Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.08.2021 10:00

1.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbramské béčko rozhodlo o své výhře hned v úvodu


Branky


5

Mladíci z Příbrami zdolali především díky skvělému začátku Povltavskou Fotbalovou Akademii. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní smršť domácích

Hosté přijeli s poslepovanou sestavou, v níž vedle tahouna Volešáka nastoupili i hráči z béčka. Domácí rezerva plná mladíků toho hned na úvod utkání dokázala využít. Na podmáčeném terénu se už ve 3. minutě dostal k míči Lukáš Vostárek a střelou z pravé strany poslal domácí bleskurychle do vedení. Hosté mohli rychle srovnat, ale Jakobovský přihrávku Volešáka nezužitkoval. Ve 12. minutě v hostujícím vápně upadl po souboji Januška a k nelibosti hostů byl odpískán pokutový kop. Sám faulovaný Jiří Januška se chopil exekuce a s přehledem zvýšil na 2:0. Ve 14. minutě nejprve hostující gólman Grégr skvěle vyrazil domácí šanci, ale k dorážce se dostal Lukáš Vostárek a zvýšil na 3:0. Hosté byli zralí na ručník. Domácí nadále diktovali tempo hry a hosté mohli děkovat pouze skvělému Grégrovi, že neikasovali další branky. Hostující brankář vychytal dvakrát Vilotiče, poté i kapitána Vlčka a Vostárkovi překazil hattrick. Ve 39. minutě se konečně dostali do šance také hosté. Přihrávku Jakobovského proměnil v branku Lukáš Novák a snížil na 3:1. Poté si mohli domácí vzít tříbrankové vedení zpět, Vlčka ale opět skvěle vychytal Grégr.

Příbram s přehledem uhájila tři body

Obraz hry se ve druhé půli vyrovnal. Šance na skórování měla obě mužstva. Nejprve domácí Vilotič a poté ani hostující Kučera neuspěli. Po hodině hry se k hlavičce prosadil zkušený Kučera, ale snížit nedokázal, trefil jen břevno Smrkovského branky. V 73. minutě vyslal Budínský přihrávku, kterou proměnil Stanislav Gabriel v branku na 4:1. Domácí hráč byl na hřišti sotva dvě minuty a hned se zapsal mezi střelce. Povedené střídání trenérského dua domácích Tomáš Zápotočný a Miroslav Slepička. Hosté se i nadále snažili alespoň zkorigovat, což se jim povedlo v 86. minutě. Smrkovského vyražený balón uklidil do branky Jiří Michalec, 4:2. Více branek už v utkání nepadlo a domácí si tak připsali tři body.

 

Zdroj: Web Povltavská Fotbalová Akademie

 



Ohlasy k zápasu


FK Příbram B
Ohlasy zveřejníme později:




Sestavy


FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - J. Dvořák [-] , J. Januška [-] , V. Lukavský [-] (77. D. Vott [-] ) , J. Vlček [-] , V. Kolář [-] , J. Vokřínek [-] (46. D. Budínský [-] ) , S. Vilotič [-] (57. J. Hošek [-] ) , P. Hájek [-] (71. S. Gabriel [-] ) , L. Vostárek [-] (46. S. Cmiljanovič [-] ) , J. Schindler [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
D. Grégr [-] - J. Košata [-] , O. Hodosi [-] (83. M. Štědrý [-] ) , O. Pek [-] (46. A. Lanc [-] ) , F. Štěpánek [-] (83. P. Nerad [-] ) , L. Jakobovský [-] , L. Novák [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , I. Šumilov [-] (63. M. Tomanec [-] ) , P. Tlustý [-] (52. J. Michalec [-] )

ŽK: 89. J. Schindler - 18. O. Pek , 51. I. Šumilov .
Hráči zápasu: L. Vostárek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - STARÝ Dominik, SEVERÝN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza