3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2021 18:00

10.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek vyhrál nad PFA, dvě branky vstřelil Štěpán Koreš


Branky


7

Písek zvítězil na domácí půdě nad Povltavskou Fotbalovou Akademií a posunul se na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli díky Korešově brance do vedení

Utkání se hrálo v pátečním podvečeru pod umělým osvětlením. Úvodní minuty příliš fotbalové krásy nenabídly. První zakončení přišlo v 18. minutě, kdy střílel nepřesně domácí Pineau. Po půlhodině hry si domácí vypracovali převahu. Nejprve Korešovu ránu vyrazil brankář Grégr, poté ve 34. minutě se před Grégra dostal Pineau, Grégr sice stihl zakročit, ale míč se vrátil v píseckému mladíkovi, jehož přihrávku poslal do odkryté branky Štěpán Koreš, 1:0. Hosté se na konci poločasu také dostali do šance, ale zakončení Tompteho Satrapa zlikvidoval.

Domácí pojistili vedení dvěma góly

Ve 49. minutě zakončoval Volešák, ale Satrapa byl opět bezchybný. V 56. minutě šli tři domácí hráči na dva bránící soupeře. Celou situaci vyřešil zkušený Štěpán Koreš, který udělal kličku vybíhajícímu brankáři a pohodlně zasunul míč do prázdné branky, 2:0. Hosté se sice snažili o snížení, ale jejich akce končily před vápnem. V 79. minutě udělala hostující obrana obrovskou chybu, kdy nepřesnosti a nedůrazu využil František Belej a sám před Grégrem nezaváhal, 3:0. V závěru střílel nebezpečně hostující Pek, ale branku netrefil. Domácí si tak připsali tři body a navíc také čisté konto.

 

Zdroj: Web PFA

Redakčně upraveno.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] (69. J. Stejskal [-] ) , A. Kotrba [-] , M. Mařík [-] , O. Běloušek [-] , F. Belej [-] (78. A. Petr [-] ) , M. Kalousek [-] (84. V. Kulík [-] ) , Š. Pineau [-] (69. M. Voráček [-] ) , P. Schramhauser [-] (78. D. Pravda [-] ) , M. Volf [-] , K. Kulík [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
D. Grégr [-] - L. Puchmertl [-] , A. Lanc [-] (69. Š. Těžký [-] ) , E. Tompte [-] (76. F. Štěpánek [-] ) , O. Pek [-] , P. Nehoda [-] (46. O. Hodosi [-] ) , J. Michalec [-] , L. Novák [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (76. . Sampedro [-] ) , J. Pek [-] (80. K. Kratochvíl [-] )

ŽK: 67. A. Kotrba - 47. O. Pek , 67. L. Puchmertl , 68. O. Hodosi , 81. J. Michalec .
Hráči zápasu: Š. Koreš .
Počet diváků: 532. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - PENA Miroslav, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích