Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední minuty rozhodli o vítězi!


Branky


0

Dne 31.10.2015 se odehrál zápas mezi Sk Primalex Břasy proti TJ Sokol Raková B a zápas byl od začátku do konce napínavy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas , vítězně pro hosty!

Už od začatků jse bylo na co koukat, ve 3' minutě jse do toho opřel Pavel Procházka a poslal Rakovou do vedení.Hra byla ve první polovině vyrovnaná a týmům se nedařili proměnovat tutové šance.Ve 32' minutě se povedlo Rakové zvýšit vedení na 2:0 a to střelou Jiřího Šavla,ale nasledmě a to ve 40' minutě po faulu na domacího hrače se kopal pokutový kop, kdy hráč Rakové vyběhl dříve něž měl a tak se pokus opakoval a na druhý pokus se Vladislav Kofron nemýlil a změnil skore zápasu na 2:1.Po prvním poločase tedy Břasy měli jednogolové manko.

Odhodlanost domácích přinesla ovoce!

S šaten namotivovaní domaci, kteři chtěli zvratit jendno golvé manko začali poločas utocně a aktivně a ve 69' minutě se Janovy Lukačovy povedlo vyrovnat.Nasledně za 10 minut, zvratili Břasy zápas na svou stranou a to druhým golem Jana Lukače a skore tak bylo 3:2.Ale hosté se rozhodně nechtěli s prohrou smířit a tak aktivně útočili a to se jim ve 88´ minutě vyplatilo, když vyrovnaly na 3:3.Ale domáci si řekli že dnes vyhrajou!A za necelou minutu potom se jim to podařilo a to po faulu na domocího hráče, Vystřelit vedení na 4:3, psala se 89' minuta a střelcem byl David Kroc.



Sestavy


SK Primalex Břasy
P. Šmíd [-] - J. Lukáč ml. [-] (91. P. Zeman [-] ) , M. Liška [-] (63. J. Opatrný [-] ) , M. Triner [-] , P. Kalaš [-] , J. Soukup [-] , S. Med [-] (36. D. Kroc [-] ) , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-] , M. Zikmund [-] , R. Nový [-] (59. L. Černý [-] )

TJ Sokol Raková B
P. Šístek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , P. Procházka [-] , R. Harnoch [-] , V. Běhounek [-] (81. M. Pelc [-] ) , J. Štincík [-] , J. Šavel [-] , T. Nolč [-] , J. Nolč [-] , D. Balík [-]

ŽK: 15. J. Vlček , 38. R. Nový , 76. M. Triner , 82. J. Soukup - 17. J. Šavel , 38. D. Balík , 88. J. Nolč .
Hráči zápasu: J. Soukup .
Místo: Břasy. Počet diváků: 30. Rozhodčí: NOVÁK František - STRAKA Lukáš (N), JANDA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.