Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty měly ke třem bodům dobře nakročeno, ale nakonec jim v Lesné musely stačit dva


Branky


0

Už podle předpovědí mělo být toto utkání velmi zajímavé a vyrovnané, a to se nakonec potvrdilo, avšak nemuselo tomu tak být. Trpísty vedly brzy 2:0 a třetí gól měly na dosah, poté však Lesná stačila do konce poločasu vyrovnat a vy druhé polovině už si remízu ohlídala, když opět dotahovala v závěru dvoubrankové manko. O posledním bodu tak musel nakonec rohodnout až penaltový rozstřel, který jej přisoudil hostům. Tento výsledek posunul Trpísty na třetí příčku, ale svůj zápas před sebou mají ještě Lázně i Kladruby, které se mohou na Trpísty dotáhnout. To Lesná je zatím devátá a bude se ještě hodně třást o to, aby za elitní desítku po neděli nespadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty neudržely dvoubrankový náskok - poprvé

V první polovině utkání se hrál poměrně vyrovnaný zápas a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Na gól se muselo čekat dvacet minut, ale vyplatilo se to, protože poté se s nimi roztrhl pytel. Nejprve se trefil Jakub Wintrle, který dostal Trpísty poprvé v utkání do vedení. A o chvíli déle na něj navázal také kapitán René Táborek, který se dostal k balónu po špatném odkopnutí balńu domácím obráncem a zvyšoval už na 2:0. Zdálo se, že je celkem rozhodnuto a Trpísty už si v klidu budou kráčet naproti třem bodům, obzvláště ve chvíli, kdy domácí obránce udělal chybu a Wintrle měl na kopačce třetí branku, ale netrefil branku. Soupeř rychlé rozehrál a z rychlého brajku dokázal snížit na 1:2 a vrátit se zpět do hry. Autorem této branky byl Miroslav Baran ml.. Uběhlo ještě pár minut a bylo vyrovnáno, trefil se Roman Danko a začínalo se opět od nuly.

Trpísty neudržely dvoubrankový náskok - podruhé, o dělbě rozhodla penalta

Ve druhém poločase se opět dlouho nic nedělo, ale nakonec se po několika neproměněných šancích na obou stranách dostaly do vedení opět Trpísty, když se trefil předstoper Miroslav Dvořák. Čtyři minuty na to se navíc trefil také Robin Táborek a zdálo se, že je rozhodnuto. Trpísty opět vedly a své vedení si dlouho držely. Do konce utkání už chybělo asi pouze deset minut, když rozvlnil síť Dominik Tkáč, který vrátil Lesné poslední naději. Už se však zdálo, že jim to nebude nic platné, když si ale asi minutu před koncem došel pro faul domácí hráč a následnou penaltu využil Radek Vavřička.

Trpístům výhry přesto neunikla

Leckterý celek by tato ztráta už položila a nedokázal by se zvednout ani pro penalty. Trpísty si ale ze své dvakrát opakované ztráty vzpamatovaly a po bezchybném výkonu při penaltovém rozstřelu si připsaly alespoň druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Chvílemi byli lepší oni, chvílemi zase my. Klíčové bylo to, že jsme dvakrát neudrželi dvoubrankové vedení a o tři body jsme se sami připravili. Byl to zvláštní zápas.



Sestavy


TJ Lesná
J. Lupša [-] - J. Malý [-] , V. Danko [-] , R. Danko [-] , R. Prexl [-] - R. Vavřička [-] (56. J. Voron [-] ) , M. Baran st. [-] (78. J. Lazorka [-] ) , P. Karafiát [-] - V. Danko [-] , M. Baran ml. [-] , D. Tkáč [-] -

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Dvořák [-] (72. J. Sláma [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] - J. Daněk [-] , R. Táborek [-] , M. Schuster [-] , R. Táborek [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-] -

ŽK: 82. J. Lupša - 18. M. Dvořák , 40. R. Táborek , 75. J. Sláma . ČK: 82. J. Lupša .
Místo: Lesná. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - LUPŠA Michal (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.