Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po minulé prohře si Slavia spravila chuť vítězstvím nad Ševětínem


15

V posledním letošním zápase u Malého jezu přivítala domácí Slavia na svém hřišti trápící se Ševětín. Oba týmy chtěly zabodovat a odtrhnout se od pásma sestupu. To se nakonec podařilo domácí Slavii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se dostala Slavia do dvoubrankového vedení

V prvních minutách byla vidět nervozita na obou stranách, z čehož pramenila spousta ztrát a spíše bojovný styl utkání. První se osmělili domácí, když ve 13. minutě po krásné kombinaci servíroval Rajzl před prázdnou bránu Kindermannovi, který otevřel skóre - 1:0. Ve 26. minutě bylo ovšem srovnáno. Nenápadná střela zpoza vápna nadělala domácímu strážci svatyně problémy a pouze ji vyrazil před sebe, kde byl připravený Petr Novotný, jenž neměl s dorážkou sebemenší problémy - 1:1. Posledních 15. minut už však bylo na hřišti pouze slávistické mužstvo, které dirigovalo hru. Po akci z levé strany Dvořáček nahrával před prázdnou bránu Kindermannovi, který ani napodruhé nezaváhal - 2:1. Ve 35. minutě si oba hráči úlohy vyměnili. Kindermann přetaženým centrem na zadní tyči našel Dvořáčka, který si míč zpracoval, poslal obránce takříkajíc na párek a uklízel za záda bezmocného gólmana. Do kabin se tak šlo za stavu 3:1.

Hostující Ševětín na Slavii nestačil

Do druhého poločasu nastoupil aktivněji Ševětín a domácí jakoby usnuli na vavřínech. To se jim mohlo stát osudným, poté co faulovali v 50. minutě pronikajícího útočníka v pokutovém území. Nařízenou penaltu však kapitán hostí Božovský neproměnil. To jakoby domácí opět nakoplo a začali opět hrát svůj fotbal. V 66. minutě zakončoval po úniku na zadní tyč Kindermann, jeho střelu brankář vyrazil k nohám Bravence, jenž zvyšoval na 4:1. Zanedlouho tentýž hráč uklízel opět do prázdné brány na 5:1 po milimetrové nahrávce skvěle hrajícího Rajzla. V 82. minutě po centru z vlastní půlky přeloboval hlavou kapitán domácích hostujícího brankáře a upravil na 6:1. Ševětín už do konce zápasu pouze korigoval na 6:2 střídajícím Dvořákem, jehož domácí nechali tristně volného ve svém pokutovém území. Zápas pravděpobně odpovídal rozložení sil na hřišti, kdyby však hosté proměnili na začátku druhé půle pokutový kop, mohla být zápletka mnohem dramatičtější. To se však nestalo a tři body zůstaly u Malše.

 

Autor videa: Karel Šíma

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Chtěli jsme získat tři body a opět se trochu odpoutat od spodních míst tabulky, to se nám i povedlo. Zápas jsme měli kromě pár hluchých míst ve vlastních rukou. Dařilo se nám vytvářet si šance i je proměňovat. Poslední podzimní utkání nás čeká v rozjetém Kovářově, kde se budeme chtít poprat o nějaké body.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - P. Lhoták [-] , R. Toman [-] , P. Snížek [-] , P. Kindermann [-] (77. J. Korbel [-] ) , M. Bohůnek [-] , V. Bravenec [-] (85. O. Musil [-] ) , P. Rajzl [-] , M. Slípka [-] , J. Voldán [-] , K. Dvořáček [-] (79. M. Hosnedl [-] )

SK Ševětín
J. Trnka [-] - Z. Sváta [-] , V. Božovský [-] , R. Stoklasa [-] (46. M. Malec [-] ) , J. Suchan [-] , L. Kupec [-] , D. Petřík [-] , D. Klapuš [-] , P. Novotný [-] , J. Beznoska [-] (46. D. Dvořák [-] ) , M. Jiránek [-]

ŽK: 28. P. Kindermann , 75. V. Bravenec , 89. M. Hosnedl - 46. L. Kupec , 82. P. Novotný .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - MRÁZ Roman, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:19
Dana Bendová

Expert: Petr Shýbal
Tip experta: výhra domácích

Domácí se pomalu herně i výsledkově zvedají. Poslední tři domácí utkání vyhráli a měli by formu potvrdit i proti Ševětínu.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 13:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 05:51

Tip: výhra domácích