0:2
(0:1)
20. J. Mach
59. J. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

8.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Cábelíci ve šlágru kola zvítězili na Vyšehradě


Branky


20. J. Mach , 59. J. Mach
9

Utkání třetího Vyšehradu s vedoucím Královým Dvorem bylo šlágrem kola. K každém poločase vstřelili hosté jednu branku a neinkasovali. Vezou se tak nadále na vítězné vlně a vedou tabulku ČFL A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mach poslal hosty do vedení

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a jejich kapitán Kraus hned dvakrát ohrozil domácí branku. Po čtvrthodině hry zahrozili domácí. Po rohu se dostal k zakončení Suchan, ale jeho ránu brankář Toman vyrazil a dorážku Drobílka zblokovala hostující obrana. Do protiútoku se poté řítili hosté, Osypenko ale hlavičkoval ze záklonu a Šulc míč v klidu chytil. Ve 20. minutě převzal míč po autovém vhazování hostující Jan Mach, narazil si s Beněm, obešel protihráče a prostřelil v malého vápna Šulce, 0:1. Mach zahrozil znovu ve 27. minutě, Šulc si tentokrát s jeho hlavičkou poradil. Domácí hrozili hlavně ze vzduchu. Vandas s Opluštilem hlavičkovali nad Tomanovu branku, stejně jako na konci poločasu Kubeš.

Mach přidal druhou branku

V 55. minutě střídající hráč hostů Krejdl sice překonal Šulce, ale situaci pro domácí zachránil na brankové čáře Tvaroh a míč vykopl. V 59. minutě převzal míč ve vápně Jan Mach, ač v tísni několika protihráčů se s míčem otočil a střelou v pádu skóroval, 0:2. Domácí nadále hrozili ze vzduchu, v utkání zahrávali hned třináct rohových kopů. V 63. minutě hlavičkoval na malém vápně Vandas, ale při zakončení jej rozhodil bránící hráč. Domácí se dožadovali penalty, ale marně. V 69. minutě se míč po rohovém kopu odrazil k Hroníkovi, ten však branku těsně minul. Hosté hráli na rychlé brejky. Z jednoho takového skóroval Krejdl, ale radost mu překazil pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd. V 85. minutě fauloval domácí Vandas ostře zezadu Osvalda a za svůj zákrok viděl červenou kartu. Tím skončila snaha domácích o vyrovnání a utkání se dohrálo do konce.

 

Zdroj: Web FC Slavoj Vyšehrad

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Ondřej Švejdík - asistent trenéra: Výsledek 0:2 je samozřejmě zklamáním, protože jsme nebyli herně horší než Králův Dvůr: kromě efektivity v šestnáctce, tedy proměňování šancí. Začali jsme tentokrát vlažně, soupeř byl pohyblivější a rychlejší. Udělali jsme pak nějaké změny v rozestavení, víc jsme se dostávali do hry a když jsme dali balón na zem, vyústilo to do několika příležitostí po centrech ze stran. První gól jsme dostali po autovém vhazování soupeře, kdy protihráč prošel až příliš snadno přes několik našich hráčů. Druhý padl už v době, kdy jsme se snažili vyrovnat. Ten slabší začátek utkání mě mrzí i proto, že v předchozích dvou zápasech s Hostouní a na Motorletu jsme se už dokázali tohoto hendikepu vystříhat, teď se to ale zase vrátilo. Jak už jsem dříve řekl, pokud nám chybí viditelná chuť a vůle zvítězit, potřebujeme dostat facku, prostě něco se musí stát, abychom pak začali hrát. A tohle je už pátý z dosavadních osmi zápasů ČFL, kdy jsme inkasovali první gól na 0:1, takže věc k zamyšlení. Je to soutěžní zápas, a tak si nemůžeme jen tak hrát, jako že nás to baví. Snažíme se důsledně o kombinační hru, což je i z dlouhodobého pohledu správné, jenomže my také potřebujeme dávat góly a dnes jsme trefovali prostor brány soupeře méně častěji než Králův Dvůr tu naši.

FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Utkání oboustranně velmi dobré úrovně, bylo znát, že Vyšehradu se podařilo dát znovu dohromady opravdu kvalitní mužstvo. My jsme byli šťastnější a významnou měrou se podle mého názoru promítl v náš prospěch fakt, že se nám podařilo vstřelit první gól. Domácí také měli několik šancí, ale buď jsme je ubránili, nebo netrefili naši bránu. Daří se nám, hrajeme v pohodě, a i díky tomu jsme se dokázali na Vyšehradě vyvarovat větších chyb. A příští týden bude pro nás konečně bez vložené hrací středy.



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
V. Šulc [-] - T. Topol [-] , P. Tvaroh [-] , V. Šandera [-] , L. Hroník [-] (76. T. Matějíček [-] ) , D. Tokar [-] , P. Vandas [-] , M. Kubeš [-] (84. M. Mlejnek [-] ) , F. Drobílek [-] , J. Suchan [-] (84. M. Vojta [-] ) , M. Opluštil [-]

FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - J. Novák [-] , R. Novák [-] , M. Hell [-] , J. Dvořák [-] - O. Osypenko [-] (76. A. Jákl [-] ) , D. Beňo [-] , T. Osvald [-] (89. Y. Smirnov [-] ) , D. Kilián [-] , M. Kraus [-] (46. D. Krejdl [-] ) - J. Mach [-] (90. V. Krejča [-] )

ŽK: 45. M. Kubeš , 51. F. Drobílek , 65. L. Hroník , 72. M. Opluštil , 82. J. Suchan - 39. D. Kilián , 65. D. Beňo , 86. J. Novák . ČK: 86. P. Vandas .
Hráči zápasu: R. Novák , J. Mach .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - KUBEC Václav, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích