0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:30

9.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zahálka nedal penaltu a Admira remizovala v Karlových Varech


Branky


12

Zápas Karlových Varů s Admirou Praha příliš fotbalové krásy nenabídl. Hosté nedali penaltu a týmy se rozešli smírně a bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance až v závěru poločasu

Od úvodního hvizdu se diváci v hledišti spíše nudili, než bavili fotbalem. Nepřesnost na jedné straně střídala nepřesnosti na straně druhé. Hra se tak odehrávala ve středu hřiště a šance přišly až na konci poločasu. Ve 38. minutě si se střelou Čáchy poradil domácí brankář Chára. Hostující brankář Keller zase skvělým výběhem nedal šanci k zakončení Debelesovi po krásném pasu Vokáče za obranu.

Zahálky nedal penaltu

Obraz hry se příliš nezměnil ani na začátku druhé půle. Zajímavější okamžiky byly k vidění až v 67. minutě, kdy Tourého skákavou střelu vytáhl Keller s problémy na rohový kop, po kterém se domácí dožadovali penalty za ruku hostujícího hráče ve vápně. Nedočkali se však a hra se přelila na druhou stranu, kde byl po rychlém brejku ve vápně podražený Michálek Pěkným a následovala penalta pro hosty. Tu ale napálil kanonýr Admiry Zahálka pouze do tyče. V 76. minutě vystřihl efektní nůžky domácí Yaya Touré, ale Keller míč chytil. V závěru utkání musel ještě předvést jeden těžší zákrok Chára, ale míč za svá záda nepustil a utkání tak skončilo bez branek.

 

Zdroje: Web FC Slavia Karlovy VaryWeb FK Admira Praha



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Marián Geňo - trenér: Vyrovnané utkání plné osobních soubojů moc fotbalové krásy nepřineslo. Admira zatím prohrála v soutěži jen jednou, je to zejména do defenzivy kvalitní mužstvo které hraje velmi dobře organizovaně a to se potvrdilo. V prvním poločase jsme byli trošku lepší my, ve druhé soupeř. Dvacet minut před koncem naštěstí hosté neproměnili penaltu. Jinak ze hry to bylo na šance na obou stranách vyrovnané, řeknu tak 2-3 pološance. Bereme tedy bod, přestože jsme chtěli vyhrát tak i tento výsledek může mít svou cenu. I když se opět nemůžu ubránit dojmu, že bylo v našich silách ten zápas vyhrát, ale to bychom museli být vysoce produktivní. V úterý nás čeká další těžký soupeř a to juniorka Viktorie Plzeň, věřím, že nás diváci poženou dopředu.

FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Ani počtvrté jsme ve venkovním utkání nevyhráli, ale ani neprohráli. Každá z těch remíz a získaný bod má svoji cenu, avšak rozdílnou. Zápas v Karlových Varech-Dvorech je specifický v mnoha faktorech. Poměrně dlouhá cesta, brzké vstávání, menší nerovné hřiště, z toho množství soubojů s menší možností kombinační hry, nepříjemný soupeř zaměřený na hru postavenou na standardních situacích. Myslím, že právě toto vše se promítlo do naší hry v prvním poločase, kdy jsme se podmínkám a soupeři trošku přizpůsobili a hra byla plná nepřesností, nakopávaných míčů a soubojů. Podstatné bylo, že jsme opět velmi dobře hráli v obraně a dokázali jsme uskákat a ubránit nebezpečné hlavičkáře domácích při všech standardkách. Ve druhém poločase jsme se srovnali svou hru, byli jsme klidnější na balonu a postupem času začali soupeře přehrávat. Naše aktivita stoupala úměrně tomu, jak soupeři docházely síly, a začali jsme si také vytvářet situace, které lze nazvat brankovými. Přitom jsme ale museli být stále obezřetní a opět ustát několik situací z centrů před naši branku, jak jinak, než po standardkách soupeře. Bohužel jsme ale žádnou z našich šancí Douděrou, Michálkem či Čermákem nedokázali proměnit. Tou největší příležitostí byla, samozřejmě, penalta, nařízená na faul na Kubu Michálka po jeho skvělém individuálním úniku. Štěpán Zahálka ji kopnul dobře a jistě jeho klasickým způsobem, avšak chyběly dva centimetry, proto se míč odrazil od vnitřní tyče a po brankové čáře letěl směrem ke druhé tyči, bohužel již mimo branku. Samozřejmě, že si říkáme kdyby… Ale zápas jako takový to byl složitý právě z těch důvodů, které jsem jmenoval, a pro mě má tento bod určitě větší cenu než z Rakovníku nebo z Benešova.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - Š. Dubnička [-] (63. J. Červený [-] ) , J. Hudec [-] (76. J. Prágr [-] ) , Y. Toure [-] , O. Shorný [-] (46. S. Farid [-] ) , L. Tůma [-] , M. Debellis [-] , V. Vyleta [-] , R. Vokáč [-] , M. Pěkný [-] , Z. Skala [-]

FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , M. Douděra [-] , J. Trajhan [-] (46. M. Čermák [-] ) , J. Michálek [-] (83. T. Pavlata [-] ) , V. Venc [-] , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] , M. Fric [-] (34. Š. Skalický [-] ) , O. Herc [-]

ŽK: 80. Z. Skala - 22. J. Martinic , 27. M. Douděra .
Hráči zápasu: L. Tůma - J. Michálek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KOLÁTOR Petr, ROUČEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích