0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostouň uhrála doma s Pískem bezbrankovou remízu


Branky


11

Písek nepotvrdil v Hostouni roli favorita a pouze remizoval 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance k vidění téměř nebyly

Utkání začalo opatrným fotbalem na obou stranách. Když se už mužstva dostala do útoku, brzdily je nepřesnosti. Hra připomínala chvílemi spíše boj. V jediné vážnější situaci byl domácí Vlasák, ale sám před Satrapou neuspěl. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Diváci se gólu nedočkali

Do druhé půle nastoupili hosté aktivněji. Písečtí si vypracovali obrovskou tutovku, ve které neuspěl na malém vápně Hrachovec, který přestřelil. Své příležitosti neproměnili ani Schramhauser a Kalousek. Domácím mohl vedení zařídet Miker, ale hlavičkouval pouze do břevna. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

 

Zdroj: Web Sokol Hostouň

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Dominik Rodinger - trenér: Myslím, že jsme viděli poměrně kvalitní utkání na úrovni ČFL. Oba týmy chtěly hrát kombinační fotbal s náročným napadáním a bylo na obou stranách i poměrně dost šancí. Škoda, že zápas skončil 0:0. Pokud to měla být remíza, tak ať už to je třeba 3:3. Ale my jsem samozřejmě rádi, že jsem vzadu opět udrželi nulu a je vidět, kde nás tlačí bota. Bohužel neproměňujeme šance, které si vytvoříme. Potřebovali bychom, aby Miky či Vlasy už protrhli střeleckou smůlu, kterou mají. Vlasyho dneska vychytal opět brankář hostí a Miky zase trefil jen břevno. Byla to i poměrně taktická bitva, kdy obě střídačky během zápasu reagovaly na hru soupeře a snažily se najít cesty, jak druhého překonat. Nás v poločase zasáhl zdravotní stav Kosiho, který málem prozvracel celou pauzu a nemohl se vrátit ve 100% stavu na hřiště. Bylo cítit, že nás to zasáhlo. Neměli jsme hlavu nastavenou na začátek druhé půle, a proto měl Písek dvě šance, které díky bohu neproměnil. My poté opět převzali iniciativu a hráli na vítězství, které jsem si všichni moc přáli. Bohužel jak jsem již řekl, tak nám nepadlo nic, a tak máme bod. Písek patří určitě k lepším týmům a čas ukáže, zda to je ztráta, či ne. Ještě je potřeba smeknout před hráči. Do zápasu nastoupili i ti, kteří měli poměrně značné zdravotní potíže. Naše marodka je poměrně velká, hráči jako Trapíno, Kejb, Kabát nám citelně chybí. Děkujeme fanouškům za podporu a soupeři přeji ať se daří do dalšího průběhu sezóny.




Sestavy


Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - D. Dostál [-] , P. Hovorka [-] (71. O. Soukup [-] ) , Š. Hájek [-] (81. L. Gajdošík [-] ) , A. Vlasák [-] (57. J. Miker [-] ) , V. Mentberger [-] (71. T. Mejdr [-] ) , K. Charvát [-] , Z. Hucek [-] , L. Kosík [-] , A. Zahranychnyy [-] , J. Pavlík [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - O. Sajtl [-] , A. Kotrba [-] , V. Hrachovec [-] , O. Běloušek [-] , F. Belej [-] (48. A. Petr [-] ) , M. Kalousek [-] (79. Š. Pineau [-] ) , D. Pravda [-] (67. J. Stejskal [-] ) , P. Schramhauser [-] , M. Volf [-] , K. Kulík [-]

Hráči zápasu: D. Tetour - J. Satrapa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - TALPÁŠ Petr, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů