Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

CHODSKÝ ÚJEZD DOMA PORAZIL ŠESTÉ BERNARTICE


Branky


18. L. Kozák , 26. P. Urbánek , 35. M. Pechr , 42. J. Zivčák (p.) , 83. P. Urbánek - 7. K. Moravec , 36. Š. Szitaš , 75. P. Habart
0

Osmigólový zápas náp přinesl souboj mezi šestými Bernarticemi a aktuálně desátým Chodským Újezdem B.

Zápas nám přinesl vedení Bernarti a následný obrat skóre ve prospěch Chodského Újezdu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bernarticím rychlý gól nepomohl

Bernartice do zápasu vstoupily ophodovou a trochu pomalejší hrou, kdežto jejich soupeř byl op bodech o poznání hladovější a prokazoval to svou aktivitou od prvních minut.

Přestože Bernartice dokázaly skórovat jako první, když se v 7. minutě prosadil Karel Moravec, iniciativa hry byla na kopačkách Chodského Újezdu.

 

V 18. minutě se povedlo vyrovnat Luďkovi Kozákovi a o osm minut později skóre zápasu otočil Patrik Urbánek. Domácí byli nadále aktivnějším týmem, vyhrávali osobní souboje a bylo jich plné hřiště.

Ve 35. minutě zvyšoval na 3:1 Miroslav Pechr, ovšam domácí se z dvougólového náskoku příliš dlouho neradovali, pouhou minutu na to totiž snížil Štefan Szitaš.

 

Do přestávky se skóre měnilo ještě jednou, to když z penalty ve 42. minutě vrátil dvougólový náskok Chodskému Újezdu Josef Zivčák...

Urbánek druhý gólem utnul drama

Druhá půle se nesla v duchu první. Chodský újezd aktivnější, běhavější, vyhrával souboje. Nedominoval už ale tak výrazně.

Bernartice zpřesnily rozehrávku, zlepšily pohyb a dostávaly se častěji do soupeřova pokutového území, odkud několikrát velmi sliibně zahrozili.

 

V gól se povedlo přetavit akci Pavlu Habartovi, který v 75. minutě po kombinační akci snížil na 3:4 z pohledu Bernartic a zadělal na drama. Hosté najednou ožili a dokázali dostat domácí pod tlak, ze kterého ale nedokázali vytěžit další gól.

 

Naopak klid na kopačky Chodského Újezdu přinesl v 83. minutě svým druhým gólem v zápase Patrik Urbánek a rozhodl tím zápas. Chodský Újezd pak už jen betonoval a nedopustil žádné další komplikace...



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd B
Jaroslav Šroubek: Hráli jsme od začítku naši hru, zápas byl celkem jednoznačný pro nás, akorát 15 minutpřed koncem dal soupěř kontaktní gól a dostal nás pod tlak, ale pak se nám povedl šťasný gól na 5:3 a už jsme do konce jen bránili. Měli jsme hodně hráčů z dorostu, takže jsme to brali spíš tak, aby si oni zahráli,brali jsme to spíš sportovně.

TJ Sokol Bernartice
Jakub Klinka: První poločas se nám vůbec nedařil, měli jsme moc nepřesných přihrávek. Ve druhé půli jsme se zlepšili, ale to už nestačilo. Podcenili jsme našeho soupeře, který byl po celý zapas lepší jak v rozehrávce tak ve fyzické síle. Domácí tým si zasloužil zvítězit za svojí aktivitu až do posledních minut zápasu.



Sestavy


TJ Chodský Újezd B
P. Zušťák [-] - L. Kozák [-] , L. Zajíc [-] (46. P. Gerneš [-] ) , F. Greguš [-] (34. P. Štěrba ml. [-] ) , M. Pechr [-] (46. M. Růžička [-] ) , P. Šiler [-] , P. Urbánek [-] , J. Šroubek [-] , P. Štěrba [-] , J. Zivčák [-] , R. Slivoně [-]

TJ Sokol Bernartice
J. Bachroň [-] - P. Habart [-] , J. Chmelíř [-] , M. Šika [-] , J. Šika [-] , J. Kocourek [-] (52. M. Bogaš [-] ) , A. Novák [-] , Š. Szitaš [-] , P. Pinta [-] , K. Moravec [-] , J. Klinka [-]

ŽK: 74. J. Zivčák , 78. P. Gerneš - 18. Š. Szitaš , 21. P. Habart . ČK: 78. P. Habart .
Místo: Horní Jadruž. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Adam - RŮŽIČKA Pavel (N), HAJTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.