J. Suchan 29.
J. Schindler 45. (vl.)
2:2
(2:2)
10. J. Januška
25. M. Opluštil (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 10:15

2.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Vyšehrad dotáhnul dvougólové manko proti béčku Příbrami


Branky


29. J. Suchan , 45. J. Schindler (vl.) - 10. J. Januška , 25. M. Opluštil (vl.)
6

Béčko Příbrami vedlo na hřišti Vyšehradu již 2:0, domácí ještě do poločasu stihli vyrovnat, ale ve druhém poločase již nedokázali překlopit vedení na svou stranu. Šance k tomu měli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva vlastňáky a skóre 2:2

První ohrožení branky zaznamenali domácí, kteří vstupovali do utkání v roli papírového favorita. Vaňkovu střelu z 8. minuty kryl brankář Bleha. V 10. minutě vystihl domácí rozehrávku Hájek a jeho přihrávku zužitkoval ve vedoucí branku bývalý hráč Vyšehradu Jiří Januška, 0:1. Po čtvrthodině hry nejprve pálil domácí Vandas, ale Bleha zblokovanou střelu kryl a hosté šli do protiútoku. Vlček se ocitl sám před brankářem Koubou, který skvěle Vyšehrad uchránil od druhé inkasované branky. Ve 23. minutě minutě zahrávali domácí rohový kop a mladík Vojta hlavičkoval těsně nad břevno. Hosté zahrozili opět ve 25. minutě. Střílený centr si do vlastní branky srazil Marek Opluštil, 0:2. Ve 29. minutě po dlouhém výkopu domácího gólmana převzal míč Drobílek, potáhl jej a jeho zpětná přihrávka šla přesně do míst, kde byl připravený Jan Suchan, který snížil na 1:2. Suchan mohl chvíli po rozehrávce vyrovnat, ale ve skluzu před odkrytou brankou na míč nedosáhl. Poté se ke slovu dostali opět hosté. Vokřínkovu střelu Kouba efektivně vyrazil a Vlček branku netrefil. Na konci první půle domácí nejprve reklamovali hru rukou po rohu, avšak bez úspěchu. Z dalšího rohu se míč dostal v Suchanovi, který jej vrátil před branku a Jakub Schindler si vstřelil vlastní  branku, 2:2.

Domácím tlak tři body nepřinesl

Domácí Šemíci vstoupili do druhé půle aktivněji. Vaňkovu ránu vytáhl nad břevno vynikající Bleha. Domácí měli několik dalších možností obrátit skóre ve svůj prospěch, ale v brance Příbrami stál Bleha, který kryl možnosti Vojty, Kubeše, Vandase i Suchana. Poté měl gólovou příležitost i hostující Vott, ale také neuspěl. V 88. minutě pálil nebezpečně Vaněk, poté dorážel ještě Kubeš, ale hráči Příbrami obětavě situaci ubránili a odvezli si tak bod za remízu 2:2.

 

Zdroj: Web FC Slavoj Vyšehrad

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Ondřej Švejdík - asistent trenéra: Po dlouhé době jsme získali soutěžní bod, což hodnotím pozitivně. Předvedli jsme týmový výkon, to bylo hodně důležité. Na hráčích bylo vidět, že chtějí být úspěšní a navzájem si pomáhali, což v zápasech loňské sezony až tak moc vidět nebylo. Už před týdnem v domažlické premiéře jsme podali týmový výkon a byli blízko bodovému zisku. Pravdou je, že dnes jsme prohrávali už 0:2, kdy první branku jsme inkasovali po nedorozumění v obranné fázi a druhá vyplynula z naší chvilkové laxnosti ve středu pole. Brzy jsme ale po krásné akci Drobílka a gólu Suchana snížili a těsně před poločasem zaslouženě vyrovnali. Po změně stran jsme měli několik možností vstřelit vítězný gól, ale nebyli jsme sto dopravit míč ani zblízka do odkryté části branky soupeře. Zápas tak skončil remízou, i když na šance jsme vyhráli, a to je posun a příslib do budoucna. Tento výkon a tuto hru je třeba si zapamatovat a přenést je do dalších našich utkání.

FK Příbram B
Tomáš Zápotočný - trenér: Vstoupili jsme do zápasu dobře a odehráli jsme fantastickou úvodní půlhodinu. Předváděli jsme, co jsme chtěli a co jsme si předem řekli. S tím jsme byli velmi spokojeni, nicméně potom se už začala projevovat velká kvalita Vyšehradu, který má zkušené hráče, takže jsme se klepali o výsledek. Jsem hrozně rád, že jsme tady urvali bod, za což musím našim hráčům poděkovat. Chápu ale naopak, že hráči Vyšehradu musejí být zklamáni, že nedotáhli tento zápas k vítězství.



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
M. Kouba [-] - M. Vojta [-] (67. T. Matějíček [-] ) , F. Drobílek [-] , M. Vaněk [-] , J. Suchan [-] , L. Hroník [-] , P. Vandas [-] , M. Kubeš [-] , P. Tvaroh [-] , V. Šandera [-] , M. Opluštil [-]

FK Příbram B
O. Bleha [-] - J. Kvída [-] , J. Januška [-] (78. D. Vott [-] ) , J. Schindler [-] (46. D. Budínský [-] ) , V. Lukavský [-] , L. Vostárek [-] (66. S. Cmiljanovič [-] ) , J. Vlček [-] (57. S. Gabriel [-] ) , V. Kolář [-] , J. Vokřínek [-] , P. Hájek [-] , J. Hošek [-]

ŽK: 89. P. Vandas .
Hráči zápasu: J. Suchan - O. Bleha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Švagr Tomáš - MUDRA Zdeněk, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů