Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

23.08.2015 10:30

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Zápas byl zrušen

Souboj nováčků ovládly Kokašice


0

Oba celky se moc dobře znaly už z nižší soutěže, ze které do III. Třídy přes léto postoupili. Lépe toho však využili Kokašičtí, kteří peřeně věděli, jak na, o něco málo kvalitnějšího, soupeře vyzrát. Hosté hráli přesně tak, jak bylo třeba a zaslouženě si došli pro první tři body, na které si nešťastný Brod bude muset ještě minimálně kolo počkat.  V další kole ho ale čeká větší oříšek s podobě Jiskry Třemešné, která by měla mít kvalitu a domácí prostředí na své straně. Kokašice zase vyzvou zatím velmi nevýraznou Lesnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hraj to hlavou

Týmy začaly oba maličko rozpačitě, ale to se není vlastně ani, čemu moc divit, když to bylo jejich první utkání v nové sezóně. Domácí drželi balón a měli asi o něco více ze hry, ale trápila je špatná konovka, kdy jim bylo málo i postavení hráče s balónem před prázdnou bránou. Zkrátka se jim nedařilo a chyběli i ten kus potřebného štěstíčka. Avšak hostující Kokašice také nehrály vůbe špatě, bylo vidět, že mají soupeře dokonale přečteného a v závěru půle toho dokázaly využít a odskočit před druhou půlí o dvě branky. Nejprve se David Kolářský ve čtyřicáté minutě pověsil do vzduchu a hlavou namířil centrovaný balón přámo do sítě. A i ve druhém případě naskočil na centrovaný balón a hlavou se připoměl gólem do šatny opět David Kolářský.

Taktika se nemění...

I ve druhé půli byli hosté s balónem aktivnější, ale opět pálili jen hosté. Kteří nezměnili taktiku a těžili z toho zhruba v polovině druhé půle, kdy upravoval na konečných 3:0, opět hlavou, Václav Březina. Hosté se ale stále nehodlali vzdát a nechat soupeři body jen tak zadarmo. Ze své snahy nakonec vytěžili i nařízený poutový kop, k tomu se postavil kapitán Václav Křehlík, který však nastřelil pouze horní spojnici brankové konstrukce a stavu už zůstal nepozměněn, a to, až do samotného konce. V tom nakonec patřili body už definitivně Sokolu Kokašice, který si první vítězství v soutěži vybojoval doslova hlavou.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Hra týmu byla na takové průměrné úrovni. Ale neproměňovali jsme šance a tím se srážíme sami k zemi. S balónem jsme měli převahu, ale prostě nám i chyběla ta trocha štěstí a my jsme prohráli 0:3. Nevyužili jsme ani známého soupeře a domácího prostředí, ale nepřišli nám ani hráči a to je potom těžké.

FC Sokol Kokašice
Juraj Mezei (Sokol Kokašice): S výkonem kluků jsem naprosto spokojený. Ale abych pravdu řekl, trochu jsme to čekali, protože jsme z Brodem hráli ty poslední zápasy a už jsme věděli, co od něj můžeme čekat. Nic jsme nepodcenili a šlo to dobře, ale jak říkám, není to pro nás žádné překvapení, každopádně radost z toho máme velkou. Může nám to pomoci především i jako dobrý vstup do sezóny, na který bychom teď mohli navázat.

Sestavy


FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] - F. Janda [-] , P. Kutílek [-] , M. Hišem [-] , A. Ardeleánu [-] - D. Novák [-] , A. Ulbrich [-] , V. Květoň [-] , M. Bernas [-] - V. Křehlík [-] , K. Černý [-] (46. Z. Pytlík [-] )

FC Sokol Kokašice
L. Lacman [-] - V. Březina [-] , D. Fořtík [-] , V. Malík [-] , M. Kolářský [-] - D. Kolářský [-] , R. Kala [-] , V. Hodonický [-] , J. Founě [-] - V. Leopold [-] , M. Zábranský [-]

ŽK: 30. D. Novák .
Místo: Lom. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chval Pavel - MLYNÁR Jan (N), MAJER Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.