Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov se doma ukázal ve velké síle a dal Holostřevám devítku


Branky


0

Kdo čekal vyrovnané střetnutí, bohužel byl sklamán. Duel 25. kola mezi TJ Hraničář Částkov B a TJ Sokol Holostřevy vyzněl jasně pro domáccí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průměrně jeden gól na sedm minut = vedení 6:0 pro domácí

Do první půle nastoupili hosté pouze v desíti lidech, i to byla příčina průběhu zápasu. Zápas začal z ostra, Částkov se do toho pustil s velkou vervou a to slavilo úspěch.

v 5. minutě se dokázal prosadit za domácí Aleš Pavlíček, tím otevřel skóre zápasu. A nebyl to jeho poslední zásah v dnešním zápase. Ve 27. minutě přidal Aleš Pavlíček svůj druhý gól. Částkov trochu ustoupil, ale a stále držel nohu na plynu. Holostřevy se dokázaly dostat na půlku supeře, ale jakmile se tam zapomněli ve větším počtu, soupeř to trestal.

O pouhé tři minuty později se prosadil Lukáš Koubek, který svému týmu přinesl tříbrankový náskok. A pak měl slovo opět Pavlíček.

Psala se 35. minuta a Aleš Pavlíček dovršil svůj hattrick!! Jak se ale později ukázalo, nebylo to vše, co si pro nás dnes připravil.

Hrálo se opět pouze tři minuty, další pauzu ve hře zavinila další branka domácích, tentokrát se prosadil Jakub Mihál. To bylo už 5:0 pro Částkov a v tuto chvíli to s Holostřevami vypadalo, velmi bledě.

Ve 42. minutě si svou branku přichystal podruhé Lukáš Koubek, a to už byl pro první půli poslední gól...

Částkov pokračoval v přestřelce

Druhý poločas se nesl v duchu prvního, tentokrát jsme si ale na gól "museli počkat".

V 63. minutě se počtvrté v zápase prosadil Aleš Pavlíček a zvyšoval náskok již na 7:0. A stále byl při chuti. K dalšímu úspěchu potřeboval jen 7 minut.

V 70. minutě vsítil Aleš Pavlíček už svou pátou branku, a tím uzavřel svůj střelecký účet pro dnešní duel. Byl to od něj heroický výkon.

 

V 72. minutě se přeci jen Holostřevy dočkaly čestného zásahu, a to když skóre upravoval z penalty Martin Duspiva a překazil tak brankáři Částkova čisté konto.

 

Netrvalo to dlouho a Částkov přispěchal s odpovědí. Ve 74. minutě dal poslední branku zápasu Ondřej Cízl, a tím uzavřel výsledek na konečných 9:1.

Za domácí byl ale také hodně vidět

 

Nutno podotknout, že jsme nebyli daleko od dvouciferého výsledku...



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Aleš Pavlíček: V první půli nastoupil soupeř v desíti, to bylo zásadní. Nám se zápas povedl, po celou dobu jsme je tlačili, dali jsme rychle gól a zápas se nám povedl. Já osobně jsem trefil v podstatě vše, co se ke mně dostalo, za ty góly ale mohli i mí spoluhráči, kteří mi k nim pomohli, například Kuba Mihal nebo Jirka Nekola, ten mi asistoval 3x. Spoustu šancí jsme také nedali, Jirka Nekola měl smolnej den, mohlo to být klidně i víc. Hráli jsme pěkný fotbal, kombinační, tím jsme je přehráli.

TJ Sokol Holostřevy
Milan Čampula: Již po příjezdu do Maršovek nám bylo jasné, že zápas pro nás nebude nic jednoduchého, protože vinou zranění a rodinného života, nám chybělo šest hráčů základní sestavy i oba gólmani, takže musel jít do branky jeden z hráčů a do pole zbylo pouze 9 hráčů. Částkov se začal od začátku prezentovat kombinační útočnou hrou, kdy jsme občas zažívali "kolotoč", a byla jen otázka času, kdy padne první gól. Po prvním gólu tlak Částkova trochu polevil, ale naše koncovka byla bez efektu. Jakmile jsme trochu propadli, Částkov nás okamžitě potrestal vstřelením dalšího gólu. Druhý poločas byl stejný jako poločas první a nebýt střelecké impotence některých hráčů Částkova, nebyl by pro nás výsledek takhle "milosrdný". Alespoň že jsme z penalty za ruku ve vápně vstřelili čestný gól.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
L. Lebeda [-] - J. Říha [-] (65. Š. Tkadlec [-] ) , J. Mihál [-] , L. Koubek [-] , D. Belliak [-] , M. Špaček [-] , J. Nekola [-] , K. Pácal [-] , D. Plincelner [-] , A. Pavlíček [-] , O. Cízl [-]

TJ Sokol Holostřevy
M. Duspiva [-] - P. Pich [-] , J. Liška [-] , J. Kužma [-] , P. Jirka [-] , M. Jirka [-] , M. Hulák [-] , V. Hubálek [-] , P. Barna [-] , J. Růžek [-]

Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 38. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - MACZKO Milan (N), ČAMPULA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.