Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice se zvedly, v derby porazily Primalex Břasy


Branky


0

V zápase se proti sobě postavily dva týmy, s nepříliš oslňující formou. Hostující Primalex sahal na hřišti Radnic po bodech, ale náhradník Aleš Fridrich, kterému je teprve 17 let byl proti a dvěma góly v závěru zápasu rozhodl o vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Nový

Domácí nenechali nic náhodě a poslali na nás silnou sestavu, rychlým gólem v 5. minutě se dostali i do vedení, ale pak se hra vyrovnala a nebojím se napsat že jsme byli lepší. Opět naše slabina, proměňování šancí, ale po pěkné akci jsme se dočkali zaslouženého vyrovnání.

Poločas tedy 1:1. V druhé půli zase vyrovnaná hra a domácím se povedl opět vedoucí gól. Ale za pár minut bylo opět srovnáno. Pak podle mě přišla naše špatná střídání a to zápas zřejmě ovlivnilo. Naše ofenziva už nebyla tak nebezpečná a domácí toho plně využili, dali dva góly a od pátého nás zachránil chycenou penaltou golman Šmíd.

Náhradník Fridrich rozhodl vyrovnané utkání

Radnice se dostaly do vedení už v páté minutě zápasu. Na centr ze strany si naskočil Tomáš Buchanec a hlavou na zadní tyč ho o tyčku poslal do sítě. Byl to teprve jeho druhý gól v sezóně. Útočník Radnic, který v minulé sezóně střelecky táhl svůj tým, nezažívá zrovna oslnivý podzim. Hosté vyrovnali v minutě dvacátésedmé, prosadil se Martin Liška. Hosté měli ještě několik dalších příležitostí, ale žádná gólem neskončila. 

 

Ve druhém poločase domáco opět strhli vedení na svojí stranu, střelu ze strany ještě brankář Šmíd vyrazil, ale na dorážku z kopačky Jiřího Cozla už byl krátky, 2:1. Domácí měli mírnou územní převahu, ale Břasy přesto vyrovnaly, mezi střelce se zapsala mladá hvězda Primalexu, David Kroc. Na hřišti však nakonec zazářil jiný mladík, v 64. minutě poslal trenér domácích na hřiště Aleše Fridricha a mladý dorostenec se mu odměnil dvěma góly. Ve správný čas byl na správném místě a Radnice tak díky němu mohou slavit, do tabulky si totiž připisují všechy tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: Takový vyrovnaný utkání, nebylo to špatný na obě strany. Fotbal byl celkem pěknej, přišlo docela i dost lidí, nebylo to špatný. Sice jsme za stavu 4:2 nedali penaltu, ale to už nic nezměnilo. Ve druhé půlce jsme dali dva rychlý góly, což rozhodlo. Kdyby byla remíza, tak by asi byla spravedlivá, ale rozhodly ty dva góly. První půlku celkově soupeř hrál dobře, ale druhou půlku jsme byli lepší my. Taky nás bylo dneska hodně, 17 lidí na zápas, jindy to pleskáme v jedenácti a dneska takovej počet.

SK Primalex Břasy
Radek Nový: Co dodat,dlouho budu tuhle porážku zkousávat ...jen si musíme vzít z toho to pozitivní a poslední čtyři zápasy odmakat na maximum a získat minimálně 7 bodů. Pojďme hoši do toho, už jsme si dokázali že herně na to máme!



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - P. Jícha [-] , P. Kočka [-] , R. Kokoška [-] (46. J. Jonák [-] ) , J. Cozl [-] (78. J. Koželuh [-] ) , V. Čekan [-] (64. A. Fridrich [-] ) , P. Kabát [-] , T. Buchanec [-] , D. Buchanec [-] (72. L. Koffer [-] ) , P. Loukota [-] , J. Körner [-] (52. P. Ježek [-] )

SK Primalex Břasy
P. Šmíd [-] - L. Černý [-] (46. D. Kroc [-] ) , R. Nový [-] , M. Liška [-] (64. M. Triner [-] ) , P. Kalaš [-] (75. S. Med [-] ) , J. Egrmajer [-] , M. Šašek [-] (70. J. Opatrný [-] ) , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-] , M. Zikmund [-] , M. Lukáč [-]

ŽK: 37. V. Čekan - 44. L. Černý .
Hráči zápasu: A. Fridrich .
Místo: Radnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - MAŠTERA Pavel (N), SOUČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.