Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí hráli vyrovnanou partii s favoritem, nakonec ovšem podlehli


Branky


0

Domácí se dostali do rychlého vedení, ovšem všechny tři body nakonec brali hráči Studánky, kteří se tak osamostatnili na druhém místě. Studánka se tak po ztrátě fotbalistů Částkova osamostatnila na druhém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli výborný vstup, první poločas byl vyrovnaný

Hráči Chodského Újezdu měli výborná nástup do utkání. Již ve 2. minutě se střelou z vápna dokázal prosadit Patrik Šiler-1:0. Ovšem ani hosté nezačali vůbec špatně v utkání. Již v 5. minutě dokázal srovnat Tomáš Tengler, který utekl obraně domácího celku a prostřelil brankáře domácího celku. 1:1. Po vyrovnání utkání se vyrovnala i hra na hřišti a domácí celek rozhodně nepůsobil jako horší celek. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a na další gól se čekalo do 30. minuty. Z rohového kopu se prosadil Radek Černý-1:2. Ještě do konce poločasu ovšem domácí dokázali srovnat výsledek, když se ve 43. minutě dokázal prosadit Juraj Fabo-2:2. 

V druhém poločase už byli lepší hosté

Do druhého poločasu se tak nastupovalo za nerozhodného stavu 2:2, ovšem hosté v druhém poločase ukázali kvalitu a dokázali Chodský Újezd přehrát. V 60. minutě se dokázal prosadit po úniku po levé straně Marek Berka a hosté tak vedli 2:3. O dvě minuty později dokázal skórovat Jan Uhlíř, který dokázal kličkou přejít přes obránce a obstřelit k tyči brankáře Čepeláka-2:4. Již v 70. minutě se dokázali hosté dostat do tříbrnakového vedení, když se po nahrávce Tenglera prosadil Jaroslav Černý.-2:5. Hosté dokázali už jen snížit na rozdíl dvou branek když se dokázal prosadit střídající Petr Pikl a upravil tak konečné skóre na 3:5. Do konce utkání hosté pohlídali vedení a dokázali si tak odvézt z Jadruže všechny 3 body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Studánka B
Ohlasy- Studánka- Jaroslav Černý: První poločas byl velmi vyrovnaný, ovšem v druhém poločase jsme se dostali do tříbrankového vedení a hosté jen korigovali na konečných 3:5.



Sestavy


TJ Chodský Újezd B
J. Čepelák [-] - P. Tomek [-] , J. Zivčák [-] - P. Zušťák [-] (46. J. Šroubek [-] ) - V. Raba [-] (46. P. Pikl st. [-] ) , T. Sykal [-] , P. Šiler [-] , P. Štěrba ml. [-] (83. R. Slivoně [-] ) , J. Fabo [-] , M. Founě [-] , M. Pechr [-]

TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - R. Janča [-] , P. Matějovič [-] - J. Černý [-] , R. Černý [-] , M. Berka [-] , A. Arvaj [-] - T. Tengler [-] , J. Uhlíř [-] , J. Kotrba [-] - R. Janovec [-]

Místo: Horní Jadruž. Počet diváků: 16. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - BENEŠ Martin (N), LIPCHAVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.