě, tři loženky. Z malýho vápna dáváme malou domů brankáři, místo toho abysme zavřeli oči a napálili to. Máme smůlu teď no, nejde to. Příští kolo v Těškově, to už prostě musíme.

FC Mirošov
Zdeněk Bezděk: V první půli suverénně lepší, pak to soupeř trošku prostřídal, tak nás trošku prohnali, ale na výsledku to nic nezměnilo. Zahodili jsme ještě další tři stoprocentní šance, z malýho vápna jsme netrefili prázdnou bránu. Skala, Patrik Bezděk a Špetka, musim pochválit. Oběhají to, nahrajou, vydřou, momentální mají formu. Jsem s tim spokojenej, dá se s tim hrát. Soupeř postavil co mu zbylo, dorostence, něco málo starých pánů, taková kombinace. Hráli kluci krásnej fotbal, hlavně druhej gól, kdybych měl kameru, tak to jde do televize, na čtyři doteky, nádhera. Jinak takovej zápas Okresního přeboru no, nahoru - dolu. Říkám, v první půli jsme byli suveréně lepší, ve druhý oni prostřídali, tak jsme trošku zalezli a zakopali se vzadu a byla z toho spíš bouchaná než fotbal, ale i to k tomu patří.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - V. Procházka [-] , P. Ježek [-] , K. Janata [-] , R. Kokoška [-] , L. Koffer [-] , J. Koželuh [-] , T. Buchanec [-] , D. Buchanec [-] , J. Jonák [-] , P. Kabát [-]


Hráči zápasu: Š. Körner - Z. Špetka .
Místo: Radnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERAN Václav - LISÝ Jiří, KODÝTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.