Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí sahali po senzaci, hosté zvítězili gólem v posledních minutách


Branky


0

Domácí hráči Chodovky nezaváhali ani tenkrát a svůj celek posílili o hráče A mužstva, ani Ti jim ovšem v utkání nevypomohli, narozdíl od minulého víkendu. Studánka tak udržela druhé místo a může vyhlížet utkání s Halží. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal se hrál vyrovnaný, první poločas získali hosté

První vyloženou šanci utkání nevyužili domácí hráči. A tak v 15. minutě otevřel po rohovém kopu skóre kapitán hostujícího celku Radek Černý-0:1. Ve 25. minutě utkání došlo ke srovnání utkání, to když si vlastní gól vstřelil Jan Sika, gól byl ovšem připsán Pavlu Chvalovi. 1:1. Ovšem do poločasu to byl opět Radek Černý, který dokázal využít i druhou příležitost z rohu a vstřelil tak rozdílový gól-1:2. První poločas toho více nepřinesl a tak hosté rozdílem jednoho gólu vedli v Chodové Plané 1:2. 

Druhý poločas byl na góly ještě bohatší, utkání rozhodl Berka

Od začátku druhého poločasu se hra velmi změnila hrálo se nahoru dolů a do šancí se dostávali obě mužstva. Důležitá pro hosty byla hlavně ta ve 49. minutě, kdy střelou z vápna k tyči zvyšoval na 1:3 Jaroslav Černý. Ovšem potom přišla silnější chvilka domácího celku, jmenovitě potom Rudolfa Ovčačíka, který dokázal dvakrát krásně vystřelit z hranice vápna a srovnat tak utkání na 3:3. Dlouho už to vypadalo, že by domácí mohli dosáhnout cenného skalpu v podobě zisku bodu s druhým týmem tabulky. Ale v 87. minutě rozhodl utkání hostující Berka, kdy po sérii přihrávek před hranicí vápna to vzal na sebe právě Marek Berka a prostřelil brankáře domácích počtvrté. Tento gól se stal tak vítězným zásahem a hosté tak udrželi druhé místo tabulky za výhru v Chodové Plané 3:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Studánka B
Ohlasy- Studánka- Jaroslav Černý: Asi nejtěžší zápas jaký jsme hráli, kluci z Chodovky to drobet víc posílili z Á týmu a měli jsme co dělat.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá B
F. Galba [-] - I. Ryška [-] , R. Seitz [-] (14. M. Mastný [-] ) , P. Chval [-] , R. Ovčačík [-] , R. Krejza [-] (66. V. Havlík [-] ) , M. Černohorský [-] (46. R. Spěváček [-] ) , J. Ščasnár [-] , M. Šmolík [-] , S. Hybšt [-] , J. Plecitý [-]

TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - R. Janovec [-] , L. Honzík [-] (68. J. Honzátko [-] ) , J. Sýkora [-] , J. Síka [-] - J. Mertl [-] (73. T. Tengler [-] ) , J. Černý [-] , R. Černý [-] (60. V. Mužík [-] ) , M. Berka [-] , A. Arvaj [-] - P. Matějovič [-] -

ŽK: 71. S. Hybšt - 29. J. Černý , 51. R. Janovec .
Místo: Chodová Planá. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - ROLKO Zdeněk (N), LIPCHAVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.