Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vzkaz Baníku Stříbro soupeřům, jsme nebezpeční, jsem silní a produktivní, bojte se! V Lesné vyhrál 7:0


Branky


0

Většina fanoušků očekávala poměrně vyrovnaný souboj a napínavý zápas až do konce. Lesné ale úvod sezóny vůbec nevyšel, hrála zkrátka špatně a silný Baník s ní nakonec neměl nejmenší problém. Navíc byl velmi produktivní, bylo vidět, že přes pauzu fotbal nezapomněl. Z utkání si nakonec udělal pohodlnou rozehrávku, která přinasla tři body a posunula ho do prozatimního čela tabulky. Jeho kanonáda se nakonec zastavila u sedmi kousků. Kanára hned v úvodu sezóny? To je opravdu velká výstraha pro další soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý zásah a pohodlná hra Baníku, Lesná se nechytila

Baník na nic nečekal a Lesnou zaskočil hned při své první akci. Hostující hráč byl faulován a k přímému kopu zhruba z pětadvaceti metrů se postavil Martin Charvát, který nic neřešil a střelou na zadí tyč ještě v první minutě otevřel skóre utkání. Tím Baník soupeře doslova ochromil a i proto se Lesná už chytit v podstatě nedokázala. Ona se ale není vůbec, čemu divit, když se téměř nedostala k balónu. Ten držel Baník a hru ovládal ve všech směrech, nad soupeřem měl dokonalou kontrolu a převahu a bylo jen otázkou, kolik přidá branek. Trefil se nakonec "až" těsně před uplynulou půlhodinou hry, když Charvát zatáhl balón po křídla a nahrával do vápna pod sebe Michalu Petraškovi, který nezaváhal, prostřelil gólmana a rozvlnil síť podruhé. A poté domácí přidali ještě jednu trefu, když jim pomohl opět přímý kop, se kterým si tentokrát šikovně poradil Zdeněk Slába.

Druhá půle, ale stejný obraz hry

A ani tentokrát Baník zbytečně na nic nečekal. Nestáhl se do obrany a pokračoval v přidávání branek. A trefil se opět hned z kraje druhé půle. Nádhernou kombinační akci, kdy si střed zálohy několikrát vyměnil balón, zakončoval opět přesnou trefou Michal Petraška. Poté se hra maličko uklidnila, ale nakonec se hosté přeci jen dokázali znovu prosadit, opět tedy zhruba po půlhodině druhé půle. Brankář Lesné titiž tvrdou střelu jen vyrazil a naneštěstí pro něj přímo k Petru Barešovi, který šikvně dorazil. Ale ani pět zásahů hostům nestačilo a nakonec se dočkali ještě dvakrát. Perfektně jim totiž vyšla závěrečná desetiminutovka. Nejprve hostující záložník nádherně zatáhl balón do lajny a nacentroval přímo do míst, kde stál Adam Šimek, který nezaváhal a chladnokrevně zakončil. Poslední zásah pak přidal ještě Petr Bareš, který dobře zakončil individuální akci. Za velkým vápnem udělal kličku domácímu obránci a pravačkou pálil na vzdálenou tyč. Proti této střele neměl domácí brankář šanci zasáhnout. Domácí sice padli, ale určitě si z toho hlavu dělat nebudou a v příštím kole budou naplno bojovat o tři body, stejně jako dnes lepší, Baník Stříbro.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík(TJ Lesná): Tak, jak jsem začali tak se to s námi vezlo i dále. Hned v první minutě jsme dostali gól, za pár minut i druhý. Pak jsme měli asi dvě šance, které kdybychom proměnili, mohlo být vše trochu jinak, ale to už jsou teď jen spekulace. Byl to zkrátka nevydařený zápas, na který musíme zapomenout a jít dál. Stříbro bylo rozehranější a bylo jasně vidět, že měli i kvalitnější přípravu.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): S naší hrou a celým utkáním jsem samozřejmě spokojen. Vyhráli jsme 7:0, byli jsme celý zápas lepší, rychle jsme se uklidnili první krásným gólem a poté už nám nestálo nic v cestě. Utkání jsme dokonale využili pro rozehrání se v nové sezóně a v závěru jsme to už jen jistili. Dokonalý úvod sezóny.



Sestavy


TJ Lesná
J. Lupša [-] - V. Danko [-] , R. Danko [-] , R. Prexl [-] - J. Malý [-] (56. D. Tkáč [-] ) , R. Vavřička [-] , P. Karafiát [-] , M. Gangur [-] (72. M. Goubej [-] ) - V. Danko [-] , M. Baran ml. [-] - V. Šesták [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Kostelníček [-] - K. Šaman [-] , A. Němec [-] , P. Bareš [-] - J. Trnka [-] , T. Mráček [-] , M. Charvát [-] (46. D. Nový [-] ) , M. Petraška [-] - Z. Slába [-] - J. Zajaroš [-] (46. P. Sásik [-] ) , A. Šimek [-]

Místo: Lesná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - LUPŠA Michal (N), BALOGH Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.