Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná zaskočila Planou, zvítězila nečekaně snadno


Branky


0

Toto mělo být jedno z nejzajímavějších utkání kola. Lesné se letos zatím příliš nedaří a Planá také není zatím příliš přesvědčivá. Oba týmy v sobě však mají daleko větší potenciál a ví se o nich, že dokážou hrát proti každému týmu. Otázkou tedy bylo, který tým se na dnešní zápas lépe vyspí. Byla to Lesná, v jejíž prospěch hrálo zejména domácí prostředí a také to, že Planá nemohla posílit o hráče A-týmu, jelikož její první pužstvo hrálo zároveň s ní v Záchlumí. Lesná si tak nakonec poměrně snadně došla pro výhru v poměru 7:1, což asi nikdo nečekal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná začala dobře a rozhodla už v první půli

Lesná vkroila do utkání perfektně a už ve druhé minutě ji do vedení dostal Vasil Danko. V desáté minutě pak navíc zvýšil ještě Dominik Tkáč a o pět minut dělé ještě Jiří Voron. Lesná vedla už po čtvrthodině hry o tři branky a poté už vlastně nebylo, co řešit. Planá se v utkání téměř na nic nezmohla a bez posílení působila, jako velmi slabý tým. V útoku byla bezzubá a v defenzivě poměrně děravá. Jejím štěstím ale možná bylo to, že Lesná po třetí brance maličko zvolnila. Čtvrtou pak přidala až v závěru první půle, když se trefil podruhé Vasil Danko. Bylo rozhodnuto, Lesná vedla po první půli 4:0 a to Planá nemohla ve druhé půli stáhnout.

Lesná navíc už po dvou minutách skórovala znovu, když na 5:0 zvýšil Radek Vavřička, čímž definitivně srazil Planou do kolen a připravil ji i o nejmenší naději. Sice dokázal bleskurychle odpověď ještě Pavel Mikota, který zase snížil na rozdíl čtyř branek, ale poté už měla Lesná zase vše ve svých rukách. Dvakrát ještě zvýšila, nejprve se trefil podruhé Radek Vavřička a v poslední desetiminutovce také Dominik Tkáč. Lesná si tak zaslouženě došla pro tři body a v tabulce se svému soupeři přiblížila na rozdíl jednoho bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Konečně jsme doma zvítězili, proměňovali jsme šance a vyšlo nám vše. Na soupeři bylo zase jasně vidět, že je to skutečně pouze B-mužstvo, které nemohlo posílit. Celý zápas jsme měli územní převahu a navíc, jak jsem říkal, nám vše vycházelo. Rozhodně jsme spokojení.

FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): Byla to bída. Z naší strany to bylo bez pohybu. Hráli za nás kluci, kteří hrají za starou gardu. Musli hrát ti, které jsme sehnali, protože nám zároveň hrál A-tým a nebylo kde brát. Bylo to špatné, hráli jsme mizerně.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - J. Voron [-] , R. Danko [-] , R. Prexl [-] , V. Danko [-] - R. Vavřička [-] , P. Karafiát [-] - V. Danko [-] , M. Baran ml. [-] , D. Tkáč [-] - V. Šesták [-]

FK Planá B
J. Neuman [-] - P. Miklas [-] , F. Šatra [-] , Z. Häusler [-] , P. Mikota [-] - V. Kapolka [-] , V. Popelka [-] - J. Gažík [-] , P. Slivoně st. [-] , M. Jeřábek [-] - P. Široký [-]

Místo: Lesná. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rut Jaroslav - LUPŠA Michal (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.