3:1
(0:0)
10. P. Kasl
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kšice nemohli posílit o hráče z A-týmu a v Kladrubech na body nedosáhly


Branky


25. J. Šimek , 70. L. Kotlár , 75. T. Kasl - 10. P. Kasl
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice začaly dobře, ale soupeř se dokázal sebrat a vyrovnat

Domácí se oknamžitě chopili balónu, dokázali využít své větší připravenosti, ale i fotbalovosti. Drželi míč a snažili se pomalu a s rozvahou Kšice vyšachovat a nic neuspěchat. Nakonec to ale stejně nevyšlo. Vlastně domácí ani nic pořádně nepokazili, jen ztratili balón. Toho se chopil Petr Kasl a z pětatřiceti metrů vypálil Kuvíkovi rybník. Nádhera. Domácí to ale vůbec nezaskočilo a i nadále si hráli svou hru. Kšice neuvěřitelně rychle fyzicky odpadaly, i když nutno podotknout, že při hře bez balónu, síly odchází rychleji. A Kladruby toho brzy dokázaly využít. Na centrovaný balón si dokázal na penaltě dobře naskočit Jan Šimek a hlavou míč nasměřoval přímo do branky soupeře. Bylo vyrovnáno a domácí mohli být opět trochu klidnější. Soupeř se naví o chvíli déle dopustil hry rukou ve vápně a domácí měli k dispozici pokutový kop. K němu se postavil Lukáš Kotlár, ale jeho střelu zastavila horní spojnice brankové konstrukce. Domácí měli ale i více šancí, které vyplývaly ze hry, ale využít už nedokázali v první půli ani jedné z nich.

Kladruby otočily utkání a ukořistily tři body

Ani tentokrát neměli domácí, vyjma předešlé penalty, žádné vyložené šance, ale pokusů ze hry tam bylo spousta a hned několik z nich jen těsně neprošlo za Janoutova záda. Až po pětadvaceti minutách, stejně, jako v předešlém poločasu, se domácí trefili a definitivně otočili utkání na svou stranu. Asi z pětadvaceti metrů napřáhl Lukáš Kotlár, který vymetl pavučinky v růžku soupeřovy klece a odčinil tak své zaváhání na penaltě. Domácí se ale nehodlali smířit jen s nebezpečným jednobrankovým náskokem a tak si dále vytvářeli šance. Ale ujala se už pouze jedna jejich trefa, která překvapila nejspíš nejen hosty, ale i domácí. Domácí hráč totiž pálil tak nepovedeně, že přihrál Tomáši Kaslovi, a ten ve snadné pozici na malém vápně upravil na konečných 3:1. Více už utkání setřelecky nenabídlo a domácím nakonec musely stačit k vítězství "pouze" tři zásahy.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Ze začátku jsme sice drželi balón, ale rychle jsme dostali branku. Paradoxně nás to ale nakoplo a dokázali jsme se zvednout a začali jsme Kšice přehrávat. Oni navíc rychle fyzicky odpadali a nakonec mohli být rádi, že prohráli jen 1:3. My jsme ale spokojení, máme tři body, navíc to byla dobrá zkouška, kdy jsme se dokázali seknout a otočit utkání. Navíc jsme se mohli dobře rozehrát a to se nám může ještě hodit.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): My jsme se museli obejít bez čtyř hráčů základní sestavy, navíc nám v tu dobu hrál také náš A-tým, takže jsme nemohli ani posílit. A za těchto podmínek si tedy myslím, že jsme odehráli dobré utkání a nemáme se zač stydět. Jsem tedy docela spokojen, ale je škoda, že jsme zbytečně hned na začátku sezóny přišli o tři body.

Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Šimek [-] , P. Kotlár [-] , P. Ganobjak [-] - L. Kotlár [-] , V. Kučera [-] , R. Valena [-] , T. Kasl [-] , P. Kadlec [-] , M. Havránek [-] - J. Šimek [-] (70. O. Sládek [-] ) -

TJ Sokol Kšice B
J. Janout [-] - V. Chudáček [-] , M. Bureš [-] , A. Smetana [-] , N. Škornička [-] - J. Pařízek [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - K. Hornyicki [-] (65. K. Friedenberger [-] ) , P. Kasl [-] - R. Flak [-]

ŽK: 16. L. Kotlár .
Místo: Kladruby. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Uhlíř Jan - ŽIŽKA Lubomír (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.