3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 17:00

1.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO, VIDEO: Domažlice s Limberským v sestavě porazily Vyšehradě


Branky


5

Šlágr kola mezi hostujícím Slavojem Vyšehrad, který spadnul z Fortuna národní ligy, a Jiskrou Domažlice zvládli lépe domácí. Jiskra se představila i s největší hvězdou soutěže Davidem Limberským, který překonal Covid a do utkání byl připraven nastoupit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza i přes převahu Limberského a spol

První čtvrthodina hry byla opatrná z obou stran. Poté domácí začali získávat jistotu na svých kopačkách. Ve 26. minutě vyrobili hosté chybu v rozehrávce a domácí Petr Mužík sám proti Koubovi nezaváhal a rozjásal více než čtyři stovky fanoušků střelou na zdálenější tyč. Domácí pokračovali v náporu, ale Dvořák ve své šanci neuspěl. Hosté se do jediné vážnější příležitosti dostali ve 37. minutě. Pavel Vandas využil vysunutí od Suchana a mazácky přeloboval vyběhnuvšího gólmana Brycha, 1:1. Nerozhodným výsledkem poločas také skončil.

Mužík vstřelil vítěznou branku z přímáku

Hosté vstoupili do druhé půle nebojácně. Nejprve se ve slibné příležitosti zjevil Vojta, ale svým slabým zakončením trefil pouze gólmana Brycha, poté mířili těsně vedle Suchan i Drobílek. V 73. minutě měli domácí výhodu přímého kopu z dobré pozice. Míče se ujal kapitán Petr Mužík a jeho parádní střela přes zeď zaplula pod břevno hostující branky, 2:1. Vyšehradští Šemíci poté ve snaze vyrovnat více otevřeli hru, vysunuli stopera na hrot, ale úspěch jim to nepřineslo. Naopak v 88. minutě po rychlém kontru zápas definivně rozhodl Michal Mlynařík, 3:1.

Rozhovor Davida Limberského pro Jiskra TV

 

 

Zdroj: Web Slavoj Vyšehrad



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl - hlavní trenér: Nejprve bych chtěl vyseknout poklonu soupeři. Vyšehrad, ačkoliv mu odešlo několik hráčů, byl na nás velice dobře připraven, a to jak po fyzické, tak i taktické stránce. Myslím, že bude hrát na špici třetiligové tabulky. Utkání se muselo divákům líbit. Mrzí mě ale, že poté, co jsme vstřelili první gól, nepřidali druhý. Šance na to byly. Místo toho soupeř do poločasu vyrovnal. Máme ale fyzicky výborně připravené hráče, díky čemuž hrajeme náročný a účelný styl. Ke konci jsme měli víc sil a zaslouženě zvítězili. Klobouk dolů před soupeřem i našimi hráči, všichni odběhali maximum. Dosáhli jsme týmového vítězství, kterého si moc vážíme.

FC Slavoj Vyšehrad
Ondřej Švejdík - asistent trenéra: Podle obrazu hry měly spíš navrch Domažlice, podle počtu šancí by však byla určitě spravedlivější remíza. Bohužel chyběly nám nejen větší přesnost a důraz při zakončení, ale také odvaha.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Bauer [-] , F. Dvořák [-] , P. Mužík [-] , M. Mlynařík [-] , P. Došlý [-] (68. D. Pinc [-] ) , M. Hrubý [-] (25. D. Černý [-] ) , M. Rychnovský [-] , V. Uzlík [-] (81. T. Kuhajda [-] ) , D. Limberský [-] , K. Pavlík [-] (81. D. Brabec [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
M. Kouba [-] - T. Topol [-] (74. M. Mlejnek [-] ) , M. Opluštil [-] , V. Šandera [-] , P. Tvaroh [-] (89. P. Melíšek [-] ) - P. Vandas [-] (89. M. Markovych [-] ) , F. Drobílek [-] , J. Suchan [-] , L. Hroník [-] , M. Kubeš [-] (89. T. Matějíček [-] ) - M. Vojta [-] (58. D. Tokar [-] ) -

ŽK: 47. D. Černý , 62. P. Mužík , 68. P. Došlý , 90. F. Dvořák - 71. M. Kubeš , 71. T. Topol .
Hráči zápasu: P. Mužík .
Počet diváků: 423. Rozhodčí: NENADÁL Martin - DRÁBEK Drahoslav, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích