4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 10:15

8.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Slavie si poradilo s Hostouní, hostující trenér Rodinger byl na svůj tým hodně rozzlobený


Branky


9

Béčko Slavie vedlo po dvaceti minutách již 2:0, poté hosté snížili a domácí šli navíc do deseti, přesto přidali dvě branky a připsali si pohodové vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod opanovali domácí

Červenobílí od začátku utkání drželi míč častěji na svých kopačkách. Hosté se soustředili především na pevnou obranu a chtěli vyrážet k rychlým protiútokům. Ve 12. minutě zůstal na hranici vápna nehlídaný domácí Adam Toula a střelou do protější šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci, 1:0. V 16. minutě předvedla Slavia další rychlou akci, Horský přihrával a Martin Douděra prostřelil brankáře Pančeva, 2:0. Po půlhodině hry fauloval těsně před vápnem domácí Švec, inkasoval žlutou kartu a hosté měli výhodu přímého kopu. Miker ovšem branku o kousek minul. O chvíli později střílel hostující Charvát, ale i on těsně minul cíl. 

červená karta pro Švece Slavii příliš neublížila

Dlouho se hrálo bez šancí a bylo k vidění hned několik tvrdších faulů. V 61. minutě fauloval Michal Švec, inkasoval druhou žlutou kartu v utkání a byl vyloučen. Na situaci reagoval domácí trenér Marek Jarolím, když stáhl ofenzivního Zeronika a do hry poslal defenzivního záložníka Nikla. V 66. minutě se hosté již radovali ze snížení, ale byl jim odmáván ofsajd. V 71. minutě se hosté již regulérní branky dočkali. Vojtěch Mentberger si připravil míč na střelu a trefil se přesně do šibenice Kinského branky, 2:1. Hosté vysoko presovali a vrhli hodně sil do útoku, to se jim ale v 77. minutě vymstilo. Sešívaní vystartovali do protiútoku, Toula již překonal brankáře Pančeva a míč ještě dorazil do sítě Matouš Nikl, 3:1. O chvíli později mohl přidat další branku domácí Štětka, ale ve velké šanci ze středu vápna přestřelil. Další brejk domácích přišel v 90. minutě. Adam Toula pelášil sám na Pančeva, kterého s klidem obstřelil a upravil na 4:1.

 

Zdroje: Web SK Slavia PrahaWeb Sokol Hostouň

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň
Dominik Rodinger - trenér: Tento výkon byl určitě nejhorší za dobu, co jsem v Hostouni a nedokážu si vysvětlit, proč k tomu došlo právě na Slavii, která neměla jedinou posilu z A týmu a hráli vesměs mladí kluci. Ale oni bojovali, drželi se plánu, který jim Marek Jarolím naordinoval a my dělali věci přesně naopak. Nehráli jsme, co jsme si řekli, a ještě k tomu bez zodpovědnosti vůči sobě, spoluhráčům či klubu jako takovému. Jsem z toho strašně zklamaný, protože pak člověk musí poprvé v životě poslouchat lidi z tribuny, kteří si žádají moji hlavu. Není to příjemný, ale osobně udělám všechno pro to, abychom příští zápasy doma odehráli s maximálním nasazením a vyhráli za tři body. Dostali jsme se úplně zbytečně pod tlak a musíme následující dva zápasy doma proti Rakovníku a Sokolovu zvládnout. Markovi Jarolímovi a Slavii blahopřeji k vítězství. Dneska byla lepším a hladovějším týmem, který si zasloužil zvítězit.



Sestavy


SK Slavia Praha B
A. Kinský [-] - K. Obadal [-] , J. Kopáček [-] , D. Štětka [-] , M. Švec [-] , A. Labík [-] , F. Matys [-] , M. Douděra [-] , F. Horský [-] , J. Zeronik [-] (62. M. Nikl [-] ) , A. Toula [-]

Sokol Hostouň
V. Pančev [-] - D. Dostál [-] (19. L. Gajdošík [-] ) , P. Hovorka [-] , Š. Hájek [-] , V. Mentberger [-] (76. M. Kubáň [-] ) , K. Charvát [-] , J. Miker [-] (67. A. Vlasák [-] ) , Z. Hucek [-] , L. Kosík [-] , A. Zahranychnyy [-] (76. T. Mejdr [-] ) , J. Pavlík [-]

ŽK: 30. M. Švec , 44. F. Horský , 88. M. Douděra - 6. J. Miker , 37. L. Gajdošík , 54. A. Zahranychnyy , 59. Z. Hucek , 74. L. Kosík , 89. P. Hovorka . ČK: 61. M. Švec .
Hráči zápasu: A. Toula .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Plzák Daniel - NEDVĚD Vít, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích