2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:30

7.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kraus zařídil v závěru výhru Králova Dvora nad PFA


Branky


31. J. Mach , 90. M. Kraus - 20. P. Nehoda
12

Vyrovnané utkání mezi Královým Dvorem a Povltavskou Fotbalovou Akademií už spělo k dělbě bodů. ale domácí Kraus v úplném závěru rozhodl o výhře domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí srovnali krok

V první šanci zápasu se ocitl domácí Osypenko, ale hlavou mířil nad břevno. Hosté kontrovali ve 20. minutě, Hodosi odcentroval ze strany a Patrik Nehoda hlavou překonal domácího brankáře, 0:1. O chvíli později mohl vyrovnat Beňo, ale branku přestřelil. Ve 31. minutě zahrávali domácí rohový kop, na který si naběhl Jan Mach a srovnal na 1:1. Více první půle nenabídla.

Kraus v závěru rozhodl

V 56. minutě se do obrovské příležitosti dostal Nehoda, ale domácí brankář Toman ve vzájemném souboji uspěl a nedovolil Nehodovi skórovat. V 67. minutě se do šance dostali domácí, když centroval střídající Jákl a zakončoval Kraus, ale brankář Grégr dobrým zákrokem své spoluhráče podržel. V 78. minutě se do šance dostal domácí Osvald, po individuálním průniku vystřelil k tyči, ale Grégr byl opět připravený. V 93. minutě odcentroval ze strany Osvald a domácí kapitán Martin Kraus se dostal k dorážce a poslal míč za Grégrova záda, 2:1. Utkání bylo rozhodnuto v poslední chvíli.

 

Zdroj: Web Povltavská Fotbalová Akademie

Redakčně upraveno.



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - Y. Smirnov [-] , R. Novák [-] , M. Hell [-] , J. Dvořák [-] - D. Beňo [-] , O. Osypenko [-] (58. A. Jákl [-] ) , T. Osvald [-] , D. Kilián [-] , M. Kraus [-] - J. Mach [-] (90. L. Václavík [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
D. Grégr [-] - J. Košata [-] , O. Hodosi [-] (71. P. Janota [-] ) , A. Lanc [-] (82. O. Pek [-] ) , O. Bicenc [-] (46. J. Pek [-] ) , P. Nehoda [-] , J. Michalec [-] (88. K. Kratochvíl [-] ) , L. Novák [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (82. L. Puchmertl [-] ) , L. Jakobovský [-]

ŽK: 45. Y. Smirnov - 90. J. Košata .
Hráči zápasu: M. Kraus .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ŠVORC Jan, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Štěpán Koreš
Tip experta: výhra domácích

Králův dvůr po coronavirové pauze hraje výborně a doma v pohodě vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích