2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá přijela do Újezdu v devíti lidech, ale Újezd se s ní velmi trápil, nakonec vyhrál rozdílem jedné branky


Branky


0

Újezd byl jasným favoritem tohoto utkání, o to však více, když Planá dorazila pouze s devíti hráči a navíc ve velmi postaršené sestavě hned se čtyřmi hráči, kteří už mají přes čtayřicet let, jedním, kterému na ně také táhne a jedním, kterému už pomalu táhne také na šedesát. Tedy hned šest z devíti hráčů, kteří už řekněme nehrají na nejvyšší úrovni a nevydrží takovou fyzickou zátěž, jako mladíci z Újezdu. Ten se s nimi ale přesto velmi trápil a nakonec mohl být rád vůbec za tři body. I přes to, že se v průběhu Plané dokonce ještě jeden hráč zranil, totiž Sparta dosáhla pouze na výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd šel do vedení ale poté, jakoby střelci zmrzli

Sparta začala podle očekávání lépe a po celou dobu svého soupeře jasně přehrávala a vytvářela si mnoho šancí. Hrála však z velmi otevřené obrany, a tak ani Planá nezůstávala úplně ztracena ve vlastní defenzivě. Zpoza vápna dostal dobrou přihrávku Karel Tůša, který nastřelil nejprve brankáře, ale poté poslal svůj tým do vedení. Jenomže poté to střelecky Újezdu nevycházelo a Planá z protiútoku vyrovnala, když dostal dobrou přihrávku Václav Popelka, proti němuž brankář Mrázek doslova naskočil, ale Popelka střelou pod jeho tělem beztak skóroval, gólman ho však svým zákrokem zranil a Popelka musel z utkání odstoupit. V dalším průběhu se navíc zranil také Petr Chalupský, který však utkání dohrál, aby nebylo předčasně ukončeno. I ve zbylém čase domácí tlačili, ale nedokázali se dostávat k větším šancím a už vůbec ne, se prosazovat. A poté, co Újezd neproměnil ani nařízenou penaltu, kterou vychytal Neuman, skončil poločasu 1:1. 

Rozhodlo štěstí, které se zatím Újezdu z kraje sezóny dost drží

Dlouho trvalo, než se někdo dostal do nějaké větší šance. Jaá osobně bych dokonce ale řekl, že po celou druhou půli jich měla více Planá, která se snažila udeřit z protiútků. Největší šanci měla ale přesto Újezd, když se po nesporném faulu sudí znovu rozhodl nařídit penaltu, ale tentokrát se domácí hráč rozhodl vystřeli tak daleko od brankáře, že ani netrefil branku. Nakonec ale rozhodlo štěstí a náhoda. Asi v pětasedmdesáté minutě vystřelil tvrdě zpoza vápna vstřelil Tomáš Landrgott, jehož střelu by ale brankář nejspíš měl, ale nakonec ji nešťastně tečoval Petr Hlinčík a Újezd se dostal do vedení. Planá ještě měla nějaké šance na vyrovnání, ale nakonec se ji nepodařilo druhou branku vstřelit, a tak si Újezd připsal další tři body. Opět měl ale namále.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Dnes bych musel být hodně vulgární. Nejsem totiž vůbec spokojen s hrou svých hráčů. Soupeř přijel v devíti a jejich věkový průměr byl velmi vysoký a my jsme nebyli schopní se s nimi vypořádat. Chtěl bych jen pochválit našeho nejstaršího hráče, Tůšu, který opravdu bojoval, zkoušel to hecovat, ale dnes to prostě nešlo. A na závěru bych chtěl pochválit soupeře, který na to, v čem přijel, předvedl klasický fotbal, jako kdyby hráli v jedenácti a v nejsilnější sestavě.

FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): Hrálo se téměř celou dobu jen na naší půlku. Nějaké šance jsme sice měli, ale soupeř jich měl beze sporu více. Já si ale myslím, že můžeme být spokojení, rozhodně jsme nečekali, že odehrajeme takhle slušné utkání a s tak malou ztrátou v devíti lidech. Nemáme se zač stydět. Navíc bych chtěl zdůraznit to, že kdyby nepomohla jejich poslední brance teč našeho obránce, mohla to být i remíza.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Jadlovský [-] , P. Chejnovský [-] , T. Bizoň [-] - D. Bukva [-] , E. Dravecký [-] , P. Pavlík [-] - J. Podlesný [-] , T. Landrgott [-] - K. Tůša [-] , P. Hlůžek [-]

FK Planá B
J. Neuman [-] - P. Miklas [-] , J. Hlinčík [-] , P. Hlinčík [-] , Z. Häusler [-] - V. Popelka [-] - J. Gažík [-] - P. Chalupský [-] , P. Široký [-]

Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rut Jaroslav - BUČAN Ondřej (N), ZEMAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.