Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd jde minimálně ne čtyřiadvacet hodin do čela, v Lesné měl ale namále


0

Újezd má za sebou velmi těžské utkání. Lesná na své půdě kvalitnímu soupeři dlouho vzdorovala a po první půli dokonce také vedla. Sparta se nakonec ale dokázala sebrat a utkání se štěstím otočit. Lesná ale nebyla daleko a využít některé ze svých dalších velký šancí, Újez by asi se třemi body neodjížděl. Takhle nakonec ale i přes velmi dobrý výkon Lesná o body přišla a to ji může ještě hodně mrzet. Újezd se díky tomu naopak posouvá do čela tabulky před Jiskru Třemešné. Ta má však ještě utkání k dobru, to sehraje už zítra proti velmi kvalitnímu soupeři, Sokolu Konstantinovy Lázně B, který jistě posílí o hráče A-tým a nedá Jiskře nic zadarmo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd brzy vedl, ale Lesná utkání otočila

Hosté na nic nečekali a začali velice aktivně, čímž Lesnou ke slovu moc nepustili. První desetiminutovku ještě přešli domácí bez úhony, ale v patnácté minutě už po střele Petra Földešiho zpoza vápna brankář Lupša kapituloval. To ale hosty uchlácholilo, čímž je Újezd ostatně také velmi známý, a do hry se začala dostávat Lesná. Ta byla velmi nebezpěčná a hned několikrát musel hosty podržet skvělý brankář Mrázek, který se dnes prezentoval oprvdu ve skvělém světle. Nakonec ale i on byl na některé pokusy Lesné krátký, a domácí tak dokázali ve třicáté minutě, po střele Miroslava Barana st., vyrovnat. Lesná byla v tu chvíli daleko lepší a aktivnější a hosté se museli bránit. Byla chyba ji vpustit do hry, což Spartě muselo dojít minimálně ve čtyřicáté minutě, když dokázal zásluhou trefy Radka Vavřičky utkání otočit ve svůj prospěch. Před druhou půlí tak vedla Lesná po velmi atraktivním poločase 2:1 a měla dobře nakročeno k velkému úspěchu.

Ve ddruhé půli už se hosté velmi snažili nedávat Lesné moc prostoru, ale to už bylo nyní daleko těžší. Štěstím Újezdu však bylo to, že dokázal už brzy vyuí standartní situace Eduard Dravecký a bylo vyrovnáno. Hrálo se tedy o to, kdo se nyní dostane za vyrovnaného utkní do vedení a zkusí ho dovést k výhře. Šnace byli na obou stranách. Oba týmy předváděli velmi dobrý fotbal, ale oba podrželi jejich brankáři. Zejména tedy Mrázek měl opravdu svůj den. Nakonec rozhodl Újezd v osmdesáté minutě, když otočil urtkání zpět na svou stranu, díky přesné střele Milana Stoklasi asi ze třiceti metrů. Toto vedení už Sparta, zuby, nehty, ubránila, ale oprvdu se velmi nadřela a měla velké štěstí, že žádná střela soupeře už nepropadla do jejich sítě. Uvidíme, zda se v příštích zápasech Újezd ze své nedisciplinovanosti konečně poučí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Byl to boj na obou stranách. Oba týmy měly šance. Myslím, že remíza by byla spravedlivá, ale štěstí se přiklonilo k nám. Více není potřeba k tomu říkat.



Sestavy


TJ Lesná
J. Lupša [-] - D. Tkáč [-] , R. Danko [-] , R. Prexl [-] , V. Danko [-] - P. Karafiát [-] , V. Šesták [-] , M. Baran st. [-] , R. Vavřička [-] , J. Malý [-] - V. Danko [-] -

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - E. Dravecký [-] , P. Jadlovský [-] , P. Chejnovský [-] , K. Tůša [-] - P. Földeši [-] (46. M. Vrba [-] ) , P. Pavlík [-] , T. Bizoň [-] , M. Stoklasa [-] - M. Matějka [-] , J. Podlesný [-] -

ŽK: 20. J. Malý , 35. R. Danko - 50. P. Chejnovský , 60. T. Bizoň .
Místo: Lesná. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - LUPŠA Michal (N), HLŮŽEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.