3:1
(2:0)
51. J. Kabele (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:30

4.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králův Dvůr začal sezónu výhrou nad Hostouní


Branky


9. J. Mach , 19. M. Kraus , 60. M. Kraus - 51. J. Kabele (p.)
12

První tři kola měl Králův Dvůr kvůli Covidu odložená. V prvním soutěžním utkání po třítýdenní pauze potvrdili domácí roli favorita a porazili Hostouň 3:1. Dvěma brankami se pod výhru podepsal Martin Kraus.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak hostů domácí otupili dvěma brankami

Hostouňští od úvodu utkání diktovali tempo hry, ale šance, které si vypracovali, gól nepřinesly. V 9. minutě se do první vážnější příležitosti dostali domácí Jan Mach využil špatně zahraného offside systému soupeře, dostal se za záda obránců a s přehledem skóroval, 1:0. V 19. minutě zahrávali domácí rohový kop, po něm nastala skrůmáž ve vápně, kde se nejlépe zorientoval Martin Kraus a zvýšil na 2:0. V dalším průběhu první půle bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ale žádná branku nepřinesla. Nejvíce po gólu volalo zakončení hostujícího Charváta, ale brankář Toman míč zázračně vykopl. 

Hostouň snížila z penalty, domácí si vzali náskok zpět

Hosté o přestávce dvakrát vystřídali a druhou polovinu začali náporem. Ten vyústil v pokutový kop, když jeden z domácích beků zahrál v 51. minutě ve skluzu rukou. Pokutový kop s přehledem proměnil zkušený Jiří Kabele, 1:2. Hosté se nadále tlačili do útoku, tím ale dávali domácím Cábelíkům možnost k rychlým brejkům. V 60. minutě se do jednoho takového dostal Martin Kraus, zatáhnul míč po pravé straně hřiště a z hranice velkého vápna vyslal krásnou střelu, která zaplula k zadní tyči, 3:1. Třetí branka otupila snahu útočnou snahu hostů a zkušení domácí už utkání kontrolovali až do závěrečného hvizdu. Králův Dvůr nyní nečeká nic lehkého, protože dohrává tři kola a od následující soboty odehraje deset zápasu za 33 dní.

 

Zdroje: Facebook FK Králův DvůrWeb Sokol Hostouň

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jaromír Šilhan - asistent trenéra: Klidně přiznám, že po snížení trochu panika a strach zavládly, ale krásná rána Martina Krause nám pomohla. Hosté pak měli chvílemi hru v moci, chvílemi zase my. Dan Krejdl tam měl po chybě gólmana odkrytou bránu, bohužel ji netrefil. Klukům naopak patří obrovský dík za to, jak zápas po takové pauze zvládli. Čeká nás drsné září, kde bude s dohrávkami osm zápasů, což tedy moje hlava nebere, ale musíme se s tím popasovat. S Hostouní to vyšlo, teď musíme koukat dál.

Sokol Hostouň
Dominik Rodinger - trenér: Bohužel bych se musel opakovat. Je to již druhé, respektive třetí utkání, které máme první minuty ve vlastních rukou a na konci utkání nemáme ani bod. Je to samozřejmě frustrující, protože na tréninku se věnujeme věcem, které potom děláme i v zápase. Nevím, kde je chyba, že nejsme schopni dát branku takřka z 1000% šancí. Naopak dostáváme laciné branky, které soupeřům nabídneme sami. Stejně jako po každém zápase máme na výběr. Buď tomu podlehneme nebo se kousneme a budeme to chtít zlomit. Já jsem stále přesvědčen o tom, že máme na to, abychom na tom byli výsledkově lépe. Královu Dvoru a trenéru Šilhavému gratuluji, protože zvládnout takto utkání po měsíční pauze, co nehráli, je vskutku velmi dobrý počin.



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - R. Novák [-] , M. Hell [-] , Š. Holý [-] , V. Bláha [-] (75. J. Novák [-] ) - T. Osvald [-] (67. A. Jákl [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Beňo [-] , D. Kilián [-] , M. Kraus [-] (89. L. Václavík [-] ) - J. Mach [-] (67. D. Krejdl [-] )

Sokol Hostouň
V. Pančev [-] - L. Gajdošík [-] (46. Š. Hájek [-] ) , J. Kabele [-] , P. Trapp [-] , A. Vlasák [-] , V. Mentberger [-] (63. P. Hovorka [-] ) , K. Charvát [-] , Z. Hucek [-] (63. J. Miker [-] ) , L. Kosík [-] (46. M. Kubáň [-] ) , A. Zahranychnyy [-] , J. Pavlík [-]

ŽK: 72. V. Bláha , 85. M. Kraus - 85. J. Kabele .
Hráči zápasu: M. Kraus .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Starý Dominik - DEPEŠ Michal, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

0-1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích