HOLOSTŘEVY VE VELKÉM HORKU DALY HOŠŤCE SEDMIČKU


Branky


0

Vcelku jednoznačným výsledkem skonči duel mezi Hošťkou a Holostřevy, ačkoliv herně byl zápas daleko vyrovnanější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě minely gólmana znamenaly vedení domácích

Zápas se hrál ve velkém vedru a dusnu. Duel se začas hrát ve vysokém tempu a o pěkné kombinace a šance nebyla nouze. Hošťku ze začátku utkání několikrát podržel gólman, ale ve 23. minutě si vybral slabší chvilku, střelu Milana Čampuly neudržel v rukavicích a střelec sám pak dorážel míč do prázdné brány.

 

Horko neopadávalo a tempo hry také ne. Hrála se vyrovnaná hra, ale ve 39. minutě si stoper Holostřev zaběhl za obranu, dostal pěkný pas a gólman Hošťky opět zaváhal a projektil Tomáše Barny z hranice velkého vápna propustil pod tělem do brány.

 

Hráči odcházeli do šaten za stavu 2:0 pro domácí...

Holostřevy zlomily odpor až ke konci zápasu

Ve druhém poločase byly podmínky pro hru o něco příjemnější, čehož využili hostí a začali velkým tlakem. Nedokázali však žádnou šanci přetavit v gól, nemalou zásluhu na tom měl i brankář Holostřev.

Nedáš - dostaneš. Domácím se podařilo vymanit se z tlaku a chvíli na to, v 62. minutě Vladimír Hubálek dával na 3:0 pro domácí.

 

Po tomto gólu hosté už rezignovali a Holostřevy kontrolovaly zbytek zápasu, když další branky přidali Jaroslav Haidinger (72. minuta), Petr Barna svým druhým zásahem v zápase dával v 78. minutě na 5:0 a za dalších 5 minut dovršil svůj hattrick.

Skóre ještě upravil dvě minuty před koncem Pavel Šujan na konečných 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holostřevy
Milan Čampula: Zápas se nám povedl, a ačkoliv výsledek je 7:0, hra tomu rozhodně nenasvědčovala. Soupeř hrál vyrovnané utkání, my jsme akorát dokázali proměnit naše šance

Inter Hošťka
Hošťka: Hlavní bylo, že za nás hráli mladí kluci kteří se zaučují a ještě nemají tolik zkušeností. Herně jsme na tom nebyli špatně, ale nedokázali jsme dávat góly. Škoda, že jsme neskórovali, když se nám parádně povedl vstup do druhého poločasu a soupeře jsme zatlačili.. Rozhodčí byli v pohodě, takových kdyby bylo víc tak jedině dobře.



Sestavy


TJ Sokol Holostřevy
P. Šujan [-] - J. Růžek [-] , J. Schaller [-] (21. P. Pich [-] ) , M. Skoupý [-] , M. Čampula [-] , J. Kužma [-] , M. Hulák [-] , V. Hubálek [-] , J. Haidinger [-] , T. Barna [-] , P. Barna [-]

Inter Hošťka
M. Bizoň [-] - A. Zeman [-] , J. Hečko [-] , R. Hečko [-] , T. Peňák [-] , J. Chvástecký [-] , P. Pokorný [-] , J. Gažák [-] , J. Peňák [-] , J. Hečko [-] , L. Jurek [-]

ŽK: 54. T. Barna .
Místo: Holostřevy. Počet diváků: 49. Rozhodčí: Friedenberger Robert - PEŠEK Petr (N), KELNER Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.