Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová vyprovodila Bernartice šesti góly


Branky


0

Domácí Tisová se utkala doma s Bernarticemi, kteří se museli obejít bez vyloučeného Klinky a zraněného kapitána Szitaše. Tisové se do sestavy naopak vrátil střelec Igor Balash. Domácí si po výhře připisují další 3 body a drží se tak s čelem tabulky, Bernartice prohrály po třetí v řadě a naopak se propadají tabulkou dolů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Tisová vlétla do utkání lépe

Již od začátku utkání si domácí hráči vytvářeli šance, ale nesešli se s dobrým zakončením. První gól utkání mohl vstřelit hosté, ovšem jejich pokus byl zmařen obránci domácího mužstva. Ovšem již v 11. minutě se domácí dočkali. Po centru z levé strany se míč odrazil k Vršeckému, který střelou z voleje otevřel skóre-1:0. V 18.minutě si na dlouhé autové vhazování naskočil Rott, který míč netrefil ideálně. Ten se ovšem odrazil ke Gabčovi a ten prostřelil vše, co mu v cestě stálo-2:0. Po druhém vstřeleném gólu se hra hodně vyrovnala, do šancí se dostávali i hosté, kteří ovšem skončili buď na skvělé obraně domácícho celku, nebo branku vůbec netrefili. A tak ke konci poločasu opět zaútočili domácí- Pryvrattskyi poslal perfektní nahrávku na roh velkého vápna, kde byl osamocený Michal Foltas, který krásnou technickou střelou na zadní tyč přestřelil gólmana potřetí-3:0. Po vstřeleném třetím gólu se do poločasu nic nestalo a tak domácí poločas vyhráli 3:0. 

Hosté do druhého poločasu vstoupili lépe, ovšem góly dávali domácí

Druhý poločas začali lépe hosté, nepouštěli domácí k míči, a minimálně prvních 10 minut byli lepším týmem. Ovšem to bylo od hostů vše, poté se do hry vrátili opět domácí a začali být více na míči, hrát lépe kombinačně. V 75. minutě dostali domácí možnost přímého kopu z 30 metrů. K přímému kopu se postavil Václav Koscelník, který sice na poprvé trefil zeď, ale míč se odrazil opět k němu a nekompromisně zavěsilza záda brankáře Bachroně-4:0. Hned po inkasování čtvrtého gólu se sami na bránu řítili hosté, ovšem míč trefili pouze vedle tyče branky Haníka. V 88. minutě utekl obraně Viacheslav Pryvrattskyi, který přehodil vyběhnutého brankáře, ovšem míč metr před branou dorazil do brány střídající Jan Peterka, který tak zvýšil už na 5:0. V zápětí zahrávali domácí na hranici velkého vápna přímý kop, kdy parádně obstřelil zeď Radocha, jehož střelu brankář vyrazil. Když už to vypadalo, že z toho bude rohový kop, zastavil na čáře míč David Gabčo, vrátil míč na Igora Balashe a ten upravil konečné skóre na 6:0. Ke konci utkání měli šanci ještě hosté, kdy tvrdou ranu vyslal jeden z hostujících hráčů, jenže brankář domácích Pavel Haník si čisté konto vzít nenechal. Ani z následného rohového kopu se už nic nestalo a tak Tisová zvítězila nad Bernarticemi jednoznačně 6:0. 



Sestavy


TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] - D. Gabčo [-] , T. Kozák [-] - M. Foltas [-] , R. Radocha [-] , V. Pryvrattskyi [-] , V. Rott [-] (70. L. Šalacha [-] ) - P. Gabčo [-] , M. Vršecký [-] (78. J. Peterka [-] ) - V. Koscelník [-] , I. Balash [-]

TJ Sokol Bernartice
J. Bachroň [-] - J. Hofman [-] , J. Chmelíř [-] (70. J. Kocourek [-] ) - A. Novák [-] - K. Moravec [-] - P. Habart [-] , K. Fišpera [-] , J. Habart [-] , J. Šika [-] , P. Pinta [-] , O. Moos [-]

ŽK: 11. J. Šika .
Místo: Tisová. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petrášek Jan - VELICH Josef (N), PETR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.