Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick v podání Újezdu, stejným poměrem vyprovodil ze hřiště Bor, Trpísty a nyní i Brod


Branky


0

Tohle je obdivuhodná bilance. Sezónu zahájil Újezd prohrou s Jiskrou Třemešné, která ovládla penaltový rozstřel, ale poté už začal sbírat body v plné parádě a navíc velmi elegentně. Nyní si dovolím Vám představit jednu velmi zajímavou statistiku. Sparta totiž porazila nejprve 7:1 Bor, na jeho hřišti, poté ale 7:1 ovládla také domácí utkání s Trpísty a nyní si v poměru 7:1 poradila také s kádrem Brodu. 7:1! Zdá se, že Újezd v jiném poměru zkrátka vyhrávat neumí. To mu zároveň přináší velmi lichotivé skóre. Za čtyři zápasy totiž vstřelil čtyřiadvacet branek a šest jich dostal. Druhý nejproduktivnější tým je Jiskra Třemešné, která vstřelila zatím o sedm branek méně. Vítězství posunulo Újezd už na druhou příčku v tabulce a Brod jeho poslední prohra zase na samotné dno tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta se nenechala dlouho vybízet a brzy se dostala do vedení

Utkání začalo v poměrně vysokém tempu. Domácí byli velmi při chuti a Brod se zase snažil hrát z bezpečně zajištěné obrany a vyčkávat se hrou na soupeře. Tím dostal Újezd ještě více prostoru. Úplně chybné rozhodnutí to však nebylo, hosům bránění vycházelo poměrně slušně, a když ne, často vypomohl brankář. Újezd byl ale zkrátka na jiné úrovni a soupeř téměř nedal přičichnout k naději. Poprvé se prosadil už v páté minutě Jan Podlesný, který překvapil brankáře střelou z dálky. Poté uběhlo dalších pár minut a bylo to už o dvě branky. Trefil se Petr Hlůžek, který po perfektní rychlé kombinaci v podstatě jen zasouval do prázdné brány. Poté domácí chvíli nemohli nic vymyslet, a tak hru trochu otevřeli a nechali Brod se maličko vysunout, a v tom udeřili. Jan Podlesný unikl po křídle a procpal se až před bránu, kde nedal brankáři umístěnou střelou šanci. Poté uběhlo dalších pár minut a bylo to už 4:0. Újezd udělal v podstatě to samé, nechal soupeře se vysunout a pronikl. Na polovině dostal přesný pas Milan Stoklasa, který běžel sám na brankáře. Domácí už byli s vývojem utkání evidentně spokojeni, a tak maličko polevili a přestali navyšovat své vedení. V závěru půle navíc udělali domácí chybu ve vlastním vápně a sudí přikázal pro spornou ruku pokutový kop, který David Novák hravě proměnil. To už běžela minuta a prakticky ihned po jeho snížení se obě mužstva přesunula do kabin.

Podlesný završuje své střelecké galapředstavení

Domácí si ze snížení nedělali zbytečnou hlavu a ihned navázali na svou hru. Soupeře od samého začátku přehrávali a už v pětapadesáté minutě utekl z půlky Stoklasa, který vytvořil šanci pro Jana Podlesnýho, který už jen sklepával balón do prázdné brány, čímž zkompletoval svůj hattrick. Už o chvíli později rozehráli domácí perfektní akci z poloviny hřiště, došli až do vápna, a tam se prosadil uvolněný Milan Stoklasa. Hosté se navíc ani nestačili rozkoukat a čtvrtý gól už přidával po další perfektní přihrávce Jan Podlesný. Poté se ale domácí svým vedením nechali ukolébat a výrazně polevili, jakoby snad na výsledek 7:1 celou dobu hrály. Zbytak poločasu už se každopádně jen v poklidu dohrával. Sem tam sice musel hostující gólman ještě vytáhnout nějaký ten zákrok, ale branky už se diváci nedočkali, a tak skončilo utkání záhadným výsledkem 7:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Nás se na toto utkání sešlo málo, ale beztak jsme si se soupeřem poradili. Musím ale říci, že oni hráli dobře a bezpečně, ale my je přehráli svou rychlostí. Závěrem bych chtěl ještě vyzdvihnout jejich gólmana, který chytal opravdu skvěle.

FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Vypadalo to jako hra kočky s myší. Nechali nás vždy přičichnout a poté udeřily. Soupeř je obohacen o hráče A-týmu, kteří jsou úplně na jiné úrovni a vesměs všechny týmy, které tam hrály, tak ve finále odjely s výsledkem 1:7. Tam se zkrátka nedalo hrát.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - O. Bučan ml. [-] , T. Bizoň [-] - K. Tůša [-] , P. Jadlovský [-] , M. Dvořák [-] , M. Stoklasa [-] , P. Chejnovský [-] - D. Bukva [-] , P. Hlůžek [-] (25. P. Pavlík [-] ) , J. Podlesný [-]

FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] - F. Janda [-] , J. Mlynár [-] , P. Kutílek [-] , A. Ardeleánu [-] - L. Kopáček [-] (25. M. Majer [-] ) , V. Křehlík [-] , D. Novák [-] , A. Ulbrich [-] (75. V. Květoň [-] ) - L. Kulíř [-] , Z. Pytlík [-] (65. P. Jarušek [-] )

ŽK: 44. O. Bučan ml. .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Loukota Petr - BUČAN Ondřej (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.