5:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:00

5.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbramské béčko v závěrečné půlhodině otočilo duel s Rakovníkem


Branky


2. D. Procházka , 62. D. Vott , 77. J. Vlček , 87. J. Januška (p.) , 90. J. Vlček - 4. . Ainca , 21. D. Hradecký (p.)
10

Příbramští mladíci doma dlouho prohrávali, ale utkání s Rakovníkem dokázali otočit a nakonec vyhráli jasně 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovník otočil skóre ve svůj prospěch

Hned v úvodní minutě měli hosté brankovou příležitost. Gbegbe pronikl až do vápna a jeho střelu musel zlikvidovat domácí brankář Smrkovský. Ve 2. minutě se dostal za hostující obranu Daniel Procházka a prostřelil brankáře Zacha, 1:0. Divoký úvod pokračoval ve 4. minutě, kdy Gbegbe odcentroval do vápna, z druhé vlny si naběhl Agostino Ainca Júnior a pěknou střelou srovnal na 1:1. O dvě minuty později střílel nebezpečně domácí Januška, ale Zach byl připraven. Ve 21. minutě fauloval ve vápně brankář Smrkovský Nbantcheho a sudí nařídil penaltu pro hosty. Tu proměnil střelou k tyči Dominik Hradecký, 1:2. Hosty vedení povzbudilo, po střele Nbatcheho musel zasahovat Smrkovský. Domácí brankář si připsal další důležitý zákrok po půlhodině hry, kdy Gbegbe byl sám před brankou, ale neuspěl. 

Obrat Příbrami

Ze začátku druhé půle se hrál vyrovnaný fotbal. Po hodině hry centroval nebezpečně domácí Alhassan a brankář Zach měl po teči co dělat, aby míč neprošel za jeho záda. V 62. minutě centroval znovu Alhassan, Zach míč podběhl a na zadní tyči nehlídaný Dominik Vott hlavičkoval do prázdné branky, 2:2. Vyrovnávací branka vlila domácích krev do žil. V 72. minutě pronikl až do pokutové území Alhassan, ale branku ve vyložené šanci netrefil. O chvíli později byl v šanci Gabriel, ale ani on branku netrefil. V 77. minutě rozjel akci aktivní Alhassan, Jiří Vlček si narazil s Januškou a střelou po zemi k tyči poslal Příbram do vedení 3:2. V 87. minutě se do vápna prodral kapitán Vlček a byl podržen. I domácí tak dostali možnost kopat penaltu. Jiří Januška sice při zahrávání pokutového kopu podklouzl, ale míč zamířil přímo pod břevno, 4:2. V 90. minutě centroval do vápna opět Alhassan, v následném závaru se nejlépe zorientoval Jiří Vlček a určil konečný výsledek 5:2.



Sestavy


FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - D. Vott [-] , D. Procházka [-] (84. D. Budínský [-] ) , V. Jelínek [-] (46. M. Kodr [-] ) , J. Hošek [-] (30. R. Alhassan [-] ) , V. Lukavský [-] , L. Vostárek [-] (30. J. Vokřínek [-] ) , T. Dočekal [-] (55. S. Gabriel [-] ) , J. Vlček [-] , V. Kolář [-] , J. Januška [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - D. Hradecký [-] , M. Akandji [-] , M. Rendla [-] , S. Gbegbe [-] , R. Hamouz [-] (68. J. Šindler [-] ) , P. Duchoň [-] , I. Doucoure [-] (46. J. Novotný [-] ) , J. Červený [-] (46. I. Ahmin [-] ) , . Ainca [-] (88. D. Mašek [-] ) , . Na [-]

ŽK: 45. D. Procházka - 25. D. Hradecký , 88. . Ainca .
Hráči zápasu: J. Vlček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - JATI David, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Výhra dravého mládí proti cizinecké legii.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích