2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín vydřel výhru v Havlíčkově Brodě


Branky


55. J. Bajer , 57. D. Fikar - 16. M. Holek , 51. P. Dressler (p.) , 54. P. Švantner
10

Favorit soutěže se na Vysočině strachoval o tři body až do samotného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání s postupovými ambicemi laděným Hodonínem začal pěknou střelou ve 2. minutě Cakl. Aktivní domácí měli za tři minuty další, ještě vyloženější šanci. Žila svým typickým způsobem obral o míč hostujícího stopera a unikal sám na gólmana Petráše , zvolil střelu na volnější vzdálenější tyč, branku však o kousek minul. Z první příležitosti však hosté dokázali hned udeřit. Dlouhý nákop prodloužil Holek na zcela volného levého halva a ten mu vrátil do šestnáctky hodoníský kanonýr si věděl rady, 0:1. To běžela 16. minuta. Následovala pasáž hry mezi šestnáctkami. Tu narišila další vyložená šance domácího Žily, kterou Petráš skvěle zlikvidoval. Následovaly nebezpečné situace před brankou domácích.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začali lépe hosté. V rozmezí od 51. do 54. minuty dvakrát skórovali. Nejprve se po faulu Bajera trefil s penalty přesně Dressler a o tři minuty později hlavou po rohu Švantner. S domácími to vypadalo v tu chvíli velmi špatně. K překvapení všech však byla jejich reakce ještě rychlejší. V 55. minutě po pěkné kombinaci a centru Cakla prostřelil Petráše Bajer, 1:3. A za další dvě minuty se radoval Fikar. Hloušek vybojoval na půlce míč v hlavičkovém souboji posul jej Žilovi, který poslal lob na nabíhajícího Fikara, který byl i pod tlakem úspěšný, 2:3. Od té doby se hrálo nové utkání. Slovan byl nabuzený a toužil po vyrovnání. Největší šanci měl hlavičkující Kučera, ale hostující brankář byl na místě. Utkání mělo do konce náboj a musel se divákům líbit. Bohužel pro domácí již žádná branka nepadla. Proto se po dobrém týmovém výkonu museli smířit s porážkou.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Josef Soural (trenér): "S výsledkem samozřejmě spokojen nejsem. Ale musím kluky pochválit za přístup k utkání a hlavně za rychlou korekci po dvou rychle inkasovaných brankách ve druhém poločase. Věděli jsme, že nás čeká velice kvalitní a ambiciózní celek a chtěli jsme mu situaci co nejvíce znepříjemnit. V první půli jsme měli za stavu 0:0 jasnou gólovku a také na srovnání na 1:1. přežili jsme však spoustu ošemetných situací. I proto jsme mohli pořád myslet na bodový zisk. Na chvíli jsme o tyto myšlenky přišli za stavu 0:3, ale mužstvo se vzchopilo a opět se vrátilo do zápasu. Od té doby to bylo velice vyrovnané utkání. A až do konce jsme hráli o body. Z tohoto pohledu jsme spokojeni."




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] - J. Peca [-] (46. J. Coufal [-] ) , A. Dejl [-] , R. Turek [-] , M. Cakl [-] - V. Hloušek [-] , D. Fikar [-] (84. V. Novák [-] ) , J. Kučera [-] , D. Trinh [-] , J. Bajer [-] - J. Žíla [-] (79. L. Bouma [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Galuška [-] (84. D. Pospíšil [-] ) , A. Dunda [-] , P. Bohun [-] , M. Holek [-] , P. Švantner [-] , D. Michna [-] (73. D. Urbančok [-] ) , O. Sukup [-] , P. Kyselka [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

ŽK: 68. M. Cakl , 82. D. Fikar - 25. O. Sukup , 63. A. Dunda , 73. P. Galuška .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ZAVŘEL Josef - JULÍNEK Jiří, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: výhra hostů

Hodonín potřebuje vyvíjet tlak na rezervu Zbrojovky a v Havlíčkově Brodě potvrdí roli favorita - 1:4

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích