Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná vedla o dvě branky, ale Jiskra se semkla a utkání poté otočila ve svůj prospěch


Branky


0

Toto měl být jeden z nejzajímavějších zápasů kola, který měla nabídnout vyrovnaný a pohledný souboj a navíc napínavou přetahovanou až do konce. A tak to vlastně i bylo. Lesná začala daleko lépa a zdálo se že bude svého soupeře po celou dobu sandnou přehrávat. Vedla už 2:0, pak ale inkasovala a vše se otočilo. Třemešné dovedlo utkání k vítěznému konci a ukořistilo tři body. Jiskra si tak posunula prozatím na první druhou příčku v tabulce, což by zatím znamenalo, že by se případně mohl navrátit z postupové pozice zpět do vyšší soutěže. To Lesná je na tom o poznání hůře. V prvním kole nestačila na Baník Stříbro a nyní ani na Jiskru Třemešné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná začala lépe, ale Jiskra se v první půli postarala o nečekaný fenomenální obrat

Lesná začala perfektně a soupeře jednoznačně přehrávala. Dostávala ho pod tlak a téměř k ničemu zaskočenou Jiskru nepustila. Vytvářela si jednu šanci za druhou, ale v produktivitě to maličko vázlo a to bylo možná rozhodující. Přesto se Lesná nakonec do vedení dostala. Ve dvacáté minutě se ujal pokus Vasila Dnaka, který nedal brankáři šanci. A to ještě nebyl konec, poté se prosadil ještě Miroslav Baran st. a zdálo se, že dnes to Lesné už vyjde. Vedení 2:0 a jasná převaha totiž slibovali druhý tříbodový zisk. Poté ale domácí využili své standartní situace a po trefě Radima Ebenhöha se dostali s domácím celkem do kontaktu. To Lesnou totálně ochromilo a od té doby měli více ze hry hosté. A také toho dokázali patřičně využít. Už o několik málo minut déle se prosadil také Tomáš Veselý a gólem do kabin minutu před koncem poločasu otočil definitivně utkání Václav Fatura

Lesná začala opět lépe

I vstup do druhého poločasu měla lepší Lesná. Ta se dokázala otřepat ze stráty vedení a už po třech minutách dokázala vyrovnat zásluhou Vasila Danka. Jiskru to ale do kolen nedostalo, ba naopak, to ona měla poté o maličko více ze hry. Zkrátka už byla rozjetá a chtěla se porvat o své tři body. Lepší byla ale opravdu jen o málo. Hrálo se z jedné strany na druhou a branku mohl vstřelit kdokoli. O klíčový moment se nakonec postarala v této fázi utkání Lesná, avšak ne ku svému prospěchu. Vasil Danko totiž dostal druhou žlutou kartu a předčasně zamířil do kabin, čímž výrazně oslabil ofenzivu svého týmu. Od té doby už měla Jiskra vše ve svých rukách. Hned o dvě minuty déle po jeho vyloučení rozhodl Martin Burian. Poté už si Jiskra svou výhru nenechala uniknout. Precizně si pohlídala své vedení a dokráčela k zaslouženým třem bodům.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Prohráli se a to se mi těžko hodnotí. Vedli jsme 2:0 a neproměnili jsme ještě plno dalších šancí. Poté jsme ale inkasovali a úplně jsme odpadli. Soupeř to ještě do konce poločasu otočil a bylo prakticky rozhodnuto. Musíme se prostě zvednout a jít dál, vykašlat se na tenhle zápas. Plno jich máme ještě před sebou a určitě budeme bodovat ještě mnohokrát.

TJ Jiskra Třemešné
Kristián Ebenhöh (Jiskra Třemešné): Vyhráli jsme a máme tři body. Spokojený jednoznačně jsem. Prvních dvacet minut byl soupeř sice jednoznačně lepší a vedl zaslouženě 2:0. Poté jsme ale srovnali hru a vyrovnali na 2:2 a do konce poločasu jsme utkání ještě stačili otočit. Druhý poločas pak patřil jednoznačně nám. Zvládli jsme to i přes nepříznivý začátek fantasticky a doufám, že se nám takto bude dařit i nadále.



Sestavy


TJ Lesná
J. Lupša [-] - R. Danko [-] , J. Voron [-] , V. Danko [-] - M. Baran st. [-] , M. Gangur [-] , V. Šesták [-] , P. Karafiát [-] , J. Malý [-] - M. Baran ml. [-] , V. Danko [-]

TJ Jiskra Třemešné
J. Kůst [-] - L. Kubena [-] , K. Ebenhöh [-] , M. Burian [-] (85. D. Chludil [-] ) - R. Turek [-] , M. Malich [-] , V. Fatura [-] , R. Ebenhöh [-] - L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , T. Veselý [-]

ŽK: 47. V. Danko , 52. R. Danko , 90. V. Danko . ČK: 70. V. Danko .
Místo: Lesná. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Uhlíř Jan - LUPŠA Michal (N), DVORSKÝ Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.