P. Šnebergr 24. (p.)
1:2p.
(1:0)
61. T. Mráček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice Stříbru vzdorovaly až do poslední chvíle, nakonec ale rozhodly penalty v jejich neprospěch


Branky


24. P. Šnebergr (p.) - 61. T. Mráček (p.)
0

Toto bylo pro diváky rozhodně velmi atraktivní a zajímavé utkání. Stříbro patří k velkým favoritům v boji na stupních vítězů, Kšice sice až tak vysoko nejspíš nepohlíží, i když kvalitní a silný tým mají rozhodně také. Zatím však maličko tápu a nemohou se dostat do stabilnější formy, ale postupně se rozjíždějí a odhodlávají k lepším výsledkům. Proto bylo Stříbro asi mírným favoritem, ale domácí ukázali, že není radno je podceňovat a dokázali svému soupeři velmi zdatně vzdorovat až do poslední chvíle. Po devadesáti minutách stále držely se soupeřem krok, a tak musely rozhodnout až penalty. Ty nakonec ovládlo ale Stříbro, přesto je však bod pro Sokoly dobrý úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Odehráli jsme dobré utkání a s bodem proti dobrému soupeři jsem spokojen, byli jsme na soupeře dobře připraveni a kluci splnili to, co jsme si řekli. Patří jim tak mé díky za předvedeny výkon.




Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - M. Bureš [-] , A. Smetana [-] , P. Kaprhál [-] , J. Šetlík [-] - P. Šnebergr [-] (63. V. Chudáček [-] ) , K. Dýdek [-] , P. Jankov [-] , M. Šetlík [-] - D. Bednář [-] , J. Pařízek [-] -

TJ Baník Stříbro B
J. Zahradník [-] - P. Bareš [-] , A. Němec [-] - M. Petraška [-] , M. Charvát [-] , J. Trnka [-] - P. Smolek [-] (46. P. Sásik [-] ) - D. Nový [-] (46. P. Žíla [-] ) , D. Pták [-] , J. Balogh [-] , T. Mráček [-] (80. J. Hejcman [-] )

ŽK: 24. J. Zahradník , 32. J. Balogh , 39. A. Němec , 71. D. Pták . ČK: 60. J. Šetlík - 61. A. Němec .
Místo: Kšice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠETLÍK Ivan (N), PRŮŠA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.