Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro mělo body ve své hrsti, vše ale ztratilo ve druhé půli, první příčky v tabulce nevyjímaje


Branky


0

Jestli někdo doplatil na to, že už se zase nesmí střídat hokejovým způsobem, takže se hráči nemohou vrátit po vystřídání zpět, tak to bylo rozhodně Stříbro. To mělo utkání v Trpístech ve svých rukou a po první půli vedlo 2:0. Poté však prostřídalo a na hřiště vpustilo i některé hráče ze střídačky. Zápas tím skončil například pro velkou oporu, Martina Charváta, hvězdu minulého kola a pilíř středové řady Stříbra, ale s ním i další důležití hráči. A to se ukázalo, jako rozhodující. Trpísty se oklepaly a chytily svou šanci za pačesy. Ve druhé půli utkání stačily otočit a připravily Stříbro o první příčku v tabulce a sami se posunuli na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o pozici začal pro Trpísty nepříznivě

Baník byl v prvním poločase jednoznačně lepší. Měl navrch, vytvářel hru a hledal si jednu šanci za druhou. Trpístům jejich taktika absolutně nevycházela, a tak jim zkrátka nezbylo nic jiného, než hrát druhé housle. I přes velkou převahu hostů se ale na první branku hodně dlouho čekalo. Skóre nakonec až v sedmatřicáté minutě otevřel, když vznikla menší nepřehledná mela ve vápně hostů a zhruba na úrovni penalty se nejlépe zorientoval Pavel Smolek, který poslal svůj tým konečně do vedení. Závěr první půle se hostům vydařil skvěle a o pár minut déle se prosadil po perfektním křižném pasu Mráčka Zdeněk Slába, kterému už zbývalo jen překonat brankáře. Tento gól se navíc ukázal, jako klíčový, avšak nakonce ve prospěch Stříbra. Víca ale až ve druhé půli.

Nečekaný obrat

Stříbro už mělo dostatečný náskok a po vydařené první půli se rozhodlo svou sestavu maličko obměnit a prostřídat. Na hřiště se tak dostali hned tři hráči ze střídačky a Baníku to na síle evidentně velmi ubralo. Trpísty jejich nečekanou bezzubost a oslabenost rychle zaznamenaly, vycítily šanci a začaly se tlačit dopředu. A už ve třiašedesáté minutě to přineslo ovoce poprvé, když René Táborek šikovně prodloužil centrovaný balón, a ten do brány dorazil Jakub Wintrle. O dvě minuty déle pak navíc záložník Roman vymyslel perfektní pas za obranu, opět na Jakuba Wintrleho, a ten jen z první trefil zařízení. Bleskurychle bylo vyrovnáno a Trpísty byly na koni. Stříbro prakticky celý poločas odevzdalo a bylo jen otázkou, zda utkání skončí remízou, či výhrou Trpíst. Všichni už se začali smiřovat s dělbou bodů, když ale souboj s jedním soupeřovým obráncem odnesl zraněním Robin Táborek a musel střídat. Na hřiště za něj tedy naskočil ve čtyřiaosmdesáté minutě Radek Šedivý. Redek Šedivý nestrávil na hřišti ani dvě minuty, prakticky se poprvé dotkl balónu, když ho našel před bránou Roman Táborek a on střelou k tyči poslal Trpísty poprvé v utkání do vedení. Definitivně o třech bodech ale rozhodl až v zápětí zkompletováním hattricku Jakub Wintrle, když zvyšoval na 4:2 poté, co šel asi od půlky sám na brankáře a prohodil míč podél gólmana k tyči. Stříbro si tak odváží z Trpíst velmi smutnou porážku, zatímco domácí tyto body posouvají na druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (TJ Trpísty): Nám se povedl parádní obrat a můžeme slavit ohromný úspěch. Je pravda, že Baník byl v první půli lepší a vyhrával zaslouženě. My jsme zkoušeli hrát na nakopávané balóny, ale vůbec nám to nevycházelo. Stříbro ale o poločase asi vystřídal, což se na jejich hře výrazně podepsalo. Vepředu už rozhodně nebyl tak nebezpečný a nám se dařilo je přehrávat a vytěžit z toho góly. Původně jsem si myslel, že to uhrajeme na tu remízu a byli bychom spokojeni, ale poté jsme se v závěru ještě dvakrát trefily a rozhodli jsme. Paráda.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): První poločas byl velmi dobrý, poté jsme to ale prostřídali a naše hra se úplně sesypala. Propadli jsme a na výsledku je to jasně znát. Takže jsem ke druhé půli velmi kritický, odevzdali jsme to a přestali jsme bojovat. Říkali jsme si, že už zkusíme výsledek udržet, a když přidáme gól, bude to dobré, ale soupeř nás totálně zaskočil. My si teď musíme jen mezi sebou vyřídit, zda chceme hrát fotbal a vyhrávat, nebo chceme, abychom si všichni zahráli, každopádně porážku bereme sportovně a jdeme dál, nic se neděje.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , J. Kubašta [-] , M. Dvořák [-] - R. Táborek [-] (46. P. Roman [-] ) , R. Táborek [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-] (84. R. Šedivý [-] ) - J. Sláma [-] , J. Daněk [-]

TJ Baník Stříbro B
R. Hřebík [-] - K. Šaman [-] , A. Němec [-] , A. Šimek [-] (66. P. Žíla [-] ) , D. Nový [-] (46. D. Pták [-] ) - T. Mráček [-] , M. Petraška [-] , M. Charvát [-] (46. P. Sásik [-] ) , J. Trnka [-] - Z. Slába [-] , P. Smolek [-] (46. P. Bareš [-] )

ŽK: 88. J. Wintrle - 58. Z. Slába , 84. P. Žíla .
Místo: Trpísty. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - KUBAŠTA Stanislav (N), ŠUJAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.