Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Baníků z opačných pólů tabulky ovládlo podle očekávání Stříbro, domácí si ani neškrtli


Branky


0

V tomto utkání byl favorit jasný, když bylo totiž zatím nevýraznému Chodovu soupeřem Stříbro, bylo téměř jasné, že pro něj budou body nejspíše nedosažitelnou metou. A to se potvrdilo. Stříbro nic nepodcenilo a s přehledem zvítězilo v poměru 9:0 s tím, že ještě promarnilo jednu penaltu. Ale, jak řekl pan Founě ze Zadního Chodova: "Chodov se musí soustředit především na zápasy se slabšími soupeři, proti kterým může bodovat.". Stříbro tak jeho vítězství posouvá prozatím na první příčku, tedy o bod před Dlouhý Újezd. Sparta má však své utkání teprve před sebou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro začalo naplno a Chodovu nedalo šanci

Stříbro neotálelo a do utkání ihned vlétlo, aby nic nepodcenilo a bylo jen otázkou času, kdy se dostane do vedení. Trefilo se už v desáté minutě, když jim k brance napomohl faul domácí defenzivy a následný pokutový kop proměnil Martin Charvát. To hosty ještě více nabudilo, opadla z nich i menší nervózita a od té doby jim patřil každý kousek hřiště. Za chvíli už po střele Sásika dorážel přesně Jan Trnka. Zadní Chodov měl chvíli na to dobou šanci snížit, když tyč nastřelil Nejedlý, ale poté už měli hosté opět vše ve svých rukách a po perfektním pasu Mráčka ulicí uháněl sám na branku Martin Charvát, který obstřelil gólmana. A o pár minut déle po perfektním centru Petrašky už za malou chvíli hlavou rozvlnil síť také Petr Sásik. Chodov už se však dále dokázal dobře bránit a první půle už rozdílem 0:4 také skončila. 

Ještě pět zásahů a neproměněná penalta

Do druhé půlě udělalo Stříbro pár změn, které se později ukázaly, jako velmi povedené, zejména tedy střídání Daniela Ptáka, který naskočil za Jana Trnku. Zpočátku však Stříbro, i když soupeře přehrávalo, nedokázalo hrát tak efektnivně a v produktivitě to vázlo. Nakonec se rozstřílelo až ve druhé polovině druhé půle. Nejprve po akci Sláby s Petraškou velmi zkušeně zakončil Daniel Pták a o chvíli déle už měli hosté k dispozici další pokutový kop za faul domácích. Ten však Martin Charvát podruhé proměnit nedokázal. Co však nezvládl on, dokonali za něj jiní. Už brzy totiž po narážečce se Slábou šikovně zakončoval Adam Šimek, který zvyšoval už na 6:0. Dvě minuty nato poté dovedl k dokonalosti dobrým zakončením svou individuální akci Daniel Pták a domácí tým už prohrával o sedm branek. Obrovskou šanci pak neproměnil ještě Slába, který šel sám na brankáře, ale hosté nepolevili ani v závěru a v poslední desetiminutovce se trefili ještě dvakrát. Nejprve po faulu na Petrašku využil dalšího pokutového kopu Tomáš Mráček a gólovou hitparádu v závěru uzavřel parádní střelou z voleje z dvaceti metrů Martin Charvát



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Přijel soupeř ze Stříbra. Sice tedy B-tým, ale beztak jsou to vesměs kluci, kteří vesměs hráli dřív A-Třídu a mají hodně zkušeností. A byli zkrátka o třídu lepší, my jsme neměli šanci. Nikdo u nás nevyčníval, my jsme to potřebovali jen odehrát a jít dál, protože tady jsme na body neměli nárok. My se prostě musíme soustředit na ty celky, kteří jsou s námi u dna tabulky a s těmi musíme vyhrávat.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Utkání se podle očekávání odehrávalo v naší režii. Soupeř byl slabý a ani nás moc neprověřili a nevyužil ani toho, že jsme vlastně přijeli bez brankáře a musel nám chytat hráč z pole. My jsme to měli od první minuty ve svých rukách a skončilo to tak, jak to skončit mělo.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Fidler ml. [-] , M. Founě [-] , M. Mazanec [-] - P. Lukáš [-] , M. Danko [-] , E. Pikl [-] , R. Mazanec [-] , L. Květoň [-] - J. Kurčík [-] , J. Nejedlý [-]

TJ Baník Stříbro B
M. Vyšín [-] - A. Šimek [-] , D. Nový [-] , J. Balogh [-] - T. Mráček [-] , J. Trnka [-] (45. D. Pták [-] ) , M. Charvát [-] , M. Petraška [-] - Z. Slába [-] , P. Sásik [-] - A. Němec [-]

ŽK: 40. D. Nový .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petrášek Jan - KOČKA Stanislav (N), HONZÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.