Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 10:15

2.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

7.0

FOTO: Rakovník doma remizoval s Admirou


Branky


7

Rakovník již představil několik svých zahraničních posil a získal druhý bod za remízu. Hosté měli více než poločas výhodu jednoho muže na hřišti, kterou však nevyužili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali vyrovnat v oslabení

Domácí do utkání nasadili nové posily. V brance nastoupil Rus Bolšakov, který se později ukázal jako hráč utkání. Úvod utkání patřil hostující Admiře, ale převahu hosté vyjádřili pouze několika rohovými kopy, které nezahráli zrovna nejlépe a držením míče. Admira šla i tak ve 31. minutě do vedení. Po standardní sitaci se k míči ve vápně dostal kanonýr Štěpán Zahálka a nezaváhal, 0:1. Ve 37. miutě fauloval na polovině hřiště domácí Hejda Kureka a následně zasáhl ještě soupeře kolenem do hlavy. Rozhodčí neváhal a Hejdu poslal předčasně do sprch. Domácí po vyloučení vystřídali, do hry přišel Agosthinho. Ten již v nastaveném čase přešel přes čtyři své protiháče a vybojoval rohový kop. Po něm dokázal z jediné vážné domácí šance vyrovnat z dorážky Michal Rendla, 1:1.

 

Tlak Admiry branku nepřinesl

Ve druhé púli se projevila početní převaha hostů. Admira si vytvořila několik šancí, ale Bolšakov dokázal vše pochytat. Po hodiné hry nastoupil na hřiště opět veterán a ikona Sparty Praha Jiří Novotný a i on pomohl Rakovníku k vydřenému bodu.

 

Zdroj: Web FK Admira Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Ani počtvrté v řadě jsme nedokázali v Rakovníku vyhrát. I když vezeme domů bod, vzhledem k tomu, co se téměř celé utkání na hřišti odehrávalo, tak i ten je vlastně prohrou. Rakovník v týdnu dotáhnul přestupy pěti zahraničních hráčů, kteří jeho mužstvo proti utkání s Plzní B posílili. Ne ale zase až natolik, aby proti nám změnil taktiku hlubokého bloku z minulého zápasu. Ten jsme měli od začátku celkem jasně pod kontrolou a 30 minut jsme soupeře prakticky nepustili na naši polovinu hřiště. Bohužel jsme ale nedokázali využít náznaky slibných situací, především z křídelních prostor, kdy naše centry končily trefou do prvního bránícího hráče nebo v rukou domácího brankáře. Z poměrně velkého tlaku jsme vytěžili pouze množství rohových kopů, které jsme však před brankou dohrávali velmi netakticky. Přesto jsme po jednom takovém, kdy se míč opakovaně odrazil, dali Štěpánem Zahálkou branku a šli do vedení. Myslel jsem si, že nás to uklidní a budeme ve finální fázi více kvalitní a efektivní. Pak ale přišla 38. minuta, kdy hráč soupeře Hejda fauloval Jirku Kureka, a poté jej úmyslně kolenem kopnul do hlavy. Jen zázrakem jej netrefil zcela naplno, jinak mohlo dojít velmi vážnému zranění. Celkem logicky dostal ČK. Rozhořčení našich hráčů, které bylo asi celkem logické, neboť se jednalo o jasný úmysl, ale, bohužel, paradoxně rozhodilo naši koncentraci na hru. V domnění, že dohrajeme poločas (na tabuli byla 43. minuta, když se opět začalo hrát), jsme úplně vypadli z rytmu a začali hrát nepochopitelně pasivně. Rozhodčí celkem oprávněně nastavil čtyři minuty. V té době už byl na hřišti hráč soupeře Junior Agostinho, který byl, jak se později ukázalo, jasně rozdílovým hráčem. Ten využil naší nedůslednosti po námi zahrané standardní situaci na hranici šestnáctky soupeře a po rychlém úniku po levé straně připravil situaci (v podstatě jedinou nebezpečnou mužstva Rakovníka za celé utkání) před naší brankou. Tam jsme se dopustili chyb a nedůrazu, ze kterého nám hráči Rakovníka dali krátkou lekci. Ta však stačila na to, aby nás připravila o dva body. Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Dobývání rakovnického bloku s občasnými úspěšnými průnikovými přihrávkami, ale naše koncovka byla v Rakovníku opravdu žalostná. Hlavičky Douděry, Panýrka a další šance, byly z kategorie stoprocentních. Vzhledem k tlaku a především z důvodu velkého nebezpečí brejkových situací nemělo význam ani měnit rozestavění. Neproměnit tak velkou převahu s mnoha šancemi proti soupeři, který hrál 50 minut v oslabení, to je velká chyba a ztráta, kterou musíme v dalších zápasech napravit.



Počet diváků: 368. Rozhodčí: Starý Dominik - BRYCHTA Ondřej, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 8. 2021 16:00
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů