1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže je zatím velmi silná, ale přesto na první body stále musí čekat, poradily si i Kladruby


Branky


0

Čechie Halže přes léto omladila svůj kádr, který si teprve sedá do těch správných kolejí. Silný, dravý a technický už je ale teď. V poli je velmi silný a většinu týmů přehraje, nebo důrazem přetlačí. Slabší bude asi jen málokdy. Nyní ale musí zapracovat na produktivitě, proti Lázním v minulém kole to ještě nebylo tak horké, zkrátka se nezadařilo, prohrálo se 1:3 a šlo se dál. Ale tentokrát už to bylo vážnější. Halže nevyužila své převay a většího počtu šancí, zejména v první půli a opět se musela smiřovat s porážkou. Šťastnější tak nakonec byly Kladruby, které uhájili dvoubrankové vedení z první půle a došly si pro další tři body. Zatím tak zůstávají neporažené a svou bilanci nebudou chtít nijak měnit ani v příštím kole proti Zadnímu Chodovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže tlačila, ale bez efektu, dvakrát inkasovala a bylo vymalováno.

Halže byla už od začátku aktivnější tým na balónu, zatímco Kladruby trpělivě vyčkávali na svou šanci do brejku. Bylo to hodně otevřené utkání, takže mělo oba dva brankáři plno práce. Zatímco Kladruby se snažily využívat svých protiútoků díky rychlosti svých mladých hráčů, Halže sázela především na centrované balóny do vápna, nabo na rohové kopy. Zároveň na to ale techničtější tým na hřišti doplatil. Poprvé už ve třicáté minutě, když domácí špatně sehráli rohový kop a hosté se dostali do přečíslení, dostali se za obranu a Tomáš Kotlár prostřelil brankáře. A téměř totožnou situaci viděli diváci i o dvanáct minut déle, kdy se domácím opět nepodařilo šikovně sehrát rohový kop a do samostatného úniku se dotal znovu Tomáš Kotlár, který parádně gólmana obhodil a gólem do šatny zvýšil na 2:0 pro svůj tým. 

Kladruby mohly litovat mnoha nevyužitých šancí, ale nakonec to zvládly

Halže vsadila ve druhé půli vše na útok a hodně otevřela svou hru, z čehož ale těžily hosté, kteří měli minimálně hned čtyři obrovské šance, kdy jejich hráč běžel sám na brankáře, ale nevyužil. Buďtoto to toiž napálil tvrdou ranou nad bránu, nebo trefil brankáře. Hosté se tak mohli velmi obávat, že toho budou ještě litovat, zvláště poté, co ve dvaašedesáté minutě inkasovali, když centrovaný balón krásně poslal za záda Radka Kuvíka Milan Matoušek. To domácí ještě více nakoplo a vytvářeli si ještě více šancí. Největší svou šanci zahodili až ke konci utkání, když obránce vyslal parádní pas na jednoho z útočníků, který balón zatáhl na roh a centroval před branku, kde střelou z voleje napálil domácí hráč břevno. Ale po zahození této šance už se domácí prosadit nedokázali a tak musí smutnit z daší prohry.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): Jak jsem říkal posledně. Náš velký problém je především v koncovce, dokážeme soupeře přehrát, jsme lepší, vytváříme si šance, ale zkrátka nám to tam padá velmi málo a zatím platí to, že méně než soupeři. Strašně se v zakončení trápíme a rozhodně jsme mohli vyhrát. Tím bych ale nechtěl snižovat výkon Kladrub, které špatně nehrály, ale já si myslím, že jsme byli prostě lepší a výraznější.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Hráli jsme dozadu na dva předstopery, což se nám určitě vyplatilo. Díky tomu jsme v první půli dali dvě branky z protiútoků a ve druhé už jsme si to nějak udrželi. Ještě jsme několik šancí měli, které jsme rozhodně měli proměnit a až do konce utkání jsme se museli kvůli tomu bát, abychom jich ještě nelitovali. Nakonec ale bereme tři body a to je důležité. Taktika vyšla perfektně a my nemůžeme nebýt spokojeni.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - J. Strouhal [-] (83. L. Zajíc [-] ) , F. Bedecs [-] (46. A. Dokoupil [-] ) , J. Božek [-] (33. M. Matoušek [-] ) , D. Karmazin [-] , L. Lazorka [-] , T. Vávra [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , J. Typovský [-] , K. Bauer [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Ganobjak [-] , P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] - V. Kučera [-] , R. Valena [-] , P. Kadlec [-] (80. R. Duspiva [-] ) , L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] - L. Žižka [-] (60. O. Sládek [-] ) , T. Kotlár [-]

ŽK: 87. P. Kotlár , 87. J. Šimek .
Místo: Halže. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chval Pavel - MATOUŠEK Milan (N), MRŇÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.