1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnovští fotbalisté utrpěli na Slavii v ČB první podzimní porážku


Branky


16

Slunečné sobotní odpoledne jako dělané na fotbal k sobě svedlo dva soupeře z opačných konců tabulky. Hosté z Chýnova bojují o čelo tabulky a při zaváhání Hluboké se na ní mohli bodově dotáhnout. Domácí Slavie má letos opačné problémy, nicméně se v posledních zápasech chytá herně i výsledkově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas přinesl pouze několik nevyužitých šancí

Utkání začalo pěkně zostra a v první minutě se po rohovém kopu mohli hosté ujmout vedení, avšak netrefili branku. Poté zahrozili i domácí. Zakončovali Bravenec s Kindermannem, ani jeden z nich však neuspěl. Největší šance Chýnovu přinášely standardní situace a výborně hlavičkující Doubrava, který jednou vracel do vápna a podruhé sám zakončoval těsně mimo. Po rohu zahrozili i domácí a to jmenovitě Petr Kindermann, který se ocitl sám na malém vápně, avšak po vzoru Doubravy na opačné straně hřiště kolegiálně minul také. Do kabin mohli po vyrovnaném prvním dějství jít šťastnější hosté, proti byl ovšem gólman Maruška, který vychytal stoprocentní šanci Štroufa. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 0:0, i když měly oba týmy šancí na rozdávání.

Jediný gól rozhodl

Druhý poločas začali aktivněji domácí a přineslo to své ovoce. Rajzl unikl na pravé straně nacentroval míč do vápna na Dvořáčka, jenž si zpracoval balón a schovanou střelou na přední tyč překvapil Průšu v brance hostí. Od té doby hrozil hlavně Chýnov, který se nechtěl nechat obrat o body. Proti byla ale dobře fungující obrana domácích v čele s vynikajícím Maruškou. Ten reflexivně zlikvidoval velmi nebezpečnou střelu z hranice šestnáctky, nebezpečnou hlavičku padající pod břevno a další šance, které si Chýnov vytvářel. Domácí kontrovali po brejcích, po jednom z nich ani na potřetí Kindermann neprostřelil Průšu. V závěru se konalo několik standardních situací v okolí slávistického pokutového území. Závar však dokázali domácí buďto zahnat anebo měli hosté rozptýlenou mušku. Na skóre už se nic neměnilo a body si doma uhlídali domácí, kterým přišly velmi vhod. 

 

 

autor videa: Karel Šíma



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán týmu): Čekali jsme těžké utkání, což se nám potvrdilo od prvních minut. Hosté věděli, co chtějí hrát. Nákopy na výborného hlavičkáře Krále a centry ze stran ať ze hry nebo ze standardek. S něčím jsme si poradili více s něčím méně. Když si neporadila obrana, vychytal nás gólman Maruška. Jeden gól jsme dali a žádný neinkasovali, což považuji za velký úspěch. Tři body nám v téhle situaci hodně pomohli. Příště nás čeká Hluboká, která bude ještě těžším soupeřem, ale pokusíme se zase něco urvat.

FC Chýnov
Petr Holota (trenér): Neodehráli jsme v Českých Budějovicích určitě špatné utkání, během zápasu jsme si vytvořili celkem asi pět brankových příležitostí, ale v sobotu bychom asi nedali gól ani kdybychom hráli ještě další dva poločasy…! Bohužel štěstí v koncovce tentokrát nebylo na naší straně a domácím stačila ve druhé půli jedna vydařená akce k zisku všech tří bodů, i když musím objektivně říct, že si i domácí vytvořili během utkání několik brankových příležitostí. V zápase jsme odjeli bez čtyř hráčů základní sestavy (Václ. Hruška, J. Petrů a bratři Hladíkové), kteří chyběli z různých důvodů a jejich neúčast se samozřejmě také na našem výkonu částečně projevila. Musíme na tento zápas zapomenout a připravit se dobře na další utkání, kdy v neděli hostíme na našem hřišti další budějovický tým a to Loko České Budějovice.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - M. Slípka [-] , R. Toman [-] , P. Snížek [-] , M. Bohůnek [-] , P. Kindermann [-] (89. J. Korbel [-] ) , K. Dvořáček [-] (71. P. Lhoták [-] ) , V. Bravenec [-] (86. J. Voldán [-] ) , O. Kindermann [-] , P. Rajzl [-] (90. P. Bláha [-] ) , J. Pinc [-]

FC Chýnov
J. Průša [-] - A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , F. Zadražil [-] (60. D. Štiller [-] ) - M. Štrouf [-] (76. L. Kaňka [-] ) , D. Havlík [-] (67. M. Lhoták [-] ) , V. Hruška [-] , O. Mládek [-] , M. Zítek [-] - D. Král [-] , J. Hruška [-] -

ŽK: 52. K. Dvořáček , 72. V. Bravenec - 70. D. Štiller , 89. M. Zítek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kříž Karel - NEDVĚD Petr, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 00:10
Dana Bendová

Expert: Aleš Červenka
Tip experta: remíza

Chýnov jako jediný letos ještě neprohrál a myslím, že neprohraje ani na Slavii. Ta se ale v posledních kolech výsledkově zvedla a nás minuly týden pěkně potrápila. Tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 14:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 05:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 18:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 06:49

Tip: remíza