1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 15:00

7.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve Velké Bíteši se body dělily


Branky


9

Téměř pět set diváků vidělo ve Velké Bíteši remízový zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Před znaleckým okem legendy našeho fotbalu Vladimíra Šmicera nabídly oba týmy takřka pětistovce diváků zajímavou podívanou. Hned ve 4. minutě míč poskakoval těsně před brankovou čárou Břeclavi v malém pokutovém území, do branky jej ale domácí nedotlačili. Ve 25. minutě pak se pak Novotný své velké šance viditelně lekl a zakončil slabě. Mrzet ho to ale nemuselo. V pokračující akci se míč dostal k Bartošovi, ten odcentroval na hlavu Moučky a jeho zakončení nemělo chybu - 1:0. Ve 38. minutě ale jako blesk z čistého nebe přišel nejhezčí moment zápasu. Hostující Trčka dostal těsně za polovinou hřiště poměrně dost prostoru k převzetí míče, a protože neviděl zřetelnou možnost k přihrávce některému ze spoluhráčů, zcela nečekaně se rozhodl pro střelu na branku. Jeho pumelice před brankářem Pelánem ve vzduchu trochu zaplavala a skončila pod břevnem jeho branky - 1:1. Hosté mohli ještě před přestávkou výsledek otočit. Pelán ale ve 43. minutě první střelu hráče Břeclavi skvěle vyrazil a druhá se odrazila mimo jeho branku. 

Po přestávce branka nepadla

Příležitostí ke skórování ubylo a hra se po pauze rozbortila do minisoubojů o míč. Domácím vázla mezihra a často se uchylovali k dlouhým nákopům na osamoceného Krulu, který to ale sám proti hostujícím stoperům měl složité. Břeclav sice směrem dopředu působila celkem nebezpečně, hlavně ze stran, následné centry ale s přehledem likvidoval Pelán. Opravdové šance se tak ve druhé půli zrodily vlastně jen dvě a u obou byl útočník Krula. V té první se po jedné z mála pěkných kombinačních akcí dostal v 60. minutě ke střele z hranice šestnáctky, trefil ale jen tyč branky hostí. V 75. minutě pak po rychlém kontru prováhal správný okamžik k zakončení. 



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - R. Novotný [-] (73. A. Macek [-] ) , T. Mrňa [-] , P. Loup [-] , D. Moučka [-] (68. M. Šimončič [-] ) , F. Krula [-] , J. Sznapka [-] , A. Merdita [-] , L. Daněk [-] , T. Šperka [-] , D. Bartoš [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - P. Fojtík [-] (81. M. Mikáč [-] ) , T. Trčka [-] (65. K. Petrásek [-] ) , D. Malůšek [-] , O. Konečný [-] , M. Skočovský [-] , M. Kriston [-] (85. P. Šenfelder [-] ) , M. Opina [-] , J. Hloch [-] , Š. Herman [-] , C. Hynek [-]

ŽK: 42. L. Daněk , 58. T. Šperka , 80. D. Bartoš , 83. J. Sznapka , 90. M. Pelán - 23. T. Trčka , 39. M. Kriston , 85. M. Mikáč , 90. K. Petrásek .
Hráči zápasu: T. Trčka .
Počet diváků: 486. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - ZAVŘEL Josef, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Roman Sabler
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas domácí nakonec zvládnou.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích