Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty vyloupily Bor a odváží tak domů první tři body za vysoké vítězství


Branky


37. Z. Bachroň (p.) , 84. Z. Bachroň (p.) - 17. R. Táborek , 20. R. Táborek , 53. V. Petřík , 59. V. Petřík , 67. J. Wintrle , 90. J. Wintrle
0

Sokola Trpísty, tedy jeden z nejlepších týmů minulého jara, dorazil v rámci prvního kola na hřiště nováčka Sokolu Bor B. Bor nehrál špatně, ale Trpístům se dařilo střelecky a měly i určitou dávku štěstí při svých zakončeních, díky čemuž Boru odskočili a ten nakonec postupně odpadal. Porto nakonec vlastně hravě ovládly celé utkání. Výsledek 6:2 pro Trpísty totiž tak úplně nevystihuje hru prvního poločasu. To už je ale vlastně teď jedno a nikdo se na to ptát nebude. Důležité je, že body berou Trpísty a to díky celkem jednoznačnému výsledku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty začaly dobře, ale poté polevily a byly pod tlakem

Hosté rozhodně nezačaly špatně a díky své větší chuti a aktivitě se již brzy dostali do vedení, což, jak se později ukázalo, bylo velmi důležié. Za obranu dostal už brzy přesný pas Robin Táborek, který dokázal svůj samostatný únik vyřešit obstřelením brankáře. A už chvíli po něm se prosadil také jeho bratr. René Táborek pokořil brankáře Šroubka hlavou. Také dostal balón za obranu, brankář to neodhald a vyběhl proti balónu. René u něj byl ale dříve a hlavičkou ho přehodil. Vedení 2:0 ale hosty natolik uchlácholilo, že se začali zaměřovat už pouze na defenzivu a hráli velmi špatně. Z toho těžil Bor, který si začal vytvářet jednu šanci za druhou a soupeře očividně jasně přehrával. Ale ke snížení, tedy ke kontaktní brance mu musela pomoci až nařízená penalta za faul brankáře Marcella, který rukou podebral svého protihráče. S pokutovým kopem si pak dobře poradil Zdeněk Bachroň.

Klíčový moment, aneb dva slepené góly

Druhá polovina začala zpočátku podobně, jako skončila ta předchozí, ale hostům nakonec pomohly dva slepené zásahy, které se ukázaly jako klíčové. Nejprve špatně sedla střela Viktoru Petříkovi, neměla razanci a letěla přímo k brankáři. Ten si s ní ale přesto nedokázal poradit a míč mu propadl za jeho záda. A o chvíli později centroval do vápna Jakub Winterle, jenomže míč si chtěl pohlídat opět brankář, kterému ale jeho zákrok nevyšel a míč vyrazil akorát na záda Viktora Petříka, od kterého se míč odrazil do branky. To domácí srazilo do kolen a bylo hotovo. Následujícího odpadnutí soupeře pak dokázal využí ještě Jakub Winterle, který nejprve nastřelil tyč a poté zvýšil už na 5:1. Jenomže poté byl v ojedinělé šanci domácích opět faulován osamocený hráč rankářem Marcellem a byla z toho další penalta, se kterou opět dobře naložil Zdeněk Bachroň. Poslední slovo však měli přeci jen hosté, když Jakub Wintrle utekl po křídle, odkud šel sám na brankáře a šikovně ho obhodil. To už běžela devadesátá minuta a bylo to to poslední podstatné, co utkání divákům dopřálo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Já jsem v podstatě s hrou týmu celkem spokojený, ale porazily nás vlastní chyby v obraně. Pět gólů ze šesti jsme dostali po obrovských hrubkách naší defenzivy. Soupeř byl sám od sebe schopen vyprodukovat pouze jedinou gólovou akci za celý první poločas, ze které padla branka a poté už jsme se sráželi sami. My jsme měli skvělý závěr první půle, kde jsme si vytvořili hned několik obrovských šancí a kdybychom po pětačtyřiceti minutách vedli, nemohl by se nikdo divit. A je otázkou, jak by to dopadlo, kdybychom využili alespoň nějaké z nich. Každopádně jsme viděli, že to jde, a že se ve třetí třídě rozhodně nemusíme ztratit.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Měli jsme dobrý začátek a dostali jsme se do vedení, poté jsme ale vypadli zhruba na dvacet minut a soupeř nás dokázal dostat pod tlak a vstřelil kontaktní branku. Pak nás ale pozvedly dva slepené zásahy a my jsme si už v poklidu došli pro vítězství. My jsme prostřídali, hra se uklidnila a vypadalo to už daleko líp. Takže až na těch dvacet minut jsem spokojen a doufám, že si z tohoto utkání něco odneseme a dokážeme toho využít i v dalších zápasech.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - L. Pták [-] , M. Hocmann [-] , J. Folejtar [-] , F. Fikar [-] , J. Burda [-] , P. Podlipský [-] , Z. Bachroň [-] , J. Maczko [-] , R. Tomaka [-] , J. Zeman [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] , J. Sláma [-] , M. Dvořák [-] - R. Táborek [-] , M. Schuster [-] (46. J. Daněk [-] ) , P. Braha [-] - R. Táborek [-] , J. Wintrle [-] - V. Petřík [-]

Hráči zápasu: J. Burda .
Místo: Bor. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - BLAHUTA Josef (N), VRŠKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.